Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، خسرو شهبازی در سی و نهمین جلسه ستاد اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری که با دستور کار ارائه گزارش کارشناسان معین از میزان پیشرفت طرح‌های آبخیزداری در سازمان برگزار شد، بر ادامه جلسات مشترک با وزارت نیرو در خصوص مدیریت جامع آبخیز تاکید کرد و افزود: این جلسات می‌تواند به هم افزایی و مشارکت در تصمیم گیری در اجرای طرح‌های منابع طبیعی وآبخیزداری کمک قابل توجه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گزارش نویسی و تهیه گزارش از سفرهای استانی توسط کارشناسان را کاری لازم برای تصمیم گیری در اجرای فعالیت‌ها دانست و خاطرنشان کرد: تهیه گزارش‌های دقیق می‌تواند نقاط قوت و ضعف پروژه‌ها را در اجرا نمایان سازد.

سرپرست سازمان جنگل‌ها در این نشست به امراض و آفات درختان جنگلی نیز اشاره کرد و از معاونت حفاظت و امور اراضی خواست این موضوع را رصد کرده و با استفاده از دانش بومی با آفات مبارزه کنند.

وی پتانسیل‌های نهفته در جوامع محلی را بسیار بالا خواند و نقش و اثرگذاری جامعه زنان را در مشارکت منابع طبیعی قابل توجه دانست.

شهبازی در ادامه با بیان این که دانش بومی می‌تواند در ادامه کار منابع طبیعی اثرگذار باشد به کشت گیاهان دارویی و توسعه زراعت چوب اشاره کرد که می‌تواند در اقتصاد مردم روستا و زندگی آنان تأثیر گذار باشد و به حفاظت و حمایت از منابع طبیعی منتج گردد.

وی همچنین از منابع طبیعی استان‌ها خواست برای افزایش مشارکت پذیری مردم در منابع طبیعی بذر و نهال رایگان در اختیار مردمان جوامع محلی قرار داده تا آنان بتوانند در توسعه منابع طبیعی نقش آفرینی کنند.

سرپرست سازمان جنگل‌ها با بیان این که همیاران طبیعت و دوستداران محیط زیست دلسوزان منابع طبیعی هستند و نظرات و انتقاداتشان می‌تواند برای منابع طبیعی راهگشا باشد از دست اندرکاران منابع طبیعی خواست در ترسیم نقشه راه منابع طبیعی از توانمندی‌های آنان کمک بگیرند.

کد خبر 4817375

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور پروژه آبخیزداری قیمت دلار بانک مرکزی ایران قاسم سلیمانی لایحه بودجه سال 99 کل کشور قیمت یورو محمد اسلامی وزارت جهاد کشاورزی قیمت سکه بهار آزادی مالیات بورس تهران لایحه بودجه 99 سازمان بورس و اوراق بهادار تولید نفت کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۳۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از رفع تصرف از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته با ورود دستگاه قضایی خبر داد.

 ناصر عتباتی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال گذشته، دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف کرد.

وی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.

این مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد