Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان از تشکیل ۹۲ فقره پرونده تخلف صنفی در این شهرستان به ارزش ۷۷۰ میلیون ریال خبر داد که اغلب تخلف‌ها مربوط به عدم درج قیمت، عدم الصاق نرخ نامه، عدم ارائه برگ خرید و قاچاق کالا بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، مخاطبان این رسانه در سامانه مردمی «فارس من» سوژه‌ای را تحت عنوان «افزایش اجناس در بازارهای قوچان، چرا اقدامی صورت نمی‌گیرد» به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به مدیریت‌های انجام‌شده در عدم افزایش قیمت اجناس تا پایان سال جاری، گفت: برخی بازرسی‌ها وظیفه مجموعه صنعت و معدن و اتاق اصناف بوده اما برخی اقدامات برای کنترل قیمت‌ها باید توسط مردم انجام گیرد.

سید ایمان وهاب‌زاده بابیان اینکه در برخی پرونده‌های شکایت مسئله قیمت‌های توافقی مطرح است به طور مثال شکایت از مسافربرهای شخصی روستایی که سازمان‌دهی در آن‌ها صورت نگرفته، افزود: باید مردم در این حوزه‌ها کمی مراعات هم را داشته باشند البته توافقاتی با سازمان تعزیرات حکومتی انجام‌شده تا راهکاری برای واحدهایی که صنفی نبوده یا افراد فعال در حوزه‌های غیر صنفی سنجیده شود.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۷ هزار واحد صنفی در این شهرستان بیان کرد: تاکنون ۶۵۸ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیر صنفی طی این مدت‌زمان انجام‌شده و در ۵۴ گشت مشترک با سازمان‌های مختلف همچون تعزیرات، بهداشت و درمان، اماکن نیروی انتظامی ۱۳۵ واحد مورد بازرسی قرار گرفتند.

سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان از تشکیل ۹۲ فقره پرونده تخلف صنفی در این شهرستان به ارزش ۷۷۰ میلیون ریال خبر داد و تصریح کرد: اغلب تخلف‌ها در حوزه مواد غذایی، پروتئینی‌ها، میوه و تره‌بار، نانوایی، آجیل  شیرینی و آرایشگاه‌ها بوده که بیشترین تخلف‌ها نیز مربوط به عدم درج قیمت، عدم الصاق نرخ نامه، عدم ارائه برگ خرید و قاچاق کالا است.

وهاب‌زاده یادآور شد: تاکنون گزارش ویژه‌ای در زمینه افزایش قیمت جز برخی فلزات خاص مثل آهن که قیمت آن به‌صورت ملی بوده دریافت نشده است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: قاچاق کالا افزایش قیمت فارس من قوچان قیمت های توافقی بازرسی صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حسین نجف زاده  افزود: یکی از این پرونده ها مربوط به مشاور املاک متخلف بود که به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی اضافه کرد: در این پرونده، به تخلف واحد مشاور املاکی در ارائه خدمات انجام معامله به میزان ۴۵۷ میلیون ریال و تنظیم قرارداد غیررسمی در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

وی اظهار کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۴۵۷ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی متهم را به پرداخت چهار میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر مبلغ گرانفروشی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی ادامه داد: در پرونده دیگری، تخلف واحد موبایل فروشی برای تقلب در فروش گوشی آیفون ۱۱ به میزان ۲۱۶ میلیون ریال در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

نجف زاده گفت: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و علاوه بر پرداخت ۲۱۶ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی، متهم را به پرداخت ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

وی درخصوص پروده پزشک متخلف نیز بیان کرد: در این پرونده یک مراجعه کننده به علت اضافه دریافتی به میزان ۱۲۲ میلیون ریال از یک پزشک شکایت کرده بود.

وی افزود: با بررسی پرونده، تخلف انتسابی به پزشک محرز و این فرد علاوه بر توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی اضافه کرد: همچنین یک نانوا و یک شیرینی فروش به ترتیب به علت کم فروشی و گرانفروشی به پرداخت ۱۳۰ و ۲۲۰ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

دیگر خبرها

  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان