Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:05:29 GMT

درمان خانگی و آسان کبد چرب

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۵۲۱۱

کبد چرب وقتی ایجاد می شود که چربی زیادی در سلولهای کبدی ایجاد شود. اگرچه طبیعی است که مقدار کمی چربی در این سلول ها وجود داشته باشد، اگر بیش از 5 درصد از آن چربی باشد، کبد چرب محسوب می شود. ناطقان: در حالی که نوشیدن زیاد الکل می تواند منجر به کبد چرب شود، در بسیاری موارد نقشی ندارد. تعدادی از بیماریهای کبد چرب در رده وسیعی از بیماری کبد چرب گرید 1 قرار دارند که شایعترین بیماری کبد در بزرگسالان و کودکان در کشورهای غربی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کبد چرب گرید 1 مرحله اولیه و برگشت پذیر بیماری کبد است. متأسفانه ، غالباً تشخیص داده نمی شود. با گذشت زمان، کبد چرب گرید 1 ممکن است منجر به یک بیماری جدی تر کبد شود که به عنوان استئاتوهپاتیت غیر الکلی یا NASH شناخته می شود.

 

NASH شامل تجمع بیشتر چربی و التهاب است که به سلولهای کبدی آسیب می رساند. این می تواند به فیبروز یا بافت اسکار منجر شود ، زیرا سلول های کبدی به طور مکرر آسیب دیده و از بین می روند.

متأسفانه، پیش بینی اینکه کبد چرب به NASH پیشرفت کند، دشوار است، که خطر ابتلا به سیروز (زخم شدید که باعث اختلال در عملکرد کبد) شود و سرطان کبد را به شدت افزایش می دهد.

 

کبد چرب غیر الکلی همچنین با افزایش خطر سایر بیماری ها، از جمله بیماری های قلبی، دیابت و بیماری های کلیوی مرتبط است.

 
درمان گیاهی کبد چرب, درمان خانگی کبد چرب

در حقیقت شما حتی نمی توانید متوجه شوید که کبد چرب دارید

 

علائم کبد چرب:

علائم و نشانه های مختلفی از کبد چرب وجود دارد، اگرچه همه این موارد ممکن است وجود نداشته باشد.

در حقیقت، شما حتی نمی توانید متوجه شوید که کبد چرب دارید.

- خستگی و ضعف

- سطح آنزیم های کبدی بالا ، از جمله AST و ALT

- سطح انسولین بالا 

- سطح تری گلیسیرید افزایش یافته

 

اگر کبد چرب به NASH پیشرفت کند ، علائم زیر ممکن است بروز کند:

- از دست دادن اشتها

- تهوع و استفراغ

- درد شکم متوسط ​​تا شدید

- زرد شدن چشم و پوست

دیدن پزشک معالج به طور منظم برای معاینات استاندارد و آزمایش خون که می تواند کبد چرب را در مرحله اولیه و برگشت پذیر تشخیص دهد ، مهم است.

 

درمان کبد چرب گرید 1:
درمان گیاهی کبد چرب, درمان خانگی کبد چرب

کاهش وزن یکی از بهترین راه های درمان کبد چرب است

 

رژیم غذایی برای خلاص شدن از کبد چرب :

برای خلاص شدن از شر کبد چرب چندین کار وجود دارد ، از جمله کاهش وزن و قطع کردن مصرف کربوهیدرات. علاوه بر این ، غذاهای خاص می توانند به شما در از دست دادن چربی کبد کمک کنند.

 

کاهش وزن :

در صورت اضافه وزن یا چاقی ، کاهش وزن یکی از بهترین راه های درمان کبد چرب است. در حقیقت ، کاهش وزن باعث کاهش چربی کبد در بزرگسالان می شود ، صرف نظر از این که آیا کاهش وزن با ایجاد رژیم های غذایی به تنهایی یا همراه با جراحی کاهش وزن یا ورزش انجام شده است.

در یک مطالعه سه ماهه درباره بزرگسالان دارای اضافه وزن ، کاهش کالری 500 کالری در روز منجر به از دست دادن 8٪ از وزن بدن ، به طور متوسط ​​و کاهش قابل توجهی در نمره کبد چرب شد.

 

قطع مصرف کربوهیدراتها :

به نظر می رسد منطقی ترین راه برای رفع کبد چربی ، کاهش چربی در رژیم غذایی باشد.

با این حال ، محققان گزارش می دهند که فقط در حدود 16٪ چربی های کبدی در افراد مبتلا به کبد چرب از چربی در رژیم غذایی حاصل می شود. در عوض ، بیشتر چربیهای کبدی از اسیدهای چرب موجود در خون آنها حاصل می شود و حدود 26٪ از چربی های کبد در فرآیندی به نام (DNL) تشکیل می شود.


در طول DNL ، کربوهیدرات اضافی به چربی تبدیل می شوند. میزان مصرف DNL با مصرف زیاد مواد غذایی و نوشیدنی های غنی از فروکتوز افزایش می یابد .

مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات تصفیه شده ممکن است به درمان کبد چرب کمک کند. اینها شامل رژیم های کم کربوهیدرات ، مدیترانه ای و شاخص های گلیسمی کم است.

در یک مطالعه ، میزان چربی کبد و انسولین در افرادی که رژیم مدیترانه ای مصرف می کنند نسبت به زمانی که رژیم کم چرب و کم کربوهیدرات مصرف می کنند ، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، حتی اگر کاهش وزن در هر دو رژیم مشابه باشد.

خوردن غذاهای سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده باعث از بین رفتن چربی کبد می شود

 

مصرف غذاهایی که باعث از بین رفتن چربی های کبد می شوند :

علاوه بر قطع کردن کربوهیدرات ها و جلوگیری از دریافت کالری اضافی ، غذاها و نوشیدنی های خاصی وجود دارد که ممکن است برای کبد چرب مفید باشد:

 
چربیهای اشباع نشده:

تحقیقات نشان می دهد که خوردن غذاهایی که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده مانند روغن زیتون ، آووکادو و آجیل هستند باعث از بین رفتن چربی کبد می شود.

 

پروتئین آب پنیر:

نشان داده شده است که پروتئین آب پنیر باعث کاهش چربی کبد در زنان چاق تا 20٪ می شود. علاوه بر این ، ممکن است به پایین آمدن سطح آنزیم کبد و ارائه مزایای دیگر در مبتلایان به بیماری پیشرفته تر کبد باشد.

 

چای سبز:

در یک مطالعه مشخص شد که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز به نام کاتچین به کاهش چربی و التهاب کبد در مبتلایان به کبد چرب کمک می کند.

 

فیبر محلول:

برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف 10-14 گرم فیبر محلول در روز ممکن است به کاهش چربی کبد ، کاهش سطح آنزیم کبدی و افزایش حساسیت به انسولین کمک کند.

 

درمان کبد چرب در طب سنتی :

نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که ویتامین ها ، گیاهان و سایر مکمل ها ممکن است به کاهش چربی کبد و کاهش خطر پیشرفت بیماری کبد کمک کنند.

با این حال ، در بیشتر موارد ، متخصصان می گویند لازم به تحقیقات بیشتر برای تأیید این امر است.

علاوه بر این ، مهم است که قبل از مصرف هرگونه مکمل ، با پزشک خود صحبت کنید ، به خصوص اگر دارو مصرف می کنید.

 

خار مریم:

خار مریم گیاهی است که به دلیل اثرات محافظت از کبد شناخته شده است. برخی از تحقیقات نشان داده اند که خار مریم ، به تنهایی یا همراه با ویتامین E ، ممکن است به کاهش مقاومت به انسولین ، التهاب و آسیب های کبدی در مبتلایان به کبد چرب کمک کند.

 

اسیدهای چرب امگا 3 :

اسیدهای چرب امگا 3 دارای مزایای سلامتی زیادی هستند . امگا 3 زنجیره بلند EPA و DHA در ماهی های چرب مانند ماهی سالمون ، ساردین ، ​​شاه ماهی و ماهی خال مخالی یافت می شود. چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف امگا 3 ممکن است سلامت کبد را در بزرگسالان و کودکان مبتلا به کبد چرب بهبود بخشد.

 

درمان کبد چرب با خاکشیر:

خاکشیر یکی از بهترین گیاهان دارویی برای درمان و پاکسازی کبد چرب است، برای این منظور باید خاکشیر را با ترنجبین مخلوط کنید. ترکیب خاکشیر با ترنجبین در درمان سودا و بلغم تأثیر به سزایی دارد هم چنین این ترکیب، بهترین نرم کننده مزاج های خشک (صفرا و سودا) می‌باشد. یعنی رطوبت دهنده به بدن هستند. همچنین خاکشیر با آب پنیر (ماء الجبن)، دارویی ضد سودا و ضد صفرا است و مفتح قوی کبد به خصوص بازکننده مسیرهای کبدی به خصوص سودا می باشد.

 

حجامت کبد :

حجامت در درمان بیماریهایی از قبیل آلرژی‌، ‌آسم و نفس‌تنگی‌، کبد چرب‌ و ... کاملاً آزموده شده است. آنچه از موضع حجامت خارج می‌شود چیزی جز سموم بدن و اخلاط فاسد و کثیف نیست اما در اهدای خون‌، بیشترین چیزی که خارج می‌شود مواد غذایی‌، الکترولیتهای مورد نیاز بدن و ویتامینهاست. میزان کلسترول خون حجامت، 9 تا 11 برابر بیشتر از خون وریدی است بنابراین برای کاهش میزان کلسترول خون، انجام حجامت بسیار مفیدتر است همچنین سم موجود در خون حجامت 23 برابر سم خون وریدی است
محل انجام حجامت کبدی در پشت تنه سمت راست ستون فقرات در ناحیه خلف کبد میباشد
در بیماریهای بافت کبد این حجامت مورد استفاده قرار میگیرد.

 منبع:بیتوته
برچسب ها: سلامت ، کبدچرب ، کبد ، درمان ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سلامت کبدچرب کبد درمان ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۵۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند

پلاکت خون پایین (ترومبوسیتوپنی) نوعی بیماری است که در آن بدن به دلیل عارضه یا سایر شرایط، پلاکت کافی تولید نمی‌کند. علائم ناشی از آن شامل خونریزی داخلی و خارجی است. تشخیص زودهنگام ترومبوسیتوپنی، نتایج مثبتی در درمان دارد، اما تأخیر در تشخیص می‌تواند منجر به مشکلاتی از حمله قلبی، آسیب به اعضای بدن (به عنوان مثال، طحال، روده، کلیه و حتی آمبولی ریه) شود.

به گزارش خبرآنلاین، ترومبوسیتوپنی به اختلال در پلاکت خون گفته می‌شود و شرایطی است که در آن تعداد پلاکت‌های خون بیمار کاهش یافته و سلول‌های خونی قادر نخواهند بود فعالیت‌های اساسی بدن را انجام دهند.

پلاکت چیست؟

پلاکت به کوچکترین ذرات خونی گفته می‌شود که آنزیم‌های لازم برای انعقاد خون را در خود دارند. پلاکت‌ها بسیار کوچک هستند و با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیستند. این اجزای کوچک مسئول بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده هستند و نقش مهمی در انعقاد خون دارند. میانگین عمر هر پلاکت ۱۰ روز است و محل تولید آن در مغز استخوان است.

نحوه عملکرد پلاکت خون

کار اصلی پلاکت جلوگیری از خونریزی است. تجمع پلاکت‌ها در محل خونریزی، موجب لخته شدن خون و آغاز روند بهبودی می‌شود. پلاکت‌های فعال حاوی پروتئین چسبنده‌ای به نام فیبرین هستند که این پروتئین‌ها در تشکیل لخته خونی نقش مهمی ایفا می‌کنند.

علت پایین بودن پلاکت خون

پایین بودن پلاکت خون نوعی اختلال خونی است و معمولاً عوارض جدی ندارد، اما در شرایط آسیب‌دیدگی می‌تواند روند انعقاد و لختگی خون را تحت‌تأثیر قرار دهد. تعداد پلاکت خون معمولاً به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای و عوارض جانبی مصرف برخی دارو‌ها کاهش می‌یابد که در ادامه به شرح این موارد می‌پردازیم:

۱) دارو‌ها و خوراکی‌هایی که پلاکت خون را کاهش می‌دهند

مصرف الکل، ترکیبات سمی و نیز برخی دارو‌های حاوی کنین که جهت رفع گرفتگی عضلات تجویز می‌شوند اثرات منفی بر پلاکت خون دارند. استفاده از برخی نوشیدنی‌ها مانند آب تونیک (نوشابه گازدار حاوی کنین که برای پیشگیری از مالاریا مصرف می‌شود) می‌تواند در کاهش پلاکت خون مؤثر باشد.

این دارو‌ها خاصیت ضد انعقادی دارند و موجب کاهش پلاکت می‌شوند:

دارو‌های ضد انعقاد یا مهارکننده‌های گلیکوپروتئین مانند آبسیکسیماب (این دارو ضد تجمع پلاکت است و برای پیشگیری از عوارض اسکیمی قلبی تجویز می‌شود)

اپتیفیباتید (این دارو ضد انعقاد خون است و در درمان لخته‌های خونی و حملات قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد)

و تیروفیبان (برای درمان سندرم کرونر حاد)

هپارین، استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن، آمیودارون (برای درمان پرکاری تیروئید)، سایمتیدین (برای درمان زخم معده و گاستریت)، پیپراسیلین (نوعی آنتی بیوتیک)، دارو‌های ضد تشنج مانند کاربامازپین، سولفونامید‌ها مانند تری‌متوپریم-سولفامتوکسازول، وانکومایسین (نوعی آنتی بیوتیک).

۲) بیماری‌هایی که موجب پایین بودن پلاکت خون می‌شوند

برخی از بیماری‌ها بر تولید پلاکت خون اثر گذاشته و باعث ترومبوسیتوپنی می‌شوند که عبارتند از: سرطان مغز استخوان، لوسمی، HIV و هپاتیت C، عفونت‌های ویروسی، آنمی، سندرم دیستریس تنفسی حاد (ARDS)، سپسیس (نوعی عارضه عفونی)، بیماری‌های خود ایمنی مانند ITP (نوعی عفونت ویروسی مثل آبله مرغان)، سابقه ارثی و ژنتیکی، زیاده‌روی در مصرف حد الکل، برخورد با ترکیبات سمی، دوران بارداری و ...

کاهش پلاکت خون گاهی می‌تواند سبب بروز برخی اثرات فیزیکی مانند کبودی شود. درمان پایین بودن پلاکت خون شامل تجویز برخی دارو‌ها و تلاش برای رفع مشکلات زمینه‌ای است. در برخی موارد نیز برای درمان، از دارو‌هایی که سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کنند (مانند کوتیکواستروئیدها) استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی