Web Analytics Made Easy - Statcounter

امنیت سرمایه‌گذاری استان مرکزی منجر به جذب ۳۰۴ میلیون دلار نقدینگی شد این درحالیست که اجرای ۵ طرح خارجی با سرمایه‌گذاری میلیاردی نیز در دست اجراست. ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یکی از مهم‌ترین پدیده‌های اقتصادی در جهان سرمایه‌گذاری (داخلی یا خارجی) است که به دلیل ویژگی‌های خاص خود نقش اساسی در توسعه اقتصادی کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه سرمایه‌گذاری خارجی در اقتصاد جهانی از اهمیت شایان‌ توجهی برخوردار بوده و به‌عنوان یک صنعت در سطح دنیا مطرح است، ضمن اینکه از شاخص‌های مهم جهانی شدن اقتصاد و از عوامل اساسی ارتباط نظام اقتصادی و اقتصاد داخلی کشور با اقتصاد جهانی و از عوامل توسعه تجارت بین‌المللی است.

سرمایه‌گذاری در یک منطقه یا استان نیازمند داشتن محیطی امن و آرام، با خطر ضرر کم و سوددهی بالا است و فراهم کردن چنین بسترهایی از عوامل جذب و جلب سرمایه‌های خارجی به شمار می‌رود.

اما بدیهی است برای اینکه یک سرمایه‌گذار در یک محلی تمایل به سرمایه‌گذاری داشته باشد باید قوانین و مقررات داخلی بستر را تسهیل کرده و مانعی برای این امر نباشد چراکه قوانین حاضر در کشور بعضاً سبب می‌شود سرمایه‌گذاران از فعالیت در آن منطقه پشیمان شوند.

ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی استان مرکزی در مسیر سرمایه‌گذاری

مسئولان و خصوصاً دولت باید در جهت رفع موانع حقوقی و ارائه راهکارهای اثربخش برنامه‌ریزی کرده و با تغییر و اصلاح در برخی قوانین مدیریت شهری را قادر سازند تا از تمامی ظرفیت‌های استان بهره‌مند شوند.

اکنون در شرایطی که کشور ما در بخش‌های مختلف اقتصادی به‌ ویژه در بنگاه‌های تولیدی و طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی در حوزه تامین مالی با مشکلات فراوانی مواجه است و کشور برای رشد و توسعه پایدار و از بین بردن بیکاری و فقر و ایجاد اشتغال از کمبود منابع مالی رنج می‌برد، توجه به مقوله سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به‌ عنوان یکی از روش‌های تاثیرگذار و کارآمد در تامین منابع مالی از یک‌سو و ارتقای سطح رقابت‌پذیری و ایجاد امنیت اقتصادی از سوی دیگر حائز اهمیت فراوانی است.

در این‌خصوص برای شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه خود سرمایه‌گذاری هستیم تا بتوانیم با تامین شرایط مساعد برای سرمایه‌های خارجی، بسترسازی لازم را برای تقویت و حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی به کشور فراهم کنیم.

البته مهم‌تر این این نکته حرکت به سمت مقوله جذب در سرمایه‌گذاری بوده و اینکه تنها در بحث سرمایه‌گذاری به مقوله جلب بسنده نشود و  اگر صحبت از جلب سرمایه‌گذار می‌شود شاهد اثرگذاری این سرمایه‌گذاری و نتیجه مطلوب آن در بخش‌های مختلف از جمله سودآوری و ایجاد اشتغال باشیم.

"میرزاخانی" نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مرکزی: جذب فرآیند طولانی دارد و ممکن است چندین سال طول بکشد اما ملاک عمل در سرمایه‌گذاری خارجی در دنیا که کشورها را ارزیابی می‌کنند همین جلب است، اکثر سرمایه‌گذاری‌ها به شکل دانش فنی یا تجهیزات بوده است

 

ایلام رتبه اول شاخص امنیت سرمایه‌گذاری در کشور استنماینده ولی‌فقیه در گیلان: دشمن سرمایه‌گذاری گسترده‌ای برای ترویج بدحجابی انجام می‌دهدوزیر کشور در مازندران: بندر امیرآباد پایلوت بنادر کشور در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شود

جلب 3 میلیارد و 14 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان مرکزی

حسن میرزاخانی در این باره در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آخرین آمار سرمایه‌گذاری‌های خارجی در استان مرکزی اظهار داشت: نزدیک به 3 میلیارد و 14 میلیون دلار از ابتدای انقلاب تاکنون جلب سرمایه‌گذاری خارجی در استان مرکزی داشتیم.

وی افزود: میزان جلب این سرمایه‌گذاری‌ها در سه سال اخیر 2 میلیارد و 100 میلیون دلار بوده که یک میلیارد و 530 میلیون دلار آن مربوط به سال 98 است.

نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مرکزی تصریح کرد: این میزان سرمایه خارجی جلب شده در سال 98 (یک میلیارد و 530 میلیون دلار) در قالب 5 طرح بوده که در شهرستان‌های مختلف استان درنظر گرفته شده است.

میرزاخانی بیان کرد: این 5 طرح شامل نیروگاه سیکل ترکیبی در ساوه توسط سرمایه‌گذار ترکیه‌ای، یک طرح گردشگری در دلیجان(نزدیکی مشهد اردهال) توسط سرمایه‌گذار ایرانی مقیم آمریکا، تولید نوار پی وی سی در خمین توسط سرمایه‌گذار چینی، تولید محصولات دارویی در ساوه توسط سرمایه‌گذار اتریشی و همچنین طرحی در آشتیان توسط سرمایه‌گذار افغانستانی می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای انقلاب تاکنون در هیچ سالی به این شکل مصوبه سرمایه‌گذاری خارجی در استان نداشتیم و نخستین بار است که چنین رقمی را به ثبت رسانده‌ایم.

نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مرکزی عنوان کرد: در سال 96 نزدیک به 675 میلیون دلار جلب سرمایه خارجی داشتیم اما امسال نسبت به تمام سال‌های پس از انقلاب استثناء است.

304 میلیون دلار نقدینگی حاصل از سرمایه‌گذاری خارجی

میرزاخانی با اشاره به میزان جذب سرمایه خارجی در استان هم گفت: جذب فرآیند طولانی دارد و ممکن است چندین سال طول بکشد اما ملاک عمل در سرمایه‌گذاری خارجی در دنیا که کشورها را ارزیابی می‌کنند همین جلب است، اکثر سرمایه‌گذاری‌ها به شکل دانش فنی یا تجهیزات بوده، اما حدود 304 میلیون دلار هم نقدینگی حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها بوده که جذب شده است.

گزارش از سمیرا عیدی گل تپه‌ای

انتهای پیام/712/ز

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال