Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@12:27:16 GMT

پل‌های بدون استفاده؛ عابران سردرگم

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۶۱۲۰

پل‌های بدون استفاده؛ عابران سردرگم

هر چند احسان صباغ مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری همدان نسبت به انتقاد اعضای شورا موضع گیری کرده و دلایلی همچون سرقت های پیاپی قطعات آسانسور و پله برقی، تخریب اموال و کمبود قطعات را به دلیل وارداتی بودن آنها مطرح ساخته است، اما در آن طرف ماجرا گزارش مستند همراه با فیلم و تصویر علی فتحی رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان از وضعیت نامطلوب پل های مکانیزه عابرپیاده در مدت ۲ سال اخیر، با همراهی سایر اعضا مواجه شد و همگی از کم توجهی به شرایط موجود در خدمات دهی به شهروندان انتقاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی در این باره گفت: ۹۵ درصد از پل‎های مکانیزه عابر پیاده همدان غیرفعال است و سازمان ترافیک شهرداری باید پاسخگو باشد.

وی اضافه کرد: متاسفانه باوجود تذکرها، تاکنون اقدامی برای حل این مشکل صورت نگرفته و ۲۱ پل عابر پیاده موجود در سطح شهر همدان با مشکل مواجه هستند.

فتحی بیان کرد: از این تعداد پل تنها پنج مورد فاقد امکانات مکانیزه است ضمن اینکه فقط ۶ مورد پله برقی و آسانسور فعال دارد.

این عضو شورای اسلامی شهر همدان خاطرنشان کرد: حدود سه سال از شورای پنجم سپری می شود و متاسفانه با وجود تذکرها اقدامی برای حل این چالش صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه هیچ گونه رضایتمندی از وضعیت پل های عابر پیاده وجود ندارد، گفت: تاکنون پنج نشست را برگزار کرده ایم و هر بار نیز تذکرها داده شده است اما قول ها بابت اصلاح نواقص عملی نشده اند.

فتحی اضافه کرد: برای تامین و اصلاح پل ها نیز با پیمانکاری قرارداد منعقد شده که می گویند سالی ۶۰۰ میلیون تومان دریافت می کند اما هیچ گونه رضایتمندی وجود ندارد.  

ضعف در نظارت

رییس شورای اسلامی شهر همدان نیز با گلایه مندی نسبت به پیمانکار پل ها گفت: قبول داریم که تخریب در سیستم مکانیزه پل ها وجود دارد اما نظارت بر آن به خوبی انجام نمی شود و پیمانکار هر زمان فرصت کند، نظارت می کند.

کامران گردان خواستار اقدام لازم از سوی مدیریت شهری پیرامون رفع نواقص پل ها شد و افزود: انتقاد اعضای شورا بر ایرادها منطقی و برخواسته از مطالبه شهروندان است و انتظار ما رسیدگی به این امور خدماتی مردم است.

وی پیشنهاد داد: سازمان ترافیک می تواند باکس های گل فروشی را در کنار پل های عابر پیاده ایجاد و علاوه بر اشتغالزایی، از آنها برای نگهبانی و نظارت بر پل ها استفاده شود.

پیگیری بی نتیجه در ۲ سال

دیگر عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز با انتقاد از وضعیت نظافت داخل پل ها گفت: وضعیت نظافت پل ها فاجعه بار است.

علی کاووسی افزود: ۲ سال پیگیری مداوم برای اصلاح نواقص پل های عابر پیاده همدان داشته ایم اما هیچ تغییری اعمال نشده است.

وی اضافه کرد: این زیرساخت ایجاد شده تا تردد مردم روان سازی شود اما حالا حتی به جایگاه معتادان متهاجر تبدیل شده است.

کاووسی بیان کرد: اراده ای بابت اصلاح نواقص وجود ندارد در حالی که همین پل ها با هزینه مردم ایجاد شده و باید بهترین خدمات ارایه شود.

وی افزود: بارها گزارش نواقص ارایه شده و اراده ای برای رفع آن دیده نشده و برخی کوتاهی می کنند.

افزایش تصادف در زیر پل‎ها

حسین قراباغی دیگر عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: در دوره گذشته شورا حفظ و ایمنی جان مردم مهمترین دلیل بر ایجاد پل ها بود.

وی اضافه کرد: هم اینک بسیاری از تصادفات با عابران پیاده زیر پل ها روی می دهد و پل های ساخته شده به دلیل نواقص مورد استفاده مردم قرار نمی گیرد.

قراباغی اظهار داشت: البته نظارت شورا برعملکرد مدیریت شهری نیز ضعیف است و باید به عنوان منتخب مردم، پیگیری در مطالبه های عمومی آنان را با جدیت بیشتری انجام دهیم.

پل‌های دکوری

لیلی کاظمی مادری که قصد دارد از زیر پل عابر پیاده فرزندان خود را به آن سوی خیابان ببرد در گفت وگو با ایرنا می گوید: کرکره ورودی این پل عابر پیاده همواره بسته است و به ناچار باید از زیر پل عبور کنیم.

وی اضافه می کند: حتی اگر کرکره نیز باز بود، بغل کردن یک بچه و بالا رفتن از پله برقی که همواره خاموش است، کاری به مراتب سخت تر از عبور از خیابان به نظر می آید.

زهرا شهبازی نیز که خودرو خود را نزدیک تقاطع بلوار بعثت و خیابان شکریه دوبله پارک کرده است و فرزندش را راهی مدرسه می کند، به ایرنا می گوید: آسانسور پل عابر پیاده این منطقه خراب است و بسیاری از والدین مجبورند فرزندان خود را برای راهی کردن به مدرسه تا این سوی خیابان همراهی کنند و این امر باعث ایجاد ترافیک می شود.

وی ادامه می دهد: از طرف دیگر به دلیل نصب تبلغات گسترده بر روی دیواره های پل عابر پیاده، بسیاری از زنان و به تبع آن کودکان برای عبور از پل احساس امنیت نمی کنند.

شهبازی اضافه می کند: متاسفانه مدیریت شهری برای کسب درآمد بیشتر، توجهی به این مولفه نمی کند.  

تخریب و سرقت در پل‌ها

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری همدان نیز گفت: روزانه شاهد تخریب قطعات پل ها به ویژه پله برقی و آسانسور هستیم.

احسان صباغ افزود: متاسفانه تخریب و آسیب رساندن به پل ها زیاد است و در یک مورد دوربین های پل بلوار کاشانی به سرقت رفت.

وی با اشاره به اینکه همه روزه بازدید از پل ها انجام می شود، گفت: متاسفانه سرقت برخی قطعات که به صورت کیلویی توسط سارقان فرخته می شود، باعث خرابی، توقف آسانسور و پله برقی پل ها می شود.

صباغ اضافه کرد: فروش این قطعات به دلیل آلیاژ بکار رفته در آن ارزش بالایی ندارد اما برای شهرداری تهیه این قطعات که در مواردی وارداتی است، میلیون ها تومان هزینه خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری همدان با اشاره به اینکه قرارداد پیمانکار فعلی در سال ۹۴ منعقد شده و بهمن ماه به پایان می رسد، گفت: پیمانکار جدید با قرارداد متفاوت از گذشته بکار گرفته می شود.

برچسب‌ها شهرداری همدان شورای شهر شورای اسلامی شهر همدان همدان کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان مدیریت شهری کامران گردان عباس صوفی 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری همدان شورای شهر شورای اسلامی شهر همدان همدان مدیریت شهری عباس صوفی شهرداری همدان شورای شهر شورای اسلامی شهر همدان همدان مدیریت شهری عباس صوفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟

در جلسه صحن شورای این هفته همدان وضعیت کیفیت نان همدان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای حل مشکلات این حوزه احصا شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، در این جلسه که امروز با حضور اعضای شورا، شهردار همدان، معاون فرماندار، مدیرکل اداره غله استان و غیره برگزار شد وضعیت کیفیت نان و افزایش تعداد نانوایی‌ها در صحن شورا مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به ضرورت افزایش تعداد نانوایی‌های شهر اظهار داشت: در حال حاضر کمبود نانوایی در برخی نقاط شهر همدان برای مردم مشکل ساز شده و انتظار می‌رود این مشکل با همکاری دستگاه‌های مربوطه حل شود.

محمود مسگریان بیان کرد: در حال حاضر چهار نقطه از شهر برای ساخت نانوایی شناسایی شده است و لازم است تا دیگر نقاطی که نیاز به نانوایی دارند شناسایی و در راستای این موضوع اقدامات لازم انجام شود.

*مکانی برای عرضه تولیدات مشاغل خانگی در همدان ایجاد شود

وی عنوان کرد: همکاری فرمانداری و اداره مسکن و شهرسازی لازمه حل مشکل تامین زمین برای ایجاد نانوایی بوده و شورا و شهرداری نیز آماده همکاری و مساعدت کامل است.

رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اقدامات شهرداری در زمینه ایجاد بستر برگزاری فروشگاه‌هایی برای عرضه محصولات مشاغل خانگی گفت: ایجاد 13 هزار شغل خانگی در سال گذشته در همدان اقدام شایسته‌ای است که نیاز است تا مکانی برای عرضه تولیدات مشاغل خانگی در همدان نیز فراهم شود.

*اعلام آمادگی شهرداری برای رفع مشکل کمبود نانوایی‌های سطح شهر

شهردار همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: متاسفانه رویکردی که در ماموریت‌ها و عمل به وظایف در برخی دستگاه‌های اجرایی وجود دارد نگاه سود محور در ارائه خدمات است.

سید مسعود حسینی بیان کرد: می‌توانیم با دستگاه‌های مربوطه در زمینه ساخت نانوایی کمک کنیم از جمله مسکن و شهرسازی با ارائه زمین و اعلام همکاری اوقاف در دادن تعدادی از قطعات زمین ضمن ساختن نانوایی این املاک را به نانواها اجاره دهیم ضمن اینکه می‌توانیم از ظرفیت مساجد و مدارس در این زمینه استفاده کنیم.

حسینی در مورد حمایت مشاغل خانگی اظهار داشت: مهم‌ترین کاری که می‌توان در این زمینه انجام داد بازاریابی مناسب است و در این زمینه شورا و شهرداری همکاری و حمایت خود را از مشاغل خانگی اعلام می‌کند.

* ضرورت احداث نان سراها برای رفع مشکل کمبود نانوایی‌ها

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز اظهار داشت: متاسفانه در برهه‌ای از زمان کاربری نانوایی‌ها را به عنوان تجاری لحاظ کرده‌اند که امروزه به دلیل افزایش قیمت ملک و زمین مالکان نانوایی‌ها را به فروشگاه‌های تجاری تبدیل کرده‌اند.

حجت الاسلام ناصر صفری افلاکی بیان کرد: کانکس‌ نانوایی اعتبار و وجاهت قانونی ندارد و در حال حاضر 13 کانکس نانوایی در نقاطی از شهر مستقر شده که یک تصمیم موقت است اما نباید به یک بدعتی در حوزه شهرسازی تبدیل شود چرا که این موضوع منظر شهری را مخدوش می‌کند.

*مردم همدان از کیفیت نان و میزان دورریز آن ناراضی هستند

وی با بیان اینکه طبق قوانین و اختیارات؛ شورای شهر باید در زمینه رفع مشکلات نان و نانوایی وارد شود افزود:مردم از کاهش کیفیت انواع نان و افزایش میزان دور ریز آنها ناراضی هستند و مسئولان باید در این مورد چاره اندیشی کرده و کیفیت نان را افزایش دهند.

نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان افزود: با توجه به افزایش جمعیت شاید پخت نان سنتی زمان زیادی را نیاز داشته باشد و بر اساس نیاز به افزایش پخت تمایل نانوایان به سمت پخت نان صنعتی پیش برود اما اقبال مردم بیشتر به مصرف نان‌های سنتی است و ما باید موضوع سلامت شهروندان را مد نظر قرار دهیم.

صفری افلاکی اعلام کرد: ساخت مجتمع یا سرای نان از راهکارهای مهم در رفع مشکل کمبود نانوایی و پخت نان است و این مجتمع‌های نان را می‌توان در چندین نقطه شهر در وسعت بالا ساخت ضمن اینکه نانسراها می‌توانند چندین مدل نان را به صورت شبانه‌روزی تولید کنند

وی با بیان اینکه در کنار مجتمع‌های نان می‌توان موزه‌های نان نیز ایجاد کرد افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که سازه‌هایی با معماری ایرانی اسلامی برای مجتمع‌های نان احداث کنیم و کرامت مردم هم برای تهیه نان حفظ شود.

* ضرورت اجرای طرح ساماندهی نانوایی‌ها

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان با بیان اینکه در چندین سال اخیر با مشکل نان و نانوایی مواجه هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 15 نقطه شهر با مشکل کمبود نانوایی مواجه است که این مشکل در نقاط کم برخوردار وجود ندارد و رد بالای شهر همدان دیده می‌شود.

اسدالله ربانی‌مهر بیان کرد: امنیت حوزه نان و نانوایی‌ها مباحث مهمی است که در این راستا پیگیر طرح ساماندهی نانوایی‌ها هستیم و انتظار می‌رود شهرداری با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد ما را در حل این مشکل کمک کند.

* فعالیت 200 نانوایی در این شهر اجاره‌ای است

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه قیمت نان باید افزایش یابد عنوان کرد: در حال حاضر فعالیت 200 نانوایی در این شهر اجاره‌ای است که هم اکنون به دلیل گرانی اجاره‌بها رو به تعطیلی می‌روند.

خوانساری تصریح کرد: در حال حاضر معضل بسیار بزرگی که در این حوزه وجود دارد این است که نانوایی از، پخت نان سنگک ریگی به سمت پخت نان صنعتی یا چدنی پیش می‌روند که این برای سلامتی شهروندان آسیب است چرا که پخت نان سنگکی چدنی برای بدن سم است و باید با راهکارهای مناسب نانوایی‌ها را به سمت پخت نان ریگی و سنتی سوق دهیم.

وی افزود: تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری همایش نان کامل در سیلوی مرکزی همدان در میدان امام حسین (ع) برگزار می‌شود و در این همایش نان کامل پخت کرده و در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • کشف یک دیواره تاریخی از یک بنا در همدان
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد