Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@16:48:55 GMT

دلایل اشتباه در انتخاب همسر

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۸۱۵۲۴

بسیاری افراد به علت وجود معیار‌های اشتباه در ذهن شان، در انتخاب همسر دچار اشتباه می‌شوند که در آخر منجر به طلاق می‌شود. آیا براتون سوال نشده که چرا گزینش درستی نکردید و فردی رو که مناسب خودتون باشه وارد زندگی تون نکردید؟ بهتره علت گزینش اشتباهتون رو بدونید تا بهتر بتونید تصمیم هاتون رو مدیریت کنید. ناطقان: یکی از دلایلی که گزینه درستی ندارید عزت نفس پایین شماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار به دست آمده ۵۰ درصد زنان از اندام خود راضی نیستند. ۸۰ درصد آن‌ها حتی دوست ندارند در آینه به خود نگاه کنند. پس بدون شک نمی‌توانند مردی را به خود جذب کنند که با ان‌ها رفتار درستی داشته باشد و به آن‌ها عشق بورزند، چون در ذهن خود باور دارند که مستحق این چیز‌ها نیستند. اینگونه افراد همه‌ی وقت درمورد خودشان منفی فکر می‌کنند و باور دارند که به اندازه کافی مفید و پیروز نیستند. پس مردی را گزینه می‌کنند که به این باور‌ها دامن بزند. خود گفتگو‌های منفی را کنار بگذارید، سرگرمی جدیدی که به آن علاقمند هستید پیدا کنید و هرگز خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.

وقتی اعتماد به نفس بالایی داشته باشید و به توانایی‌های خود باور داشته باشید مردی را جذب می‌کنید که او هم همین باور‌ها را نسبت به شما دارد.

 

ترس از تنهایی

یکی از دلایل دیگر ترس از تنهایی هست. تعداد زیادی از زنان در یک ارتباط ناسالم می‌مانند، چون از تنهایی می‌ترسند و از تنهایی به قدری هراس دارند که تصور میکنند بودن در یک ارتباط ناسالم بهتر از تنهایی هست. اگر برای فرار از تنهایی به کم قانع شوید زندگی خود را تخریب خواهید کرد.

 

زیرا عدم رضایت از ارتباط روی سلامت جسمی و احساسی شما تاثیر میگذارد. پس با ترس‌ها مواجه شوید و به فرصت‌ها اجازه دهید وارد زندگی تان شوند.

 

فکر میکنید می‌توانید وی را تغییر دهید

از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود گزینش درستی نداشته باشید این هست که تصور می‌کنید می‌توانید وی را تغییر دهید و تبدیل به فردی کنید که میخواهید. تعداد زیادی از زنان تصور میکنند که می‌توانند همسرشان را تغییر دهند. نحوه لباس پوشیدن، رفتار، حرف زدن، غذا خوردن، روابط خانوادگی و خیلی چیز‌های دیگر که این باور کاملا اشتباه هست. به جای اینکه به فکر تغییر او باشید مردی را گزینه کنید که با ویژگی‌ها و اولویت‌های شما سازگار باشد

 

اولویت‌های غلط

گاهی علت گزینش نادرست اولویت‌های غلط شماست. بعنوان مثال به جای اینکه به ویژگی‌های شخصیتی، ارزش‌ها و عقاید اهمیت بدهید بیش از حد روی ظاهر، پول و اتومبیل تاکید دارید. گذشته از گزینش اکثر با خودتان فکر کنید مشاهده نمایید چه چیز‌هایی اهمیت بیشتری برای تان دارد و آیا این فرد با اولویت‌های مهم شما سازگار هست؟

 

و آیا علائق و ویژگی‌های خصوصی او برایتان مهم هست؟ وقتی بتوانید تشخیص دهید که کدام یک از ویژگی‌ها و باور‌های آن شخص برایتان ارزشمند هست میتوانید مردی که با استاندارد‌های شما سازگار هست را گزینه کنید.

 

عدم دقت به اخطار‌ها

گاهی اوقات اشتباه گزینش می‌کنید، چون به اخطار‌ها توجهی نمی‌کنید. بعنوان مثال خشونت، بی احترامی، حسادت و عدم صداقت‌های وی را نادیده میگیرید. اما اگر واقع بین باشید این ویژگی نشان میدهند که شما صد در صد گزینه تان اشتباه هست و او فرد مناسبی برای تان نیست.

 

حتی اگر بخواهد لحظه به لحظه کنارتان باشد، یا ارتباط با سرعت بیشتری پیش برود، یا اینکه همه‌ی وقت تقصیر‌ها را به گردن دیگران بیندازد تمام این‌ها هم به نوبه خود اخطار‌هایی میباشند که نباید نادیده گرفته شوند. تمامی این اخطار‌ها در آینده سلامت ذهن وجسم شما را به خطر می‌اندازد.

 

تربیت دوران کودکی

یکی دیگر از دلایل گزینه نادرست به تربیت دوران کودکی باز میگردد. اکثر زنان همسری گزینش میکنند که با الگو‌های شخصیتی پدرشان سازگاری داشته باشد و همینطور مردان. اگر این ویژگی‌های مشترک منفی باشند رضایت کمتری از ارتباط خواهید داشت. تعداد زیادی از زنان به طور ناخودآگاه در جستجوی مردی میباشند که تمام این ویژگی‌های منفی نمونه پدرش را داشته باشد. بعنوان مثال اگر پدر شما گوشه گیر باشد ناخودآگاه مردی را گزینه می‌کنید که گوشه گیر هست و امیدوار هستید که می‌توانید وی را تغییر دهید.

 

با گزینش غلط تان خداحافظی کنید

دلایل زیادی وجود دارد که منجر به گزینش غلط شما می‌شود. مثل اعتماد به نفس، اولویت‌های غلط، اخطارها، ترس از تنهایی و موارد دیگر… هنگامی که به علت گزینه اشتباه تان پی بردید هر چه سریع‌تر این بخش از زندگی را ببندید و به دنبال یک آینده بهتر بروید. گزینش درست و مرد مناسب شما همین دور و برهاست.

 منبع:بیتوته
برچسب ها: همسر ، زناشویی ، خانواده ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: همسر زناشویی خانواده ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش نرخ باروری در کشور

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • فیلم| شرمندگی عقاب ماده در مقابل همسر پس از گم‌شدن جوجه‌شان
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد