Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@01:45:30 GMT

اولین هتل یخی دنیا 30 ساله شد (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۸۳۹۵

اولین هتل یخی دنیا 30 ساله شد (+عکس)

سال ۱۹۸۹ مردی به نام اینگوه برگکویست در سوئد کسب و کار تابستانی خود را کنار گذاشت و در زمستان یک ایگلو راه انداخت. او این کلبه یخی اسکیموها را برای اقامت و سکونت به علاقه‌مندان اجاره می‌داد و به این ترتیب نخستین هتل یخی دنیا از ایده به اجرا رسید.

یخ مورد نیاز برای ساختن اتاق‌های مختلف هتل در فصل بهار از محدوده رودخانه تورن به دست می‌آید و در شرایط مناسب نگهداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد طراحان به تدریج روی یخ‌ها کار می‌کنند و شکل‌ها و طرح‌های مورد نظر را می‌سازند تا در اتاق‌های هتل قرار داده شود. یکی از این طرح‌ها شاخه‌ای از درخت گینکو است که در باور عمومی سوئدی‌ها نماد امید، قدرت و دوام است.

بیشتر بخوانید: 

بزرگترین هتل یخی جهان در سوئد (+عکس)
این هتل از یخ ساخته شده است (+عکس)
پایگاه بی نظیر برای ماجراجویی در دل طبیعت (+تصاویر)

سالن اصلی امسال از مهمانان با طرحی از معماری زبره‌کاری یا بروتالیست پذیرایی می‌کند و روی دیوارهای آن شعرهای پتری تومینن به چشم می‌خورد. در معماری هتل از هزار قطعه یخ استفاده شده که وزن هر کدام به ۲.۵ تن می‌رسد. برای زمستان امسال ۳۳ هنرمند از ۱۶ کشور زیر نظر یک مدیر هنری طرح‌ها را روی یخ‌ها پیاده کرده‌اند.

قیمت پایه سه شب اقامت در هتل یخی سوئد (تا هفتم مارس ۲۰۲۰) از ۱۰۶۱ پوند (حدود ۱۸ میلیون تومان) آغاز می‌شود و شامل دو شب خوابیدن در اتاق گرم و یک شب ماندن در اتاق یخی است. این قیمت با در نظر گرفتن هزینه بلیت هواپیماست.

منبع: همشهری آنلاین

لینک کوتاه: asriran.com/002xxe

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هتل یخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج

طرح راه اندازی مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج با حضور معاون نوآوری و فن‌آوری وزیر ارتباطات و جمعی از مسئولان استانی، اعضای اتاق بازرگانی و اصحاب رسانه رونمایی شد.

مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج کنسرسیومی علمی، آموزشی، تحقیقاتی، خدماتی و صادراتی است که برای زنجیره ذینفعان کارآفرینی، بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی و گردشگری کردستان برنامه‌ریزی و ایجاد ریل گذاری هوشمند و کاربردی را ممکن خواهد کرد.

این مرکز به عنوان یکی از بازو‌های بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان به منظور ارتقای کیفیت زندگی مردم و تولید ثروت راه‌اندازی می‌شود و در نظر دارد طی هزار و ۸۳۵ روز برای سه هزار نفر فارغ‌التحصیل دانشگاهی استان فرصت شغلی فراهم کند.

هزینه کردن برای تاسیس «مرکز رشد و نوآوری تاک» در واقع عملی کردن این گزاره «مهم‌ترین راه پیش‌بینی آینده، ساختن آینده است» که سرلوحه فعالیت سازمان‌های آینده‌ساز جهان است.

برنامه ریزی برای ایجاد «ساختار یکپارچه تولید دانش و تسهیل گری خدمات برای مجموعه‌های نوپا، نوآور و فناور» در قالب یک مرکز رشد و نوآوری امری ضروری برای اقتصاد استان تلقی می‌شود.

 راه‌اندازی مرکز رشد و نوآوری تاک که با همکاری دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی در فرایند افتتاح قرار می‌گیرد مجموعه‌ای برای جذب، آموزش، سازماندهی و بکارگیری جوانان خلاق و نوآور استان کردستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان
  • حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • قیمت هتل وان فوریه 2024
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر «مجید نوری» در سوئد چه گذشت؟
  • در ۷۲ ساعت پرماجرا بر مجید نوری در سوئد چه گذشت؟
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان