Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@03:37:56 GMT

دندانپزشکی دیجیتال

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۶۵۳۷۸

 

با پیشرفت تکنولوژی در حوزه دندانپزشکی، دندانپزشکی دیجیتال در تهران کاربرد گسترده‌ای در درمان ها داشته و جایگزین مناسبی برای درمان سنتی است. به منظور کاهش خطاهای احتمالی در درمان سنتی راه‌حل‌های پیشرفته‌ای به کمک دندانپزشکی دیجیتال ارائه می شود. در این حوزه کامپیوتر و ابزار دیجیتال جایگزین بسیاری از موارد دستی می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از تجهیزات دیجیتال می‌تواند نقش بسزایی در درمان بیماران ایفا نماید. به کمک این ابزار می‌توان دندان ها و مشکلات آن‌ها را به صورت سه بعدی به بیماران نمایش داد و در نتیجه می‌توان برای انجام بهترین درمان موافقت بیمار را جلب کرد.

بیشتر: دندانپزشکی دیجیتال در شهرک غرب

بی حسی به وسیله سیستم دیجیتال تزریق ، با دقت و سرعت بالاتری صورت می‌گیرد و کمترین میزان درد و ناراحتی را برای بیمار به دنبال دارد. در این روش تنها دندان مورد نظر بی حس شده و علاوه بر بدون درد بودن ، دیگر از بی حس شدن بخشی از صورت خبری نیست.

در ایمپلنت های دیجیتال ، می‌توان در اکثر موارد به کمک کامپیوتر و اسکنرهای داخل دهانی، بدون جراحی و بصورت فلپ لس یا پانچ با کمترین درد و خونریزی ،فیکسچر را درون استخوان گذاشت و در مواقع ضروری می‌توان در همان جلسه روکش موقت هم روی ان نصب کرد.

در روکش ها و پروتزهای دندانی، تقریبا قالب گیری حذف شده و اسکن سه بعدی برای لابراتوارهای مخصوص دیجیتال فرستاده می‌شود ، و با دستگاه‌های سی ان سی مخصوص و با پرینترهای سه بعدی روکش‌های بسیار دقیقی که تقریبا احتیاج به تغییرات ندارند تحویل داده می‌شود.

از جمله خدماتی که در این حوزه ارائه می‌گردد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱- ایمپلنت دیجیتال ۲- پروتز دیجیتال ۳- ترمیم و زیبایی دیجیتال ۴- درمان ریشه دیجیتال ۵- جراحی های زیبایی دیجیتال ۶-ونیرهای کامپوزیتی و لامینیتهای پرسلن دیجیتال همراه با طراحی لبخند زیبا قبل از تراش ۷- بریج های FRC دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال

 

از دست دادن یک یا چند دندان مشکلی است، که بسیاری از انسان‌ها با آن مواجه اند. در گذشته برای رفع این مشکل از دندان‌های مصنوعی استفاده می‌گردید. ایمپلنت های دندانی یکی از گزینه‌هایی است که امروزه جایگزین دندان مصنوعی شده و جایگزینی دائمی برای دندان‌های از دست رفته‌اند. هماهنطور که در مبحث دندانپزشکی دیجیتال بدان اشاره شد، پیشرفت تکنولوژی در حوزه دندانپزشکی ، کامپیوتر و ابزارهای دیجیتال جایگزین بسیاری از خدمات سنتی و دستی شده‌اند. در این راستا ایمپلنت دیجیتال نیز در خدمت دندانپزشکان قرار گرفت تا روند درمان ایمپلنت با سرعت، دقت، کیفیت و زیبایی بیشتر صورت پذیرد.

موارد استفاده از ایمپلنت دیجیتال:

جایگزینی دندان های از دست رفته در صورتی که فضای کافی بین دو دندان، عرض استخوانی و ارتفاع استخوان به مقدار کافی باشد. پایه ایمپلنت همانند ریشه داخل استخوان قرار می‌گیرد و علاوه بر جلوگیری از تحلیل استخوان، از تغییر فرم صورت در اثر از دست دادن دندان جلوگیری می‌کند. همچنین طول عمر ایمپلنت طولانی تر است و در صورت از دست رفتن ایمپلنت، امکان جایگزینی مجدد وجود دارد.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایمپلنت دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۵۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم