Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@21:32:01 GMT

6 هزار میلیارد فرار مالیاتی موسسات کنکور!

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۶۵۵۱۵

6 هزار میلیارد فرار مالیاتی موسسات کنکور!

امیرحسین محقق مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه در حال حاضر معافیت‌های مالیاتی برخی از اشخاص و موسسات در کشور توسط دولت باعث حساسیت در افکار عمومی شده است، گفت: متاسفانه ساز و کار مناسبی برای دریافت مالیات در کشور از سوی دولت‌ وجود ندارد؛ که این امر ناعدالتی‌هایی را در جامعه به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره علل تبدیل معافیت‌های مالیاتی به مطالبه و گفتمان عمومی عنوان کرد: مردم طبقه متوسط و ضعیف جامعه از جمله کارمندان باید مالیات پرداخت کنند؛ اما برخی از قشر‌های جامعه مانند هنرمندان از دادن مالیات معاف می‌شوند.

موسسات آموزشی از پرداخت مالیات معاف هستند

محقق با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر موسسات آموزشی و کنکوری از پرداخت مالیات معاف هستند، گفت: متاسفانه با بررسی نظام مالی موسسات آموزشی و کنکوری در سال‌های اخیر با اعداد و ارقامی ناشی از عدم پرداخت مالیات از سوی این موسسات مواجه می‌شویم که بسیار نجومی هستند.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه موسسات آموزشی و کنکوری در سال 40 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارند، گفت: تبلیغات این موسسات در سازمان صدا و سیما نیز سالانه حدود 500 میلیارد تومان است. موسسات کنکوری بر اساس ارقام یاد شده باید سالانه حدود 6 هزار میلیارد تومان در سال مالیات پرداخت کنند.

وی اضافه کرد: رقم نجومی که موسسات کنکوری و آموزشی در سال در قالب مالیات پرداخت نمی‌کنند؛ اگر به حوزه آموزش و پرورش یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تزریق شود بسیاری از مشکلات این حوزه‌ها برطرف می‌شود.

محقق با اشاره به لایحه بودجه سال 99 بیان کرد: دانش آموزان در سال 98 نسبت به سال گذشته حدود 8 درصد رشد داشتند، اگر تورم کشور را حدود 15 درصد حساب کنیم، بودجه آموزش و پرورش باید حدود 24 یا 25 درصد افزایش پیدا می‌کرد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی ادامه داد: بودجه آموزش و پرورش در سال 99 حدود 18 درصد افزایش پیدا کرده است. اگر قانونی تصویب شود تا موسسات آموزشی و کنکوری نیز ملزم به پرداخت مالیات شوند قطعا با این رقم بسیاری از مشکلات حوزه آموزش برطرف خواهد شد.

این فعال دانشجویی اضافه کرد: معافیت و عدم پرداخت مالیات توسط موسسات آموزشی و کنکوری در اثر خلا قانون شفاف است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید با وضع قوانین مناسب، حوزه مالیات در کشور را ساماندهی کنند.

کنکور باید از نظام آموزشی کشور حذف شود

وی با اشاره به آزمون ورودی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در کشور تحت عنوان کنکور بیان کرد: متاسفانه پدیده کنکور چند سالی است که داوطلبان و خانواده‌های آنها را درگیر کرده و با توجه به سوالات چهار گزینه‌ای حق بسیاری از افراد ضایع می‌شود. کنکور همچنین باعث پدید آمدن مافیای کنکور و موسسات آموزشی در کشور می‌شود.

محقق با تاکید بر اینکه کنکور در روند تدریجی و کارشناسی شده باید از سیستم آموزشی کشور حذف شود، گفت: کارشناسان حوزه آموزش و پرورش برای حدف کنکور مدل سوابق تحصیلی را پیاده کردند. یعنی معدل‌های پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم دانش آموزان در قبولی آنها در دانشگاه‌ها تاثیرگذار است.

این دانشجوی دانشگاه شهید رجایی راه حل محدود کردن فعالیت مافیای کنکور را حذف کنکور دانست و گفت: متاسفانه در کشور افراد پشت پرده کنکور به دلیل منافع شخصی مانع از حدف کنکور می‌شوند و با دلایل غیر منطقی بر برگزاری کنکور به هر شکلی پافشاری می‌کنند.

انتهای پیام/

300 / 320 حذف کنکور مالیات موسسات آموزشی فرار مالیاتی معافیت مالیات هنرمندان مجلس شورای اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حذف کنکور مالیات موسسات آموزشی فرار مالیاتی معافیت مالیات هنرمندان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • کشف فرار مالیاتی میلیاردی در زاهدان