Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علیرضا ضیغمی معاون اسبق وزیر نفت و مدیر عامل اسبق شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران  در پاسخ به ادعاهای سناتورهای آمریکایی مبنی بر نابود کردن پالایشگاه‌های ایران گفت: بنده در زمان جنگ تحمیلی نیز در صنعت نفت این کشور مشغول به خدمت بودم. در آن زمان نیز آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها به همراه کشورهای منطقه مثل عربستان از صدام حمایت می‌کردند و انواع امکانات جنگی را در اختیار او می‌گذاشتند تا پالایشگاه‌ها و تجهیزات ما را مورد حمله قرار دهند اما در آن زمان نتوانستند کاری از پیش ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- وی ادامه داد: البته نیروهای صدام با حمایت کامل آمریکایی‌‎ها برخی مناطق نفتی ما را بمباران کردند ولی نتیجه‌ای نگرفتند و پالایشگاه‌های ما در مدار بودند. حالا هم ترامپ و برخی سناتورهای آمریکایی ادعا کرده‌اند که پالایشگاه‌های ما را نابود می‌کنند که اولا باید گفت غلط می‌کنید؛ ثانیا این حرف‌ها یک شعار توخالی است تا بتوانند بر عزم و اراده ما برای انتقام خون شهید قاسم سلیمانی خلل وارد کنند.

ضیغمی همچنین افزود:‌ در جنگ تحمیلی امکانات ما در صنعت نفت بسیار بسیار محدود بود و علیرغم محدودیت امکانات، حتی یک روز هم تولید و صادرات نفت و تولید فرآورده ما متوقف نشد. در حالی‌ که به دفعات پالایشگاه‌های ما توسط هواپیماهای مدرن آمریکایی مورد حمله قرار گرفت اما نتوانستند در کار ما خلل جدی وارد کنند. بنابراین این ادعاها همه توخالی و لاف‌زنی است.

*در جنگ تحمیلی علیرغم بمباران دشمن، تولید فرآورده پالایشگاه‌های ما متوقف نشد

معاون سابق وزیر نفت اظهار داشت: حالا شما فرض کنید که جرئت داشتند و حملاتی هم به پالایشگاه‌های ما انجام دادند، کارکنان و مهندسین ما در صنعت نفت به طور کامل از لحاظ فنی و مهندسی آمادگی دارند تا با روحیه جهادی وارد عمل شده و خسارات ایجاد شده را در اسرع وقت ترمیم کنند. مطمئن باشید نیروهای مومن و انقلابی صنعت نفت اجازه نخواهند داد که در تولید نفت و فرآورده‌های نفتی خلالی وارد شود.

وی خاطر نشان کرد: در زمان دفاع مقدس ما توان کنونی را در ساخت داخلی تجهیزات صنعت نفت نداشتیم و آن زمان با امکانات محدود کارهای بازسازی را انجام می‌دادیم. به برخی از مناطق ما بیش از 40 بار حمله نظامی شد و تجهیزات ما بمباران شدند اما در کمتر از 48 ساعت بازسازی‌ها انجام می‌شد و مراکز ما آماده فعالیت می‌شدند.

ضیغمی تاکید کرد: ما در آن زمان تمامی پیش‌بینی‌ها را انجام داده بودیم و در صورتی که تجهیزاتی آسیب می‌دید؛ فوری تجهیزات جدید جایگزین می‌شد. شما فکر نکنید که از بین بردن یک پالایشگاه به این راحتی است. اگر به این راحتی بود در زمان جنگ این کار را می‌کردند که نتوانستند.

معاون سابق وزیر نفت در پابان گفت: در زمان جنگ تحمیلی صادرات نفت‌مان استمرار داشت. حتی آن زمان هجمه‌ی رسانه‌ای انجام می‌دادند تا اینگونه وانمود کنند که ایران دیگر نمی‌تواند نفتی صادر کند چون پالایشگاه‌هایش نابود شده است. اما ما به خریداران نفت خبر می‌دادیم که روند تولید و فروش نفت ایران استمرار دارد. هیچ زمانی در آن 8 سال تولید و فروش نفت و همچنین تولید فرآورده هیچکدام از پالایشگاه‌های ما متوقف نشد و الان هم این ادعاهای آمریکایی‌ها صرفا برای جوسازی رسانه‌ای است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پالایشگاه های ایران صنعت نفت جنگ نفت ضیغمی پالایشگاه های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ‌زنی شد
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی نشان از ادعای دروغین آزادی بیان
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • رفتار پلیس با دانشجویان آمریکایی ادعای دروغین آزادی بیان در این کشور را نشان داد