Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولیایی با تصریح بر اینکه تفکر بخشی از مجلس بر عدم واگذاری این دو باشگاه است افزود: این نمایندگان می گویند ما قانون وضع کردیم اما دولتها مقصرند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع خصوصی سازی باشگاه استقلال و پرسپولیس با حضور کاظم اولیایی مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران و عضو هیئت امنای اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولیایی با اشاره به پیشینه ای از موضوع واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: بیش از 30 سال قبل در تاریخ 26/11/1368 بازی باشگاه پرسپولیس با ژاندارمری و بازی باشگاه استقلال با پاس به دلیل بارندگی روز قبل وآماده نبودن زمین انجام نشد، به دنبال آن تماشاگران جمع شدند و عده ای نااهل هم با سوء استفاده از این موقعیت، آن را به یک تظاهرات بزرگ علیه نظام تبدیل کردند.

وی افزود: این موضوع فوراً در شورای امنیت ملی مطرح شد و رئیس جمهور مرحوم هاشمی رفسنجانی دستور بررسی داد و همان موقع مورد اعتراض رئیس شورای امنیت ملی قرار گرفت که مگر می شود دولت تیم داری کند؟! واگذاری ها از همان موقع آغاز شد و اعضای هیئت مدیره نیز مکلف به فراهم کردن زمینه واگذاری باشگاه ها از بخش دولتی به بخش خصوصی شدند.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران ادامه داد: تا حدود شش سال، زیرساخت هایی برای خصوصی سازی این دو باشگاه فراهم شد اما به یکباره این زیرساختها فروخته شد. مجلس شورای اسلامی در سال 1383 واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی را تصویب کرد.

اولیایی تصریح کرد: شورای امنیت ملی به عنوان بالاترین مرکز تصمیم گیری 30 سال قبل به این نتیجه رسید که باشگاه داری کار دولت نیست، 15 سال قبل هم مجلس وارد شد اما الان هیچ چیزی تغییر نکرده و وضعیت همچنان بر همان مدار می چرخد.

عضو هیئت امنای اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور با اشاره به معرفی چهار مسیر طی شده در این خصوص توسط مرکز پژوهشها افزود: مشکل اینجاست که قدیمی های مجلس معتقد به قرار گرفتن همه مسائل در دست دولتند و اعتقادی به مردم ندارند لذا خصوصی سازی را طوری در قانون مطرح می کنند که امکان اجرای آن نباشد.

وی همچنین تأکید کرد: باید طرحی داده شود که رقابت در باشگاه ها عمومیت پیدا کند، نمی شود که استقلال و پرسپولیس را خصوصی سازی کرد اما بقیه باشگاه ها همچنان به شکل مستقیم یا غیرمستقیم در دست دولت باشند.

اولیایی با اذعان به اینکه ما فوتبال خصوصی به معنای واقعی نداریم گفت: فوتبال ما درآمد زا نیست و هیچ سرمایه گذار عاقلی در سال 100 میلیارد هزینه نمی کند که 10 میلیارد درآمد داشته باشد و 90 میلیارد ضرر دهد.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران بیان داشت: مسیر پیشنهادی مرکز پژوهشها برای واگذاری، مدیریت پیمان است. به عنوان نمونه باشگاه های نروژ نیز با همین مشکل مواجه شدند و با همین روش باشگاه ها را به بخش خصوصی دادند و همه مسائل را برای آن ها تعیین تکلیف کردند.

وی با بیان اینکه برخی نمایندگان مجلس قلباً اعتقادی به واگذاری کار به مردم ندارند گفت: چگونه است که برای همه مسائل به ملت اتکاء می کنیم اما برای واگذاری باشگاه ها نمی توان به ملت اعتماد کرد؟!

اولیایی با تصریح بر اینکه تفکر بخشی از مجلس بر عدم واگذاری این دو باشگاه است افزود: این نمایندگان می گویند ما قانون وضع کردیم اما دولتها مقصرند. معتقدم این یک جنگ سیاسی است.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران با بیان اینکه تراز یکی از این دو باشگاه، مردود است و  واگذاری این دو باشگاه بر اساس شرایطی که دارند شدنی نیست اضافه کرد: علاوه براین، باشگاه ها بدهی مالیاتی بالایی دارند و شاید پرداخت آن ماه ها و سالها به طول بینجامد.

وی عرضه در بورس را بهترین و شدنی ترین راهکار برای واگذاری دانست و در عین حال گفت: متاسفانه شرایط لازم برای عرضه به بورس فراهم نخواهد شد چراکه سرمایه این دو باشگاه بسیار اندک است.

اولیایی عنوان کرد: ما فقط 35 هزار دلار باید به وکیلی دهیم که بین دو تیم دولتی برای سوپر جام قضاوت کرده و از آن بدتر ملت باید این مبلغ را با جرائم به وکیلی دهد که باعث محرومیت و محکومیت ما شده است. این چه نوع مدیریتی است که کفار برای ما تصمیم بگیرند و جریمه هم بپردازیم؟!

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال تهران با اشاره به اینکه مدیریت پیمان در اصل 44 وجود دارد و مرکز پژوهشها نیز به عنوان یکی از راهکارها توصیه کرده گفت: حُسن این روش این است که همه باشگاه ها خصوصی سازی خواهند شد.

اولیایی با بیان اینکه فوتبال و اقتصاد گروگان سیاسیون است افزود: مسئولان فوتبال را از این اسارت آزاد کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت و مجلس استقلال جنگ سیاسی مدیرعامل اسبق استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)