Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر شنبه در دیدار «احمدبن عبدالرحمن بن جاسم بن آل ثانی» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، ضرورت رایزنی و هماهنگی‌های بیشتر دو کشور در شرایط کنونی را مورد تاکید قرار داد و گفت: آمریکایی‌ها متاسفانه وارد مسیر جدیدی شده‌اند که می‌تواند برای منطقه بسیار خطرناک باشد لذا در چنین شرایطی رایزنی و هماهنگی نزدیک‌تر بین کشورهای دوست ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر هیچ تنشی نبوده که منجر به ناامنی در منطقه شود، تصریح کرد: آنچه باعث تنش و تشنج در منطقه در سالهای اخیر بوده  اقدامات نابخردانه آمریکاست.

دکتر روحانی با بیان اینکه سردار سلیمانی چهره جهانی در مبارزه با تروریسم بود و همه می دانند که چه نقش موثری در امنیت منطقه به ویژه در عراق و سوریه داشت، خاطرنشان کرد: امیدوارم حرکت مردم عراق در تشییع باشکوهی که انجام داده اند و تشییع باشکوهی که در ایران انجام خواهد شد، آمریکا را متوجه سازد که چه خطای بزرگی را مرتکب شده است.

رئیس جمهور گفت: در شرایط کنونی از کشورهای دوست و همسایه توقع داریم که با لحن صریح، آمریکا را در این جنایت محکوم کنند چرا که آمریکا یک فرمانده بزرگ نیروهای مسلح ایران را در کشور دیگری با جنایت‌بارترین شکل به شهادت رسانده است. امیدوارم همه با صدای واحد تروریزم دولتی را محکوم کنیم و کشورهای منطقه وحدت، انسجام و تفاهمات خود را بیشتر از گذشته تقویت کنند.

دکتر روحانی اضافه کرد: اقدام اخیر آمریکا هم توهین به مردم عراق و نقض حاکمیت ملی عراق بود و هم سردار بزرگی که مورد احترام همه ایرانیان و منطقه بود را به شهادت رساند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حضور آمریکا نقش بسیار مخربی در منطقه دارد، اظهار داشت: امروز همه کشورهای منطقه باید به این باور برسند تا زمانی که آمریکا در منطقه حضور دارد، کشورهای منطقه روی آرامش را نخواهند دید.

دکتر روحانی در ادامه اهمیت توسعه روابط تهران و دوحه را مورد تاکید قرار داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره ارتباط و رایزنی نزدیک با قطر را برای توسعه روابط دوجانبه و منطقه‌ای مفید می‌داند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: زمانی که قطر در شرایط محاصره قرار گرفته بود ایران در آن شرایط در کنار دولت و ملت قطر بود و باز هم کنار شما خواهیم بود و امیدواریم توافقاتی که با امیر قطر در مالزی داشتیم، هر چه سریع‌تر عملیاتی و اجرایی شود.

دکتر روحانی گفت: امیدوارم در چارچوب «طرح صلح هرمز » بتوانیم کشورهای منطقه را به یکدیگر نزدیک سازیم.

احمدبن عبدالرحمن بن جاسم بن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار تعمیق و گسترش هر چه بیشتر روابط تهران- دوحه را مورد تاکید قرار داد و گفت: قطر اهتمام فراوانی به گسترش روابط با ایران دارد و جمهوری  اسلامی ایران را کشور همسایه و برادر خود می‌داند و مصمم هستیم مناسبات و همکاری‌های خود را با تهران بیش از پیش توسعه دهیم.

وزیر خارجه قطر با قدردانی از موضع و حمایت تهران از دوحه گفت: قطر هرگز حمایت و کمک‌های ایران را در شرایط بسیار سختی که در آن قرار گرفته بودیم فراموش نخواهد کرد و خود را در کنار ایران می‌دانیم.

وی با بیان اینکه قطر درد و ناراحتی عمیقی که ملت و دولت ایران در شرایط کنونی از این حادثه تحمل می‌کنند را درک می‌کند و به مردم ایران تسلیت می‌گوییم، گفت: به هیچ عنوان پیش‌بینی نمی‌کردیم که چنین اتفاقی بیفتد و چنین تصمیمی روزی گرفته شود. اینگونه اقدامات سابقه نداشته است و از این بابت بسیار ناراحت و نگران هستیم.

وزیر خارجه قطر خاطرنشان کرد: در طول تاریخ هیچ آسیب و ضرری از ایران متوجه قطر نبوده است در حالی که با آنهایی که وجوه مشترک زیادی داریم، دچار مشکل و مزاحمت شده‌ایم.

احمدبن عبدالرحمن بن جاسم بن آل ثانی با بیان اینکه قطر از طرح صلح هرمز حمایت می‌کند، گفت: امیدواریم در شرایط کنونی کشورهای منطقه گام استراتژیکی را در سایه ابتکار طرح صلح هرمز که می‌تواند محور صلح و امنیت در منطقه باشد بردارند و به جای مواضع تاکتیکی،  بینش و تفکر راهبردی در پیش بگیرند.

کد خبر 475502 برچسب‌ها حسن روحانی قاسم سلیمانی ایران و قطر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی قاسم سلیمانی ایران و قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است

وزیر دفاع روسیه امروز جمعه گفت: مسکو هرگز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدید نکرده و از نظر نظامی و ژئوپلتیکی (جغرافیای سیاسی) علاقه‌ای به حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: سرگئی شویگو در نشست وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در آستانه، افزود، ما فقط از مردم خود در سرزمین های تاریخی خود محافظت می کنیم.

شویگو گفت: روسیه همواره نهایت تلاش خود را بکار بسته تا توازن قوا و ثبات راهبردی در جهان را حفظ کند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، قصد آمریکا برای استقرار زیرساخت های نظامی خود در آسیای جنوبی و شرقی، تهدیدی مستقیم علیه ثبات کشورهای سازمان همکاری شانگهای است.

وی در اظهارنظر درباره اوضاع در منطقه آسیا-اقیانوسیه گفت، ساختارهای نظامی و سیاسی دارای گرایش به آمریکا تلاش می کنند سیستم امنیتی منطقه را بازسازی کنند تا بر این بخش از کره زمین سلطه یابند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، بازداشت تروریست های افراطی از خاورمیانه و شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا زمینه را برای تنش جدید در منطقه ایجاد کرده است.

این مقام روسیه گفت: آمریکا از تاکتیک های دامن زدن به کانون های بی ثباتی در جهان، ایجاد تهدیدهای امنیتی استفاده و در عین حال، کمک های نظامی را به طور همزمان ارائه می دهد.

شویگو همچنین به پیامدهای فاجعه بار احتمالی ناشی از حملات مداوم اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اشاره کرد و گفت حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا که می تواند به عواقب فاجعه بار منجر شود، نگران کننده است.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، پاکستان و ازبکستان اعضای کامل آن هستند. افغانستان، بلاروس و مغولستان کشورهای ناظر آن را تشکیل می‌دهند. آذربایجان، ارمنستان، مصر، کامبوج، نپال، قطر، امارات، عربستان سعودی، ترکیه، سریلانکا، مالدیو، میانمار، بحرین و کویت شرکای گفت‌وگو هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • کنایه وزیر خارجه اسرائیل به اردوغان: سریالت را ببین
  • کنایه وزیر خارجه رژیم اسرائیل به اردوغان: سریالت را ببین
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • دیدار و گفت وگوی علی باقری با نماینده ویژه پوتین
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو