Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت‌الاسلام رجبی، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه عشایر کشور با اشاره به اینکه اولین دوره مهارت‌افزایی رده‌های بسیج عشایر کشور پارسال در مشهد برگزار شد، گفت: دومین دوره مهارت‌افزایی با حضور ۱۲۰ نفر  و با عنوان آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک حسینی در شهر شیراز آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، وجود سومین حرم اهل بیت (ع) در شیراز را عامل انتخاب این شهر برشمرد و تصریح کرد: این دوره به منظور رشد و تعالی فرهنگی و عقیدتی شرکت‌کنندگان و تاثیر آن‌ها بر جامعه عشایری برگزار شده است.

نماینده، ولی فقیه در بسیج جامعه عشایر کشور، با بیان اینکه سپاه را تنها مرجع فعالیت فرهنگی و عقیدتی در میان عشایر است، ادامه داد: معتقدیم در سنگر دین و عقاید به عنوان حافظان و سنگربانان عشایری باید به نحوی عمل شود که هیچ جاهل قاصری در میان آنان نباشد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رنجبر، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در بسیج عشایر استان فارس تاکید کرد: دومین دوره مهارت‌افزایی رده‌های بسیج عشایر کشور در شهر شیراز به مدت سه روز از ۱۴ دی ماه آغاز و تا ۱۷ ادامه دارد.

او، اضافه کرد: با استفاده از اساتید مجرب درون و برون سازمانی تلاش شده با افزایش آگاهی، رشد و تعالی فرهنگی و عقیدتی حاضران در دوره موجب تاثیرگذاری بیشتر این افراد در جامعه عشایری باشد تا اهداف مقام معظم رهبری محقق شود.

رنجبر، اظهار کرد: تعلیم و تربیت افراد انقلابی، انقلابی ماندن در انقلاب، آگاهی از اقتصاد مقاومتی، آگاهی و شناخت بیشتر ولایت فقیه و آمادگی و آگاهی از طرح و نقشه‌های دشمن را از جمله سرفصل‌های دومین دوره مهارت‌افزایی رده‌های بسیج عشایر کشور است.

مسئول نمایندگی، ولی فقیه در بسیج عشایر استان فارس گفت: تلاش شده تا از اساتید و سخنرانان برجسته کشوری و استانی از جمله سردار سیف رئیس بسیج جامعه عشایر کشور، حجت‌الاسلام حدائق، حاج آقا کدخدایی و پورجباری در این دوره استفاده شود.

حجت‌الاسلام ابوذر خادمی تعلیم و تربیت را تبلیغ دین دانست و بیان کرد: کار تعلیم و تربیت که در آیات قرآن نیز از آن به عنوان ضروریات یاد شده  بر اساس حلقه‌های صالحین است.

او، با تاکید بر اینکه عشایر ذات و سنت خود را از قدیم حفظ کرده است، افزود: عشایر متشکل از افرادی پاک، صادق و ساده بوده که تاثیرپذیری زیادی دارند و به همین دلیل موضوع تعلیم و تربیت در میان عشایر از اهمیتی خاص برخوردار است.

مسئول تعلیم و تربیت نمایندگی، ولی فقیه در بسیج عشایر فارس حلقات صالحین را ادامه حلقه‌های گفتگوی زمان پیامبر (ص) دانست و گفت: حلقه‌های زمان پیامبر (ص) , حلقه‌های صالحین و عشایر هر سه بسیار شبیه به هم هستند.

او، با اشاره به اینکه حلقات صالحین به صورت چهره به چهره و متکلم بودن همه اعضای حلقه برگزار می‌شود، ادامه داد: ایجاد انگیزه برای جامعه عشایری، ارتباط، استفاده از تجربیات یکدیگر و رفع مشکلات و کمبود‌ها از اهداف برگزاری حلقات صالحین بوده، که در دوره مهارت‌افزایی نیز کلاس‌هایی را برای سرمربیان، مربیان و رابطین حلقه‌های صالحین درنظر شده است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهارت افزایی بسیج عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج