Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد مقام نخست بیست‌ودومین همایش سالانه انجمن علمی بین‌المللی بتن (ACI) شاخه ایران و كنفرانس ملی بتن و زلزله را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجف‌آباد، بیست‌ودومین همایش سالانه انجمن علمی بین‌المللی بتن در راستای ضرورت اجرای قوانین و استانداردهای ملی اجباری برای ارتقای کیفیت بتن و ساخت‌وسازهای بتنی بادوام مقاوم در برابر حوادث طبیعی از جمله زلزله، انفجار، آتش‌سوزی و سیل همسو با توسعه پایدار و منافع ملی به عنوان یک ضرورت و برای تحقق بهبود جامعه و بهزیستی جوانان امروز به سود آینده به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم دانشجویی نیكان انجمن علمی ـ پژوهشی دانشكده مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد متشکل از میلاد رضایی، علی مختاری، سید علیرضا قریشیان، امید امینی و میلاد توكلی به سرپرستی لیلا عادل‌زاده در بخش پل ساخته شده با چاپگر سه‌بعدی در نخستین دوره از برگزاری این رشته موفق به كسب مقام نخست شد.

ارتقای دانش فنی جامعه مهندسی عمران کشور، بهبود کیفیت ساخت‌وسازهای بتنی، وفاداری به اخلاق حرفه‌ای و رعایت قانون و استانداردهای حوزه بتن، صنعت بتن و ساخت سازه‌های بتنی از مهم‌ترین اهداف برگزاری بیست‌ودومین همایش سالیانه انجمن علمی بین‌المللی بتن (ACI) شاخه ایران و کنفرانس ملی بتن و زلزله عنوان شد.

ACI دارای 500 کمیته علمی و پژوهشی است

مدیریت بحران حوادث طبیعی، ارزیابی شرایط در راستای مدیریت ریسک‌های مرتبط با حوادث طبیعی، بررسی شیوه نوین تعمیرات، ترمیم، بهسازی، نگهداری و مقاوم‌سازی لرزه‌ای برای ارتقای کیفیت سازه‌های بتنی و بررسی عملکرد لرزه‌ای سازه‌های بتنی از مهم‌ترین محورهای این همایش اعلام شد.

مؤسسه بتن آمریکا یکی از معتبرترین مؤسسات علمی در جهان است که سال 1904 در آمریکا راه‌اندازی شد؛ این مؤسسه غیرانتفاعی که بیش از 100 سال از عمر خود را سپری کرده با هدف آموزش حرفه‌ای و مهندسی، تحقیقات علمی، پژوهش و توسعه استانداردهای طراحی و اجرای سازه‌های بتنی و مواد و مصالح مربوطه در سطح جهان فعالیت می‌کند.

با گذشت زمان مؤسسه ACI به دلیل کوشش‌های علمی و آموزشی فراوان و مؤثر مورد توجه جوامع مهندسی عمران در کشورهای مختلف جهان قرار گرفت و این جوامع شاخه‌ای از این مؤسسه را در کشورهای خود ایجاد کردند که اکنون مؤسسه ACI در جهان 100 شاخه دارد.

ACI دارای 500 کمیته علمی و پژوهشی است که هرکدام از این کمیته‌ها به بررسی و تدوین استاندارد در زمینه یکی از موضوعات مرتبط با بتن می‌پردازند.

مؤسسه ACI همه‌ساله کنفرانس‌های علمی بین‌المللی و میزگردهای منطقه‌ای را در سطح جهان برگزار می‌کند.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن پور با اشاره به آخرین مرحله از کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک خرم آباد گفت: اولین لایه نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در تپه قلعه انجام شد و در آخرین کاوش‌ها به این نتیجه رسیدیم که سکونت انسان در این تپه به دوران قبل از عصر مفرغ یعنی مس و سنگ و حدود پنج هزار و ۴۰۰ سال پیش برمی گردد.

وی اظهارداشت: در اجرای فصل جدید کاوش باستان شناسان از تپه قلعه فلک الافلاک، عرصه‌ای به طول ۲۵ متر و عرض دو متر مورد کاوش و بررسی قرار گرفت که بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، پرونده قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد سال گذشته برای ثبت در میراث جهانی به عنوان سهمیه ۲۰۲۴ ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده است که این کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پرونده ثبت جهانی بسیار بااهمیت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس