Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنقی گفت: استفاده از رمز یکبار مصرف گامی مهم برای حفظ امنیت اطلاعات مالی است و این امر امکان دستیابی مجرمان سایبری و کلاهبرداران اینترنتی به اطلاعات بانکی شهروندان را محدود می کند.

سرهنگ «احسان آنقی» با اشاره به اینکه رمز دوم پویا گامی مهم در امنیت بانکداری الکترونیک است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: افزایش وقوع انواع کلاهبرداری ها در فضای مجازی بهترین راه مقابله با فیشینگ‌کاران و مجرمان سایبری، فعال کردن رمز یکبار مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس پلیس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزی با تاکید بر اهمیت استفاده از رمز دوم یکبار مصرف افزود: با توجه به برنامه‌ریزی براي استفاده اجباري از رمز دوم یکبار مصرف، مشتریان باید، سرویس ارائه رمز دوم پویا با اپلیکیشن یا پیامک را با مراجعه به خودپردازها فعال کنند.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه رمزهای یکبار مصرف اینترنتی برای هر تراکنش مالی به صورت پیامک برای کاربر ارسال می‌شود، اظهار کرد: این رمز ها دارای زمان مشخصی بوده و پس از اتمام زمان آن رمز منقضی خواهد شد، بنابراین رمز شما پویاست و احتمال افشاء آن محتمل نیست.

 

وی بر وقع انواع کلاهبرداری های اینترنتی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به تأکیدات و هشدارهای پلیس و سایر نهادهای مربوطه، متأسفانه شاهد وقوع جرایم سایبری به خصوص کلاه‌برداری‌های مالی و برداشت غیرمجاز از حساب کاربران هستیم.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه رمز عبور هرگز نباید ارتباطی با شخصیت افراد داشته باشدف گفت: شهروندان باید همواره از قرار دادن نام، کد ملی، شماره شناسنامه، شماره تلفن و... به عنوان رمز عبور خود، خودداری کنند.

 

آنقی یکی از علل افزایش جرایم مالی در فضای مجازی را سرقت رمز دوم از روش‌های مختلف از سوی مجرمان سایبری دانست و گفت: آگاهی اقشار مختلف جامعه و استفاده از رمز پویا راهی برای جلوگیری از این امر است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: تمامی بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری کشور قابلیت ارائه رمز دوم پویا به صورت اپلیکیشن و پیامک را دارند که این سرویس کاملاً رایگان بوده و هیچ هزینه‌ای برای مشتریان به دنبال ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه دریافت رمز دوم یکبار مصرف به صورت همزمان از طریق اپلیکیشن و پیامک میسر نیست، اظهار کرد: کاربران باید توجه داشته باشند که اگر رمز دوم پویا را از طریق اپلیکیشن فعال کرده باشید، با فعال‌سازی سرویس پیامکی رمز دوم یکبار مصرف دیگر اپلیکیشن غیر فعال خواهد شد.

 

آنقی در بخش دیگری از سخنانش استفاده از رمز یکبار مصرف را گام مهم دیگری برای حفظ امنیت اطلاعات مالی دانست و بیان کرد: این امر امکان دستیابی مجرمان سایبری و کلاهبرداران اینترنتی به اطلاعات بانکی شهروندان را محدود کرده و حضوری امن و بی‌خطر در حوزه‌ی بانکداری الکترونیک در فضای مجازی برای کاربران ایجاد می‌کند.

 

رئیس پلیس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزی در پایان از شهروندان خواست، هرگز از یک رمز عبور برای چندین حساب بانکی و یا حساب کاربری استفاده نکرده و برای ارتقاء امنیت رمز عبور خود، سعی کنند رمز عبورشان کوتاه نبوده و حداقل از ده حرف تشکیل‌شده ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و حروف و نیز علامت‌ها و زبان‌های مختلف تشکیل شود.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی سردار سلیمانی سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی مسجد کلاهبرداری با رمز پویا رمز پویا بانکی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»