Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ شهادت سردار سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی در جامعه آمریکا با واکنش‌های بسیاری روبه‌رو شده است. هنرمندان نیز در این باره واکنش نشان دادند و به تندی به رییس‌جمهور آمریکا تاختند. 

مایکل مور مستندساز سرشناس آمریکایی که دنیای سینما با شاهکارهایی مثل «بولینگ برای کلمباین» می‌شناسدش، از نخستین چهره‌هایی بود که در محکومیت جنایت ترامپ لب به سخن گشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین واکنش برنده نخل طلایی جشنواره کن کنایه‌ای به ادعای نخ‌نمای آمریکا درباره ایران بود. او تصویری از پایگاه‌های آمریکای اطراف ایران منتشر کرد و نوشت: «ایران دنبال جنگ است؛ ببینید چقدر کشورش را نزدیک پایگاههای نظامی ما قرار داده است!» او در ادامه به انتقاداتش در شبکه‌های مجازی و پادکستش ادامه داد، و البته در این مسیر گوشه‌های کوچکی از فرهنگ کهن ایران را به غربی‌ها یادآوری کرد.

بیشتر بخوانید: تظاهرات مردم آمریکا در محکومیت ترور سپهبد سلیمانی +عکس

کارگردان «فارنهایت ۹/۱۱» درباره دستگاه تبلیغاتی دولت آمریکا هم حقایقی جالب را در قالبی کنایی بیان کرد. او زیر تصویری از سردار سلیمانی نوشت: «سلام هموطنان آمریکایی. این مرد را می شناسید؟ می‌دانستید دشمن شما بوده؟ چی؟ هرگز چیزی از او نشنیده بودید؟ اما تا پایان امروز شما چنان آموزش داده می‌شوید که دشمن او شوید. تا خوشحال هم بشوید که ترامپ او را ترور کرد.»

این جملات را با دقت بخوانید. «دونالد ترامپ تروریست است. دونالد ترامپ کودک آزار است. دونالد ترامپ نژادپرست است. دونالد ترامپ استاد شیادی است. دونالد ترامپ زن‌ستیز است. دونالد ترامپ بزدل است. دونالد ترامپ دروغگو است. دونالد ترامپ کلاهبردار است. دونالد ترامپ تبهکار است.»

این صفات را مورگان جی‌فریمن کارگردان آمریکایی که در روزهای اخیر بسیاری او را با بازیگر سیاه‌پوست آمریکایی اشتباه گرفتند، به دونالد ترامپ نسبت داد تا بگوید: «دونالد ترامپ رئیس جمهور من نیست»

سخنان فریمن حرف بسیاری دیگر است، که شاید برای توصیف خباثت ترامپ واژه کم آورده‌اند. شاید از این رو است که میشا کالینز پس از پست‌های فراوانی که درباره دورویی و شیادی ترامپ در توییترش گذاشت، مردم ایران را مخاطب قرار داد.

او در اقدامی جالب توجه به زبان فارسی دست به دلجویی از مردم ایران زد. بازیگر سریال پرطرفدار «سوپرنچرال» درباره تهدید ترامپ به بمباران مراکز فرهنگی ایران نوشت: «ما مردم آمریکا می‌دانیم که مردم ایران و فرهنگ‌شان از گنجینه‌های دنیا هستند. ما رئیس‌جمهورمان نیستیم.»

فاشیست و حکومت فاشیستی واژه‌هایی است که جان کیوزک بازیگر سرشناس فیلم «هواپیمای محکومین» برای توصیف ترامپ و دولتش به کار برد. او اندکی پس از انتشار خبر حمله تروریستی آمریکایی‌ها و شهادت سپهبد قاسم سلیمانی نوشت: «آمریکایی‌ها، باید این رژیم فاشیستی را از قدرت ساقط کنند. اینجاست که فاشیسم در خون به پایان می رسد. این سندیکای جنایتکار را که به عنوان مقام‌های دولتی خود را به نمایش گذاشته‌اند برکنار کنید.»

در این میان یکی از مهم‌ترین مراسم جوایز سینمایی سال هم برگزار شد و البته در آن هم ترامپ هدف حمله قرار گرفت. در هفتاد و هفتمین دوره جوایز گلدن گلوب پاتریشیا آرکت بازیگر برنده جایزه اسکار فرصت را غنیمت شمرد تا به مردم آمریکا هشدار دهد که در چه شرایطی قرار دارند.

او هنگام دریافت جایزه یادآوری کرد که اکنون آمریکا در آستانه جنگ ایستاده است، و دلیل آن کسی نیست جز رییس‌جمهوری که به راحتی تهدید به بمباران مراکز فرهنگی می‌کند. بازیگر «پسرانگی» از نگرانی‌اش برای آینده فرزندانش خبر داد و از مردم آمریکا تقاضا کرد که با شرکت در انتخابات پیش‌رو جلوی ترامپ را بگیرند.

منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000q56 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شهادت سردار قاسم سلیمانی ترور سردارسلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است

«محمد جرادات» نویسنده و پژوهشگر سیاسی فلسطینی درباره تظاهرات اخیر دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی که در حمایت از ملت فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و در اعتراض به سیاست‌های آمریکا در حمایت از این رژیم برگزار شد، گفت: این اعتراضات که دانشگاه‌های آمریکا شاهد آن است به دانشگاه‌های اروپایی، استرالیایی و دانشگاه‌هایی در آسیا، جهان عرب و اسلام از جمله ایران و لبنان و حتی دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری فلسطین گسترش یافت

وی اظهار داشت، این دانشگاه‌ها در خیزش جهانی خود حامل پیامی بسیار قوی برای آمریکا و سیاست‌های استعماری و استکباری آن در مقابله با مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین و غزه هستند که از زمان حمله هفتم اکتبر مقاومت فلسطین در معرض کشتار جمعی از سوی اسرائیل قرار گرفتند؛ حمله‌ای که هدف آن دفاع و پیروزی ملت فلسطین در برابر هفتاد و پنج سال مظلومیت و مقابله با اشغالگری رژیمی بود که موجودیت خود را بر فراز تپه های فلسطین اشغالی بنا کرد.

جرادات عنوان داشت، این اعتراضات و این جنبش‌ها در دانشگاه‌های آمریکا از سوی دانشجویان متعلق به نسل دهه بیست هستند؛ نسلی که به نظر می‌رسد به نخبگان و گروه سیاسی حاکم آمریکا در سنا و کنگره و احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه و این نخبگان سیاسی که اسیر لابی صهیونیستی شده‌اند اعتقادی ندارند.

وی ادامه داد: یکی از این سیاستمداران فاقد اراده آمریکایی را دیدیم که به «نعمت شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا می‌گوید «آیا می‌دانید اسرائیل موهبتی از جانب خداست و وقتی در مقابل اسرائیل می‌ایستید نفرین می‌شوید». این سیاستمدار آمریکایی به این طرز عجیب و وحشتناک درباره پرستش اسرائیل صحبت می‌کند.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا

پژوهشگر فلسطینی تصریح کرد: بنابراین، این جنبش دانشجویی آمریکایی که علیه سیاست‌های آمریکا شورش کرده، انتظار ندارد که این نخبگان سیاسی موضع خود را تغییر دهند، زیرا آن‌ها با اسرائیل به عنوان یک معبود برخورد می‌کنند و آن را فراتر از منافع آمریکا می‌دانند. این افراد به اسرائیل به عنوان مروارید تاج تمدن غرب می‌نگرند. بنابراین، این بیگانگی فرهنگی و بیگانگی سیاسی که نخبگان سیاسی در آمریکا، بخش‌هایی از اروپا، در آلمان و در انگلیس از آن رنج می‌برند، در بینش و فرهنگ غرب علیه ملت عربی و اسلامی ریشه دوانده است. بنابراین آنها به عنوان مثال با ایران به عنوان یک اشتباه موجودیتی برخورد می‌کنند. چرا؟ چون تسلیم سیاست اسرائیل در منطقه نمی‌شود و در مقابل سیاست آمریکا ایستاده است که می‌خواهد اسرائیل مقصد و قبله همه سازشکاران و عادی‌سازان روابط و کسانی باشد که منافع آن‌ها و منافع اسرائیل را تامین می‌کنند.

نویسنده فلسطینی درباره آثار و نتایج این انتفاضه دانشجویی آمریکایی عنوان داشت، جنبش آمریکایی امروز در چندین سطوح فوایدی داشته و اگر تشدید شود، ممکن است نتایج بیشتری محقق کند. این جنبش، نتانیاهو و تیمش در تل‌آویو، بایدن و حتی ترامپِ کاندیدای انتخابات را سردرگم کرده و همه را در مظان اتهام قرار می‌دهد.  اکثریت این نسل جدی می‌خواهند سیاست آمریکا را از خدمت کردن مطلق به منافع رژیم اسرائیل دور نگه دارند و جلوی جنایات را در غزه بگیرند.

جرادات تصریح کرد: این دانشجویان در ابتدای جنبش خود مطالبات ساده‌ای را مطرح کردند، به طور مثال، از دانشگاه کلمبیا خواستند تمام تحقیقاتی را که برخی از دانشجویان به نفع وزارت جنگ رژیم اسرائیل انجام می‌دهند  و در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه برخی موشک‌ها است متوقف کند. آن‌ها می‌خواستند دانشگاهشان از شرکت‌هایی که با ارتش اشغالگر سر و کار دارند فاصله بگیرد، اما رئیس دانشگاه با وجود اینکه اصالتا عرب است، به پلیس مجوز ورود به حریم دانشگاه را داد  و از ارتش آمریکا خواست به دانشگاه‌ها حمله‌ور شود.

محمد جرادات، تحلیلگر فلسطینی

وی افزود: ۴۰ دانشگاه آمریکایی درگیر چیزی شبیه انقلاب و جنبش هستند. این امر نمی‌تواند سیاست آمریکا را تغییر دهد، مگر اینکه وارد حوزه قضایی شود و دستگاه قضایی آمریکا نسبت به این خیزش دانشجویی جانبدارانه وارد عمل شود و یا اینکه تبدیل به یک جریان سیاسی انتخاباتی شود که وضعیت سیاسی انتخاباتی را علیه حزب دموکرات و حزب جمهوری‌خواه تغییر دهد.

نویسنده فلسطینی در پاسخ به میزان اثرگذاری جنبش‌هایی از این دست بر سیاست‌های آمریکا گفت: بله این جنبش‌ها می‌تواند تاثیرگذار باشند. اما کسانی که دنیا را فقط با عینک اسرائیل می‌بینند، خواه بایدن و یا ترامپ و احزابشان، این افراد قطعا به این نسل جدید اهمیت نمی‌دهند و بایدن دانشجویان دانشگاه خود را اینگونه خطاب قرار می‌دهد که شما متوجه نیستید و این مربوط به مرحله ناپختگی سیاسی است. بنابراین یک انفصال و جدایی ذهنی و شکاف بزرگ در این نسل وجود دارد؛ نسل پیر در آمریکا و این نسل جوان. اما اگر این نسل جوان بتواند ابتکار عمل را در دست بگیرد و واقعیت را تحمیل کند، اوضاع می‌تواند تغییر کند، اما این امر نیازمند زمان، افزایش تحرکات و تحولات بسیاری است که چه بسا فراتر از جنبش سیاسی دانشجویی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...
  • لشکرکشی وسط اتوبان تیم امنیتی دونالد ترامپ برای اسکورت به دادگاه | فیلم
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی