Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:35:44 GMT

جلوگیری از ۶۲۷ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اردبیل

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۸۲۰۳۱

جلوگیری از ۶۲۷ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، علی صبحی پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از محور جعفرآباد به پارس آباد عنوان کرد: با گشت زنی‌های انجام یافته ۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و ساز غیرمجاز در استان اردبیل شناسایی، توقف و قلع و قمع شد.

وی افزود: از این میزان ۲۵۹ مورد ساخت و سازغیرمجاز شناسایی، به ۲۸۴ مورد توقف و اخطار ساخت صادر و ۸۴ مورد دیگر نیز با هماهنگی و اخذ دستور قضائی در ۹ ماه گذشته قلع و قمع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با قدردانی از حمایت‌های ارزنده‌ دستگاه قضائی استان، افزود: گشت‌های راهداری به طور مرتب در محورها حضور فعال دارند و در مدت یاد شده توانستند ۹۹۴ مورد تابلوی تبلیغاتی غیرمجاز در حریم قانونی راه را شناسائی، برخورد و قلع و قمع کنند.

صبحی راه و حریم آن را به عنوان سرمایه ارزشمند ملی دانست و تصریح کرد: راهداران پرتلاش برای حفاظت و صیانت از این مهم باهمه توان تلاش کرده وبا متخلفین نیز به شدت برخورد می‌کنند.

کد خبر 4817261

منبع: مهر

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای اردبیل راهداری ساخت و سازهای غیرمجاز قاسم سلیمانی 9 دی سردار سلیمانی بوشهر ایلام خطبه های نماز جمعه قزوین شهادت شیراز مشهد گرگان بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۲۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذرگاه جنایت

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳_ را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «ایران قوی عقلانیت انقلابی انسجام ملی» به مصاحبه تلویزیونی روز گذشته رئیس جمهور پرداخت و نوشت: سید ابراهیم رئیسی پس از بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول رسانه ملی، به صورت زنده درباره آخرین اقدامات و دستاوردهای دولت و نیز تحولات و رخدادهای داخلی و خارجی با مردم گفت‌وگو کرد. وی در پاسخ به اولین سوال مجری صداوسیما که در خصوص ابعاد عملیات «وعده صادق» بود، با تشریح زمینه‌های شکل‌گیری این واکنش و تبیین مشروعیت بین‌المللی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی علیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، تأکید کرد: عملیات وعده صادق احساس غرور ملی بود.

وی با تأکید بر اینکه باید در برابر دشمن با قوت ظاهر شد، افزود: البته همواره اعلام کرده‌ایم این عقلانیت می‌تواند در همه زمینه‌ها کار را پیش ببرد. یک گفتمان عقلانیت انقلابی در برابر دیپلماسی التماسی؛ این گفتمانی است که جواب می‌دهد و تاکنون معلوم شده گفتمان برتر است. دکتر رئیسی اضافه کرد: عملیات وعده صادق نقطه اقتدار بود و نشان داد ایران اسلامی در موضع اقتدار قرار دارد و این اقتدار در سایر حوزه‌ها آثار خود را نشان خواهد داد و حتماً می‌تواند در سایر حوزه‌ها زمینه رفع مشکلات و اجماع سازی و غرور ملی را به دنبال داشته باشد.

روزنامه کیهان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «گزارش تارنمای اینترسپت از شکنجه دانشجویان بازداشتی در آمریکا» نوشت: تارنمای آمریکایی «اینترسپت» نوشته است، اطلاعاتی به دست آورده که نشان می‌دهد در نیویورک، پلیس شماری از دانشجویان معترض را پس از بازداشت، مورد ضرب و شتم قرار داده و آنها را تا ۱۶ ساعت از آب و غذا محروم کرده است. طبق آخرین گزارش‌هایی که در برخی رسانه‌های آمریکایی منتشر شده است، چیزی بالغ بر ۲۵۰۰ استاد دانشگاه و دانشجو، از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا در جریان خیزش دانشجویی آمریکا علیه «نسل‌کشی در غزه» دستگیر و صدها نفر نیز تعلیق، اخراج و زندانی شده‌اند. تصاویر منتشرشده از نحوه دستگیری این دانشجویان و اساتید نیز، اوج وحشی‌گری پلیس آمریکا در برخورد با معترضانی را نشان می‌دهد که، نه پلیسی را کشته‌اند، نه ساختمانی را به آتش کشیده‌اند، نه با چاقو، قمه یا سلاح گرم، به نیروهای امنیتی یا مراکز دولتی حمله کرده‌اند، و نه پس از انجام این اقدامات، از سوی کشورهای دیگر تبدیل به قهرمان شده و جایزه‌های نقدی دریافت کرده‌اند! آنها فقط گفته‌اند: «زنان و کودکان فلسطینی را نکشید.»

اینکه چه بر سر چنین معترضانی که از قشر نخبه و دانشگاهی هستند آمده، سؤالی است که تارنمای آمریکایی «اینترسپت» به بخشی از پاسخ آن دست یافته است. به گزارش ایرنا، تارنمای اینترسپت روز دوشنه (۱۸ اردیبهشت) و به نقل از ۲ عضو هیئت علمی کالج بارنارد دانشگاه کلمبیا نوشت: «دانشجویانی که در جریان سرکوب اعتراض‌های دانشجویی دانشگاه‌های شهر نیویورک به دست مأموران پلیس دستگیر شدند، به مدت ۱۶ ساعت از آب و غذا محروم بودند… برخی دیگر از دانشجویان گزارش داده‌اند که پس از دستگیری، توسط مأموران پلیس مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به دلیل شدت جراحات به بیمارستان منتقل شده‌اند.» گفتنی است ۲۸۲ نفر از ۲۵۰۰ دانشجو و استادی که از ۲۰۰ دانشگاه قیام کرده آمریکا دستگیر شده‌اند، از دانشگاه کلمبیا و کالج شهر نیویورک هستند.

روزنامه جوان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «اسلامی به گروسی: اسرائیلیات نبافید» به نشست خبری مشترک رئیس سازمان انرژی اتمی با مدیرکل آژانس پرداخت و نوشت: ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای حل دو مسئله باقی‌مانده بر اساس بیانیه مارس ۲۰۲۳ (اسفند ۱۴۰۱) توافق کردند. رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست خبری مشترکی که دیروز با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس برگزار کرد از آژانس انتقاد کرد که نباید مطالب رژیم صهیونیستی «ملاک آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران قرار گیرد» و در مقابل، گروسی ادعا کرد که «ما به بازیگران خارجی توجه نداریم و نقش ایران را در نظر می‌گیریم.» این اولین سفر گروسی به تهران بعد از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و شروع جنگ اسرائیل با غزه است.

سفر رافائل گروسی به ایران و ملاقات او با محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در اصفهان، مبنایی جدید برای کاهش اختلافات طرفین شد. دو طرف درمارس ۲۰۲۳ (اسفند ۱۴۰۱) به یک بیانیه مشترک رسیده بودند که در آن بر حل‌وفصل «مسائل پادمانی باقی‌مانده مربوط به سه مکان» در ایران و «ارائه اطلاعات و دسترسی بیشتر» ایران به آژانس توافق شد. در همان سه ماه اول اجرای این بیانیه، گروسی اعلام کرد که از سطح همکاری ایران راضی نیست و متعاقباً، فضای تنش‌آلود مناسبات ایران و غرب نیز مناسبات ایران و آژانس را تحت تأثیر قرار داد، از جمله اینکه ایران در شهریور ۱۴۰۲، از میان ۱۲۷ بازرس آژانس، چند بازرس تبعه سه کشور اروپایی را به دلیل رفتار دولت‌های اروپایی از ایران اخراج کرد. ۷ اکتبر و متعاقب آن، حمله رژیم صهیونیستی به غزه که حالا هفت ماه از آن گذشته، ژئوپلیتیک خاورمیانه را به شکلی اساسی تغییر داد.

روزنامه وطن امروز در صفحه نخست امروز خود با تیتر «گذرگاه جنایت» نوشت: به گزارش «وطن امروز»، با افزایش امیدها برای اعلام توقف جنگ غزه که وارد دویست و چهاردهمین روز خود شده است، پس از اعلام موافقت جنبش حماس با پیشنهاد آتش‌بس، نیروهای اشغالگر شهر رفح در جنوب نوار غزه از جمله اطراف گذرگاه زمینی با مصر را در بحبوحه هشدارهای بین‌المللی درباره تهاجم به شهر و تضعیف فرصت دستیابی به توافق آتش‌بس بشدت بمباران کردند. این در حالی است که مقاومت نیز به پاسخگویی پرداخته است. سخنگوی ارتش اشغالگر تاکید کرد: گذرگاه کرم ابوسالم در حال حاضر بسته است و زمانی باز خواهد شد که شرایط امنیتی برای آن مناسب باشد. ارتش صهیونیستی در کانال رسمی تلگرام خود مدعی شده است گذرگاه کرم ابوسالم در شرق رفح را هدف قرار داده است، زیرا «اطلاعات نشان می‌دهد گذرگاه شرق رفح برای اهداف تروریستی استفاده می‌شود».

این ارتش با توصیف این عملیات با عنوان «دقیق» گفته است: قبل از این عملیات، ارتش اسرائیل ساکنان منطقه شرق رفح را تشویق کرده که به طور موقت به منطقه المواصی بروند، جایی که ارتش اسرائیل مدعی است بیمارستان‌های صحرایی، چادر، آب و غذا تدارک دیده است. آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیروهای اسرائیلی عملیات زمینی خود را در منطقه شرقی شهر رفح در مرز با مصر تشدید کرده‌اند. ادرعی در گفت‌وگو با وبگاه الحره گفت: در حال تکمیل کنترل عملیاتی بر منطقه در سمت فلسطینی گذرگاه رفح هستیم. وی ادعا کرد: نیروها در منطقه خاصی در شرق رفح در حال عملیات هستند و اکثر قریب به اتفاق ساکنان منطقه عملیات نظامی تخلیه شده‌اند. ادرعی در بیانیه‌ای توضیح داد: «نیروهای لشکر ۱۶۲ یک عملیات غافلگیرانه» را برای خنثی کردن اهداف حماس در شرق رفح آغاز کردند.

اداره گذرگاه‌های غزه نیز اعلام کرد: حرکت مسافران و ورود کمک‌ها به نوار غزه به طور کامل از گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم متوقف شده است. وائل ابوعمر، مسؤول اطلاع‌رسانی گذرگاه رفح گفت: فعالیت گذرگاه رفح بعد از ورود تانک‌های اسرائیلی به تأسیسات گذرگاه متوقف شد. او به المیادین تاکید کرد: حرکت مسافران و ورود کمک‌ها به غزه به طور کامل متوقف شده است.

روزنامه شرق در یادداشت سرمقاله امروز خود با تیتر «حریم شکسته» به قلم کامبیز نوروزی، حقوق‌دان، نوشت: «ورود به حریم خصوصی مردم مسئولیت سنگین شرعی و قانونی دارد و باید دقت کرد که کجا انجام این کار ضرورت دارد». سخن بسیار درستی است که روز گذشته رئیس قوه قضائیه بیان کرده است. «حریم خصوصی» مفهوم بسیار مهمی است که پایه در اصل بیست و دوم قانون اساسی دارد. حریم خصوصی بخشی از زندگی هر فرد است که دیگران اجازه ورود یا تعرض به آن را ندارند و عرف حدود و مصادیق آن را معلوم می‌کند. زندگی مالی، مسکن (موقت یا دائم) داخل اتومبیل، عقاید و… از موارد حریم خصوصی‌اند. یکی از مهم‌ترین مصادیق حریم خصوصی چهره افراد است. چهره اگرچه در معرض دید دیگران قرار دارد، ولی دیواری پنهان آن را از تعرض دیگران مصون می‌دارد. هیچ‌کس مجاز نیست بدون اجازه قبلی از دیگران عکس یا فیلم تهیه کند. به‌طور خلاصه تنها استثنای مهم حریم خصوصی شامل شخصیت‌ها و مقامات است. این دسته از افراد به دلیل آنکه منابع قدرت را در اختیار دارند، حریم خصوصی بسیار کوچک‌تری دارند. زندگی مالی آنها، یا چهره آنها حریم خصوصی نیست و می‌توان از آنها خبر یا عکس و فیلم تهیه کرد. دلیل این استثنا حفظ نظارت عمومی برای جلوگیری از سوءاستفاده از قدرت است. اما قواعد حریم خصوصی مانند خیلی از دیگر قواعد حقوقی در ایران وارونه شده است. موارد متعددی وجود دارد که بدون مجوز قضائی و قانونی حریم خصوصی افراد نقض می‌شود. درحالی‌که مستنبط از اصل ۲۳ قانون اساسی عقاید افراد از مهم‌ترین مصادیق حریم خصوصی است، در گزینش‌ها پرسش‌های متعددی که عقاید فرد را تفحص می‌کند، نقض حریم خصوصی است.

از دیگر مواردی که خصوصاً در ماه‌های اخیر بسیار مورد بحث بوده است، عکس‌برداری از چهره زنان در کوچه و خیابان است که به بهانه مستندسازی برای مراقبت از حجاب انجام می‌شود. این مورد از موارد نقض آشکار حریم خصوصی است. گاهی مأموران انتظامی و گاهی نیز افرادی در لباس‌های عادی درحالی‌که گوشی موبایل خود را در دست دارند، در معابر عمومی از زنان تصویربرداری می‌کنند. ممکن است سوژه متوجه نشود که کسی درحال عکس‌برداری از اوست. اگر هم متوجه شود، لااقل در برابر مأمور انتظامی کاری از او برنمی‌آید و عملاً نمی‌تواند واکنشی نشان دهد.

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود تیتر «سیاستگذار در تله خودساخته» را برگزید و نوشت: طی روزهای اخیر، تصویر بنر شهرداری تهران درباره مزایای خرید ناوگان عمومی شهر تهران از شرکت‌های چینی، با واکنش‌های زیادی روبه‌رو شد. در پاییز سال ۹۸ بود که شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن، برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی و افزایش اشتغال، ورود کالاهایی که امکان تولید داخلی آن و تأمین نیازهای بازار وجود دارد، ممنوع شد. با این حال به نظر می‌رسد نهادی مانند شهرداری توانسته است خود را از تله این قانون رها کند. سوال اینجاست که در این صورت چرا شهروندان نتوانند خود را از شمولیت این قانون خارج سازند؟ حال آنکه تمام چالش‌هایی که شهرداری تهران به‌عنوان دلایل واردات از چین بیان کرده است، برای همه شهروندان صدق می‌کند. سیاستگذار طبق تجربه اخیر خود باید درک کند که این قانون با برداشتن فشار رقابت از تولیدکنندگان داخلی، بنیه تولیدی کشور را به خطر می‌اندازد و همزمان رفاه مصرف‌کنندگان را کاهش می‌دهد.

کد خبر 751611

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • گذرگاه جنایت
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز