Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@09:08:22 GMT

اطلاعات سفر ارزان با تور کربلا عید ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۹۶۹۵

اطلاعات سفر ارزان با تور کربلا عید ۹۹

یکی از بهترین سفر‌های زیارتی ایرانیان هرساله به مقصد کربلا انجام می‌شود. سفری که به دو نوع زمینی و هوایی دسته بندی می‌شود و گاه عاشقان امام حسین بخش زیادی از مسیر را پیاده طی می‌کنند.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، یکی از بهترین سفرهای زیارتی ایرانیان هرساله به مقصد کربلا انجام می شود. سفری که به دو نوع زمینی و هوایی دسته بندی می شود و گاه عاشقان امام حسین بخش زیادی از مسیر را پیاده طی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آن دسته از عزیزانی که به دنبال تور کربلا ارزان قیمت هستند توضیحاتی را آماده کرده ایم تا در مورد این سفر اطلاعاتی داشته باشند. با ما همراه باشید.

فصل اوج سفر به کشور عراق معمولاً ماه های محرم و اربعین هر سال است و یکی از مهمترین شهرهای زیارتی هم شهر کربلا. بسیاری از زائران امام حسین از ایران با کاروان های زمینی و هوایی به عتبات عالیات مشرف می شوند. گرچه سفر به کربلا از مشهد و اصفهان و تبریز هم میسر است اما بسیاری از تورهای هوایی کربلا از مبدا تهران انجام می شوند.

تور کربلا و هر آنچه که می بایست بدانید

شهر کربلا از نظر موقعیت جغرافیایی در جنوب غربی رود فرات واقع شده است. هوای این شهر در فصل تابستان بسیار گرم و گاهاً از 40 درجه سانتی گراد هم فراتر می رود. اما زمستان های معتدل و مطبوعی دارد. به دلیل شرایط امنیتی و راحتی بیشتر در هنگام سفر، توصیه می کنیم از تورهای رایج و کاروان ها استفاده کنید. می توانید از لیست تورهای کربلا در سایت شیپور گزینه مناسب خود را انتخاب کنید. بسیاری از زائران برای تور کربلا عید 99 از الان ثبت نام و برنامه ریزی می کنند. اما قبل از سفر بهتر به نکات زیر دقت کنید.

برای ورود به کشور عراق داشتن گذرنامه ضروری است. سعی کنید از مدتی قبل برای دریافت گذرنامه خود اقدام کنید تا در فصول شلوغی سال به مشکل برنخورید.

از تمامی مدارک خود اعم از پاسپورت، کارت ملی و شناسنامه یک کپی به همراه خود داشته باشید تا در صورت مفقود شدن مدارک کپی آنها را به همراه داشته باشید.

شماره تلفن های ضروری خود را هم به مسئول کاروان تحویل دهید و هم همراه خود داشته باشید تا در شرایط اضطراری دچار مشکل نشوید.

چرا از تور کربلا برای زیارت عتبات عالیات استفاده کنیم؟

اولین اقدامی که هنگام رفتن به سفر باید انجام شود برنامه ریزی است. داشتن برنامه سفر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد. اینکه بدانید به چه مکان های سیاحتی و زیارتی می روید، در چه هتل هایی اقامت خواهید داشت و از کجا بهتر است خرید کنید، بسیاری از سردرگمی ها را از بین می برد. حال اگر یک تور مناسب پیدا کنید، تمام این موارد را برای شما برنامه ریزی خواهد کرد و دیگر هیچ نگرانی ای از این بابت نخواهید داشت.

بد نیست بدانید نرخ تور کربلا به صورت مصوب از سمت سازمان حج و زیارت تعیین می شود و می توانید قبل از سفر و پیش از تهیه بلیط یا خرید تور ، نرخ سال جاری را از طریق سازمان حج و زیارت جویا شوید. هنگامی که با تور به عراق سفر می کنید، این هزینه ها بهینه تر هم خواهند شد. چرا که مسئولین تور به دلیل آشنایی با مقاصد گردشگری و قراردادهایی که با هتل ها دارند، می توانند برای شما پکیج یک تور کربلا ارزان قیمت را تهیه کنند.

معمولاً این تورها دو مقصد دارند. یکی شهر نجف و دیگری کربلا. هتل هایی که در این دو شهر وجود دارند اغلب اتاق تک نفره ندارند و به صرفه تر است اگر خانوادگی یا گروهی به این شهرها سفر کنید. در ادامه درباره چند مکان دیدنی اصلی شهر کربلا صحبت می کنیم تا بتوانید از مدت زمان حضور خود در این شهر نهایت استفاده را بکنید.

جاذبه های شهر کربلا

با توجه به این که هر تور مسافرتی برنامه خاصی برای سفر خود خواهد داشت ممکن است برخی از مکان هایی که در زیر یاد می شود را مورد پوشش قرار ندهد. بسته به تعداد روزهای سفر و نوع سفر زمینی و هوایی بهتر است از برنامه تور خود مطلع شوید.

حرم حضرت اباعبدالله الحسین

حرم امام حسین (ع) مهمترین جاذبه و دلیل اصلی این سفر است. شهر کربلا به دلیل وجود پر برکت حرم آقا به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شده است. حضرت علی اکبر و علی اصغر نیز در کنار این بزرگوار دفن شده اند.

حرم حضرت ابولفضل (ع)

حرم برادر بزرگوار امام حسین (ع) در نزدیکی حرم ایشان و با فاصله 300 متری آن قرار گرفته است که معمولاً تمامی زائران از این مکان مقدس نیز زیارت می کنند.

بین الحرمین

به فضای میان حرم امام حسین (ع) و حرم حضرت عباس (ع) بین الحرمین گفته می شود که وجود نخلهای بلند و تنومند فضای این مکان را زیباتر کرده است.

مزار امیر کبیر

پیکر میرزا تقی خان امیرکبیر که خود وصیت کرده بود بعد از مرگش در کربلا به خاک سپرده شود، در اتاقی دفن شده است که به صحن امام حسین (ع) راه دارد و زائران می توانند از این آرامگاه نیز دیدن کنند.

نهر علقمه

تل زینبیه

کف العباس

برای دیدن لیست تور کربلا 1399 می توانید بخش تورهای سایت شیپور را بررسی کرده و با توجه به نکات یاد شده بهترین پکیج را برای سفر زیارتی خود به عتبات عالیات انتخاب کنید.

 

منبع : سایت نیازمندی های شیپور

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سفرهای زیارتی کربلای معلی تل زینبیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سایت مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به مناسبت سالروز انجام عملیات بیت‌المقدس در دهم اردیبهشت سال ۱۳۶۱، در گزارشی به بازنشر وقایع این عملیات پرداخت.

بنابر روایت ایرنا، پس از حدود ۲۰ روز تلاش پیگیر برای اجرای عملیات آزادسازی منطقه غرب رودخانه کارون و خرمشهر، فرماندهان ارشد سپاه و ارتش در قرارگاه مرکزی کربلا حضور دارند.

آیت‌الله مشکینی امام‌جمعه قم، آیت‌الله محمد صدوقی امام‌جمعه یزد و فخرالدین حجازی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز با هدف تقویت روحیه رزمندگان، به جمع فرماندهان قرارگاه کربلا پیوسته‌اند. خبرنگاران هم آمده‌اند تا وقایع عملیات را از مرکز فرماندهی آن گزارش کنند.

رزمندگان سه قرارگاه عملیاتی قدس، فتح و نصر که از غروب روز گذشته به‌طرف خطوط تعیین‌شده برای آغاز عملیات عزیمت کرده بودند، با استقرار در مواضع پیش‌بینی‌شده، به انتظار نشسته بودند تا فرمان حمله صادر شود.

پس از اعلام آمادگی اغلب یگان‌ها برای درگیر شدن با دشمن و نیز تلاوت آیاتی از سوره مبارکه فتح در مرکز فرماندهی، فرمان عملیات بیت‌المقدس در ساعت ۰: ۳۰ بامداد روز دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ با اعلام رمز بسم‌الله القاصم الجبارین، یا علی بن ابیطالب (ع)، از سوی فرماندهی مشترک قرارگاه کربلا (محسن رضایی و سرهنگ علی صیاد شیرازی) به فرماندهان سپاهی و ارتشی قرارگاه‌های عملیاتی قدس، فتح و نصر ابلاغ شد.

در خصوص علت این نام‌گذاری (بیت‌المقدس)، محسن رضایی فرمانده کل سپاه پاسداران، در ساعت ۲ و ۱۵ دقیقه بامداد (دهم اردیبهشت سال ۱۳۶۱) در قرارگاه کربلا در یک پیام رادیویی گفت: علت نام‌گذاری عملیات این بوده که به تمام دنیا فلسفه و خط‌مشی آینده خودمان را بعدازاین عملیات اعلام کنیم که راه ما به‌سوی بیت‌المقدس است.

صدام و صدامیان تبلیغات خواهند کرد که این‌ها قصد تجاوز دارند. اما با اسم‌گذاری عملیاتمان ثابت کردیم که به‌هیچ‌وجه قصد تجاوز به هیچ کشوری را نداریم و قصد ما راندن اجنبی‌ها و مزدورانی است که وارد خاک کشورمان شده‌اند و هدف اساسی ما هم درنهایت بیت‌المقدس و آزادی خانه خداست که باید این خانه را از لوث صهیونیست‌های بین‌الملل و امپریالیست‌های جهان خوار آزاد بکنیم.

اما پس از صدور حمله، رزمندگان بسیجی، سپاهی و ارتشی که از قبل در نقطه رهایی به انتظار نشسته بودند، حرکت خود را در سکوت و تاریکی شب به سمت مواضع دشمن آغاز کردند.

در نتیجه عملکرد سه قرارگاه عملیاتی در اولین روز عملیات، فقط قرارگاه فتح موفق شد تقریباً به همه اهداف خود دست یابد و منطقه حدفاصل کارون (رحمانی تا دارخوین) و جاده اهواز - خرمشهر (از کیلومتر ۷۰ تا ۸۸) را به‌عنوان سرپل تصرف کرده، خط پدافندی خود را در شانه شرقی جاده برقرار کند و تا ساعت ۵ بعدازظهر، ۱۰۰۲ نفر را نیز به اسارت بگیرد.

قرارگاه نصر اگرچه توانست منطقه حدفاصل کارون (دارخوین تا نزدیکی سلیمانیه) تا قسمتی از جاده در محدوده ایستگاه ۱۰۰ (گرمدشت) را به‌عنوان سرپل تصرف و بخشی از قوای زرهی لشکر ۳ عراق را منهدم کند، لیکن از ادامه عملیات تا نهر عرایض بازماند. نیروهای این قرارگاه تا ساعت ۵ بعدازظهر، توانستند ۱۵۹۲ نفر را به اسارت در آورند.

شهادت محسن وزوایی در اولین روز

در این روز محسن وزوایی از فرماندهان محور عملیاتی تیپ ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) قرارگاه نصر به همراه تنی چند از همرزمانش به شهادت رسید. احمد متوسلیان فرمانده تیپ ۲۷ محمد رسول‌الله (ص)، در خصوص این حادثه گفت: وقتی این مواضع تانک دشمن در شرق جاده سقوط کرد، نیروها را برای عبور به‌طرف جنوب حرکت دادیم، یعنی طوری بود که این قسمت را به‌صورت پیاده بیاوریم که اولاً ماشین نداشتیم، درثانی می‌خواستیم تأمین باشد که بیاوریم و فکر کردیم که اینجا مواضع دشمن در جنوب شرقی گرمدشت سقوط کرده؛ یعنی نیرویی از دشمن در سر راه ما نیست. ما فکر کردیم که در اینجا خودی است؛ هم از پشت می‌خوردیم و هم از طرفین...برادر وزوایی و برادر شعف، مسئول گردان میثم را شهید دادیم، به‌اضافه ۷۰ نفر. حدود ساعت ۱۰ صبح بود.

قرارگاه قدس هم باوجودآنکه فقط سه سرپل کوچک را در جنوب کرخه کور به دست آورده بود، موفق شد با درگیر نگه‌داشتن لشکر ۵ مکانیزه و لشکر ۶ زرهی عراق، از یاری‌رساندن آن‌ها به جبهه نبرد علیه قرارگاه‌های فتح و نصر جلوگیری کند. همچنین تا ساعت ۵ بعدازظهر ۲۸۰ عراقی به اسارت نیروهای این قرارگاه درآمدند.

بدین ترتیب قرارگاه مرکزی کربلا در اطلاعیه شماره ۳ خود نتایج عملیات تا عصر (دهم اردیبهشت سال ۱۳۶۱) را چنین برشمرد: هزاران کشته و زخمی؛ تخلیه ۳۲۰۵ اسیر به پشت جبهه؛ آزادسازی ۸۰۰ کیلومتر از خاک ایران؛ انهدام صدها تانک و نفربر و خودرو؛ به غنیمت درآوردن تعداد زیادی تانک، نفربر و خودرو؛ ساقط کردن ۶ هواپیما.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901113

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • عکس| میثم مطیعی هشدار داد: کربلا رخ می‌دهد، نه ظهور
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • لشکر پیروز ۲۵ کربلا در جبهه مقاومت درخشیده است
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • ببینید | وعده علیرضا زاکانی به تهرانی‌ها؛ خانه ارزان قیمت در راه است؟
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین