Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو درباره تحریم های آمریکا در تامین داروی اظهار کرد: به طور مرتب هر از گاهی آمریکایی ها اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی را هدف قرار می دهند تا مردم ما را در تامین دارو و تجهیزات پزشکی با چالش رو به رو کنند و این روش و مشی استکباری و ضد انسانی آمریکایی هاست.

شانه ساز اظهار کرد: در دنیا 2 شرکت آمریکایی و یک شرکت کره ای تولیدکننده داروی بیماران MPS هستند و شرکت کره ای تحت لیسانس آمریکایی های این دارو را تولید می کند و به دلیل اینکه آمریکایی ها، کره ای ها را تهدید کرده بودند که اگر به ایران دارو ارسال کنید بازار بین المللی خود را از دست می دهید لی‌رغم میل باطنی‌اش نتوانست به ما دارو دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ما داریم تلاش می‌کنیم تا از کانال‌های مختلف داروهای این بیماران را تامین کنیم.

روز به روز کوس رسوایی آمریکای ها بییشتر در دنیا شنیده می شود اما واقعیت این است که هجمه جدید آمریکایی ها ممانعت از ارسال داروی بیماران معصوم مانند بیماران مبتلایان به MPS است، البته ما این دارو را هر طور شده برای بیماران تامین می کنیم و اکنون هم مقداری دارو برای بیماران MPS ذخیره داریم و برخی داروهای جایگزین هستند که بیماران در صورت نبود دارو می توانند آن را استفاده کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو  بیان کرد: اگر این دارو صرفه اقتصادی داشت یا تعداد بیماران بیشتر بود به طور قطع آن را تولید می کردیم و مشکل تنکولوژی و دانشی نداریم  اما به طور کلی تعداد مبتلایان به این بیماری در کل دنیا کم است و در ایران به طور کلی بیش از 300 بیمار مبتلا به MPS  داریم که حدود 100 نفر آنها با چالش رو به رو شده اند.

ما موضوع را به سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده ایم اما نتیجه همه اعتراض های ما این می شود که نماینده آمریکا در سازمان ملل عذرخواهی می کند و این عذرخواهی دوایی از دردی از بیماران ما دوا نمی کند و به جای این عذرخواهی ها بهتر است  که مانع ارسال داروی بیماران به ایران نشوند.

شانه ساز در پاسخ به سوال دیگری درباه تحریم یک شرکت تجهیزات پزشکی از ارسال  به ایران اظهار کرد: شرکتی متاسفانه از ارسال پانسمان‌های میپلکس بیماران پروانه ای به ایران خودداری می کند که البته Jاکنون ما از مسیرهای دیگری این پانسمان‌ها را برای بیماران مبتلا به ای بی تامین کردیم و در مجموع ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی ما برای بیماران خاص در وضع مطلوبی است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباهر ایکه گفته می شود، تامین داروی بیماران خاص سخت شده است، گفت:  سازمان‌هایی مانند هلال احمر و برخی نهادهای دیگر ما را در تامین بخشی از داروهای بیماران خاص کمک می کنند اما باید توجه داشت کهبه هر حال آمریکایی‌ها و کشورهای غربی‌ تلاش می کنند تا به هر طرقی برای ما مشکل ایجاد کنند و  در تامین داروی بیماران  به شدت سنگ اندازی می کنند البته ما با تمام توان تلاش می‌کنیم که داروهای مورد نیاز بیماران را تامین کنیم.

شانه ساز با اشاره به چالش تقل و انتقال پول برای تامین داروی بیماران اظهار کرد: آمریکایی های حتی کوچکترین روزنه نقل و انتقال پول برای تامین دارو را به بهانه های دروغین می بندند، از طرفی هم به شرکت‌ها اعلام می‌کنند که نباید به ایران دارو بدهند.

به عنوان مثال آمریکایی‌ها مشخصا به همین شرکت کره‌ای تولیدکننده داروهای بیماران MPS اعلام کردند که اگر با ایران کار کردید، دیگر با ما و کشورهای متحد ما نمی‌توانید کار کنید. شرکت هم نمی‌خواهد بازار چند میلیاردی‌اش را از دست بدهد. بنابراین شرکت‌ها را مجبور می‌کنند که با ما کار نکنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحریم های آمریکا تحریم دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در پیامی از کمبود داروی افسردگی ترازدون در داروخانه های های سطح کشور خبر داده و اعلام کرده که این موضوع سبب ایجاد نگرانی هایی در بین بیماران شده است.

در همین راستا، ناصر هیراد معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر برای رفع کمبود داروی افسردگی ترازودون در داروخانه ها٬ سازمان غذا و دارو اقدام به واردات کرده است.

وی بیان کرد: واردات داروی افسردگی ترازودون انجام شده و سازمان غذا و دارو منتظر جواب آزمایشگاه جهت اطمینان از سلامتی محموله های وارداتی است و در صورت مثبت بودن جواب آزمایش٬ داروی ترازدون در بازار کشور توزیع خواهد شد.

معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در حال حاضر یک شرکت داخلی هم در حال تولید داروی ترازدون است و واردات این دارو تا زمان متعادل شدن عرضه با تقاضا در بازار انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد