Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مجید جودی اظهار کرد: در سیل فروردین ماه امسال  ۸۰ هزار واحد دچار خسارت و ۶۵ هزار واحد تخریب شدند. هم‌اکنون بازسازی تمام واحدهای تعمیری به اتمام رسیده و شاید معدود واحدهایی باشند که در حال ارزیابی آنها هستیم، ولی عملا کار بازسازی ۸۰ هزار  واحد تا پایان شهریورماه به اتمام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش تخریب نیز ۶۵ هزار واحد احداثی  در شهرها و روستاهای مناطق سیل‌زده داشتیم که ۵۵ هزار واحد از این تعداد پی‌کنی و ۴۱ هزار واحد اسکلت‌زنی شده‌اند و ۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد به مرحله  بهره‌برداری رسیده است.  ۳۸ هزار واحد باقی مانده که در مراحل  مختلف ساخت و ساز هستند و تا پایان امسال به مرحله  بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن با بیان این‌که در این مدت ۲۰۷ هزار پرونده اعم از احداثی، تعمیری و خرید اسباب و اثاثیه به بانک‌ها معرفی شدند گفت: ۱۸۵ هزار نفر  موفق به درایت  تسهیلات شده‌اند و سایر افراد در نوبت هستند.

جودی تصریح کرد: به طور کلی ۴۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ۴ درصد در روستاها و ۵ درصد در شهرها به واحدهای سیل‌زده اختصاص یافت که تقریبا ۴۵۰۰ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی  شده و ۴۴۰۰ میلیارد تومان پول  گرفتند. سیستم بانکی نیز انصافا همکاری خوبی در این زمینه داشت.

عبور  از از مرحله اسکان در زلزله آذربایجان غربی

وی درباره اقدامات بنیاد مسکن بعد از زلزله حدود دو ماه گذشته آذربایجان غربی نیز گفت: در اثر زلزله آذربایجان غربی۳۰۰۰ واحد تخریب و به ۲۰۰۰ واحد خسارت وارد شد. برای اسکان موقت به صورت  نقدی ۱۰ میلیون تومان پرداخت کردیم یا اتاقک ۱۲ متری در اختیار خانوارها قرار دادیم. هم‌اکنون از  مرحله  اسکان موقت عبور و به بحث  اسکان دائم رسیده‌ایم. حدود ۴۰۰ واحد شروع به کار کرده‌اند و تمام تلاش ما این است که اگر شرایط جوی اجازه بدهد پایان سه ماهه  اول سال ۱۳۹۹ یا  نهایتا پایان تیرماه  ۳۰۰۰ واحد تخریبی را تکمیل کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آذربایجان غربی زلزله ساخت و ساز سیل مسکن بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود

مسعود ایرانی گفت: مزایده عمومی ۳۶۶ محدوده و واحد معدنی استان در مرحله بازگشایی پاکت و سپری کردن روند قانونی واگذاری به متقاضیان واجد شرایط در راستای برنامه‌های امسال اداره‌کل صمت مبنی بر تعیین تکلیف معدن‌های راکد است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به فعال‌سازی ۱۳ معدن راکد استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: تعیین تکلیف ۲۷ معدن غیرفعال در کنار احیای ۱۰ واحد معدنی و معرفی ۲ بسته سرمایه‌گذاری جزو اولویت‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ است.

او با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی افزود: محدوده‌های مزایده‌ای فاقد متقاضی نیز بر اساس ماده ۸۳ قانون معادن واگذار و برای فعال‌سازی دوباره آنها اقدام لازم انجام خواهد شد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز در این نشست به وضعیت کلی واحدهای معدنی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار اداره‌کل صمت اردبیل، تعداد معدن‌های این استان ۱۸۷ مورد است که ۱۰۰ واحد معدنی فعال، ۶۴ معدن غیرفعال و تعداد ۲۳ معدن نیز در مرحله تجهیز هستند.

عباس جرجانی با بیان اینکه بیشتر معدن‌های استان اردبیل مربوط به مصالح ساختمانی است، افزود: چهار معدن آهن، یک معدن مس و ۱۰ معدن سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین واحدهای معدنی این استان هستند.

او گفت: ۱۵ درصد از حقوق دولتی که از معدن‌ها دریافت می‌شود باید بر اساس قانون بودجه به روستا یا آبادی که ماده معدنی از آنجا استخراج می‌گردد، اختصاص یابد و در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و تکمیل زیرساخت‌های منطقه موثر باشد.

مدیر اجرایی طرح احیای معادن کوچک مقیاس همچنین افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن اردبیل نقش دارند، در راستای حمایت از واحدهای معدنی، پیمانکاران و مجریان را ملزم کنند که برای خرید مصالح تولیدکنندگان و معدن‌های منطقه را در اولویت قرار دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • چالوس دوبار لرزید
  • ثبت ۵ زمین‌لرزه در خوی طی هفته گذشته
  • ثبت ۵ زمینلرزه در خوی طی هفته گذشته