Web Analytics Made Easy - Statcounter

انصاری فر از اهدای اعضای بدن جانباز ۷۰ درصد اراکی به بیماران نیازمند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، « مرتضی انصارفی فر» امروز در یکشنبه (15 دی) در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت به مناسبت شهادت این جانباز رشید اسلام گفت: «علی داودآبادی» جانباز ۷۰ درصد اراکی متولد سال ۱۳۴۵  بود که در عملیات آزادسازی فاو در سال ۶۴ بر اثر موج انفجار از ناحیه اعصاب و روان به درجه رفیع جانبازی ۷۰ درصد نایل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با اشاره به اینکه این جانباز ۷۰ درصد اراکی چندی پیش دچار عارضه مغزی شد، افزود: ایشان مدتی در بیمارستان‌های اراک بستری و تحت مراقبت قرار داشتند که در نهایت بنا بر وصیت خود و موافقت خانواده‌ اعضای بدنش به چند بیمار در انتظار پیوند اهدا شد.

 

وی با اشاره به اینکه اهدای اعضای بدن این جانباز سرافراز با درخواست و موافقت خود و خانواده همراه بود ، افزود: یک تیم متخصص پزشکی هفته گذشته پیکر این جانباز سرافراز را به تهران منتقل کردند، خاطر نشان کرد: در این راستا آزمایش‌های تخصصی لازم برای پیوند و اهدا انجام شد و امکان اهدای اعضای وی به بیماران نیازمند فراهم شد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پیکر این جانباز سرافراز دفاع مقدس در روز سه‌شنبه ۱۷ دی‌ماه  سال جاری تشییع می شود، افزود: این مراسم از ساعات اولیه صبح از میدان شهدای اراک آغاز و با حضور گسترده مردم شهید پرور استان مرکزی و شهر اراک به سمت گلزار شهدای تشییع و در آرامگاه ابدیش آرام می گیرد.

 

انصاری فر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بیان کرد: زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا و امام شهدا و تقدیر و تجلیل از جانبازان و ایثارگران بر همگان واجب است چرا که اگر این عزیزان نبودند این آرامش و امنیت کنونی در کشور حاکم نبود.

 

مدیر کل بنیاد شیهد وامور ایثارگران استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه استان مرکزی در دوران انقلاب و دفاع مقدس بیش از ۱۴ هزار جانباز سرافراز تقدیم انقلاب کرده است، ادامه داد: از این تعداد ۲۰۰ جانباز ۷۰ درصد هستند که نیازمند رسیدگی هر چه بیشتر به دلیل مشکلات جسمی و حرکتی هستند.

 

وی گفت: صبر و ایثار جانبازان و ایثارگران ستودنی است چرا که این عزیزان با مشکلات متعددی روبرو هستند اما باز هم با ایثار و از خود گذشتگی درد و رنج را تحمل می کنند.

 

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی شهادت کانون های فرهنگی هنری مساجد سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی سردار سلیمانی اهدای عضو بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد

استاندار مرکزی گفت: بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی علاج حل مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش‌بنیان دارد. راهبری، کلید حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و نشان می‌دهد مشکلات هر حوزه‌ای با حوزه اقتصادی مرتبط هستند. 

وی افزود: طبیعی است که گروهی که باید پرچم دو رکن اقتصاد مردمی و دانش‌بنیان را فرمانبری کنند باید افراد بابصیرتی باشند، اگر بخواهیم در این محور بابصیرت عمل کنیم باید این پرچم را برداریم و به جلوتر حرکت دهیم که جهادگران و بسیجیان در حوزه اقتصاد مردمی و‌ دانش‌بنیان پرچم‌دار هستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته دانشگاه اراک جزو 10 دانشگاه برتر کشور و امسال جزو 70 دانشگاه برتر آسیا شناخته شد که این جزو افتخارات حوزه علم و فناوری استان به شمار می‌رود، همچنین شهرستان خنداب در استان مرکزی تنها تولیدکننده آب سنگین است که ارز هر کیلو آب سنگین تولیدی 800 دلار قیمت‌گذاری شده است و ماهانه بالغ بر 20 نفر می‌توانند بورسیه آب سنگین خنداب شوند که نمونه دیگری از علم و فناوری استان است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور باید بسیجیان جهادگر با حوزه علم و فناوری همکاری داشته باشد، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک موقعیت ژئوپلیتیک دارد که به قلب جهان معروف است، بی‌تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی و جوانان ایرانی به مراتب بیش از مشکلات است و ظرفیت‌ها بر مشکلات غلبه دارد،  اما اگر نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم به جهت نوع عملکرد ما و سازماندهی و در رأس آن بروکراسی اداری است که ریشه طولانی دارد، انقلاب اسلامی روی‌ کار آمده که این مسیر را تغییر دهد که بسیار مؤفق بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، فاصله بین باید و نبایدها و شرایط موجود و شرایط مطلوب وجدان‌ انسان‌های آزاده‌خواه را آزار داده که این فاصله بارها به دست جوانان طی شده و همچنان باید این فاصله به سرعت طی شود، بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد.

متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان مرکزی با محدودیت پذیریش دانشجو مواجه هستند

وجیه ‌اله پارسا، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در این آیین اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان مفاخر مشهور است و بیش از 25 درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند، این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از 60 مرکز دانشگاهی با بیش از 60 هزار دانشجو در سطح استان فعالیت می‌کنند که 45 درصد جمعیت دانشگاه‌های استان خانم و 65 درصد آقایان هستند بیش از 2100 عضو هیئت علمی فعال در دانشگاه‌های استان با 28 عنوان گرایش تخصصی مشغول فعالیت هستند. 

وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر برای برطرف کردن نیازهای اجتماعی و اقتصادی ضرورت دارد و امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، به طوری که در برنامه هفتم مقرر شده است سهم آموزش‌های مهارتی به 40 درصد برسد، در حالی که اکنون این سهم 16 درصد است. متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیریت دانشجو مواجه هستند، اما دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو است و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت تغییر پیدا کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای رو به گسترش است، به طوری که پاییز استان آموزشگاهی در شهرستان آشتیان کار خود را در چهار رشته تحصیلی آغاز خواهد کرد، تصمیم داریم با مطالعه و‌ آمایش سرزمینی در سایر شهرستان‌ها گسترش دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای را داشته باشیم.

پارسا بیان کرد: آموزشگاه پسرانه امیرکبیر اراک، آموزش دخترانه اطهر اراک، آموزشکده دکتر حسابی شهر خمین و آموزشکده ساوه و اخیراً آموزشکده آشتیان چهار آموزشکده فنی و حرفه‌ای سطح استان مرکزی است که پذیرش دانشجو دارند، 4 هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند و 44 هزار کد رشته و بیش از 400 مدرسه هیئت علمی و‌ حق‌التدریس مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ثبت رکوردشکنی در نرخ تورم تولید کننده
  • پاسخ بانک مرکزی به مغالطه‌های سلطان چاپ پول
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود