Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت شهادت «سردار قاسم سلیمانی» بیانیه صادر کرد. متن بیانیه به این شرح است؛

دنیای اسلام و جبهۀ مقاومت که بر اساس مبانی و اصول بشردوستانه برای مبارزه بر علیه ترویسم و ناامنی و برقراری عدالت، کرامت انسانی و صلح تلاش می کند، امروز یکی از فرماندهان عالیرتبه و پیشتاز در مبارزه با تهدیدات صلح و ناامنی در منطقۀ غرب آسیا را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع جهانی صلح اسلامی این مصیبت بزرگ را به رهبر حکیم  انقلاب اسلامی، ملت های مسلمان و آزادیخواهان جهان تسلیت عرض می نماید.

مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است؛ جهان اسلام و منطقه غرب آسیا چند سالی است که با دسیسه و مکر قدرت های بزرگ و سلطه گر، به میدان نبرد بین گروه های ترویستی با ملت ها و شهروندان بی گناه تبدیل شده است. گروه های تروریستی که به اذعان همگان و شواهد بارز، زاییده و محصول قدرت های سلطه گر هستند و با حمایت اینان که باید آنها دولت های تروریستی و تروریسم دولتی نامید، دست شان به خون هزاران نفر از مردم بی گناه و زنان و کودکان آغشته است. سکوت برخی دستگاه ها و نهادهای بین المللی در برابر این اقدامات ضد بشری باعث شد تا صلح و امنیت در تمام جهان به مخاطره بیافتد.

در این میان «سردار قاسم سلیمانی» نامی آشنا برای مردم منطقه و آزادیخواهان جهان بوده، هست و خواهد بود که همواره در خط مقدم مبارزه با گروه های تروریستی و تلاش برای برقراری صلح و عدالت قرار داشت. امروز بار دیگر دنیا و دستگاههای به ظاهر مدافع حقوق بین الملل و حقوق بشر شاهد یکی از ننگین-ترین اقدامات سازمان یافته و تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و جمعی از مبارزان ضد تروریسم است که در تناقض آشکار با موازین و حقوق بین الملل و نقض حاکمیت قانونی کشورهاست. آیا جهان این گستاخی ضد قانونی و ضد بشری دولتمردان آمریکا را تحمل خواهد کرد؟

مجمع جهانی صلح اسلامی این اقدام ضد بشری را که برخلاف موازین بین المللی و توسط کشوری سلطهگر در کشوری ثالث و با هدف بر هم زدن نظم، امنیت و صلح منطقه صورت گرفت به شدت محکوم می کند و معتقد است این اقدام که زمینه های بی نظمی در اداره امور جوامع و نظام بین الملل را تشدید می کند و عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی به خصوص منطقۀ غرب آسیا است، باید به سرعت از جانب دستگاه های بین المللی محکوم شود و دولت امریکا را تنبیه و مجبور به التزام به رعایت قوانین بین المللی و حقوق بشر کنند. دولت آمریکا که سابقه طولانی و متعددی در نقض حقوق بشر و قوانین و معاهدات بینالمللی دارد، و دولتمردان کنونی آمریکا که این اقدامات را در وسیع تر و گسترده تر در پرونده دارند که خروج از پیمان های مختلف بین المللی شاهدی بر این مدعاست، باید عواقب زیانبار اینگونه اقدام ضد انسانی و ضد حقوق بین الملل را بر عهده گیرند.

به نظر ما، اکنون نخبگان، اندیشمندان، آزادیخواهان و سازمان های دولتی و سازمان های مردم نهاد در افشای ترویسم دولتی و گروه های تروریستی مورد حمایت قدرت های بزرگ که باعث نقض صلح، عدالت و امنیت جهانی می شوند، وظیفۀ مهم و بزرگی دارند که می توانند ضمن محکوم کردن اینگونه اقدامات تروریستی، با هم اندیشی و همفکری در راستای برقراری صلح و عدالت در منطقه و جهان ایفای نقش کنند.

مجمع جهانی صلح اسلامی
۱۳ دیماه ۱۳۹۸

کد خبر 4816274

منبع: مهر

کلیدواژه: مجمع جهانی صلح اسلامی قاسم سلیمانی تروریسم قاسم سلیمانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نشست علمی کنفرانس بین المللی آیت الله جوادی آملی جامعه ایمانی مشعر هیات مذهبی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی شهادت فعالیت های قرآنی معرفی کتاب دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران مجمع عالی حکمت اسلامی پیام تسلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود

مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشور‌ها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشور‌ها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشور‌ها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کار‌هایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکار‌های بین‎المللی قرار داده است، اما این به معنای درست بودن هرچه آنها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشور‌ها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفر‌هایی به کشور‌ها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که اینها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشور‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشور‌ها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشور‌ها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشور‌های دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهاد‌های حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهاد‌های حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشور‌ها روی نداده و نهاد‌های بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزار‌های خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • آمریکا در پشت نقاب حقوق بشر پنهان شده است
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • فعال حقوق بشر سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را بر هم زد
  • لحظه اصابت پهپاد انتحاری ارتش یمن به کشتی اسرائیلی+ فیلم/ مخالفت وزیرخارجه انگلیس به تروریستی اعلام کردن سپاه/ هشدار مهم انصارالله به آمریکا درباره حمله به یمن/ حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود