Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست بانک صنعت و معدن استان سمنان گفت: تسهیلات مراکز دانش‌بنیان و طرح‌های توسعه‌ای از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.‌

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مریم شاهی، سرپرست بانک صنعت و معدن استان سمنان صبح امروز در دیدار با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اظهار کرد: بانک صنعت و معدن فعالیت تجاری شدید در این استان ندارد و پایه و بنای اصلی استان سمنان بر فعالیت‌های صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون، ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات از سوی این بانک پرداخت شده است.

سرپرست بانک صنعت و معدن استان سمنان ادامه داد: سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است؛ تسهیلات مراکز دانش‌بنیان و طرح‌های توسعه‌ای از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود.‌

شاهی بیان کرد: مراکز دانش‌بنیان ثبت‌شده در سایت معاونت علمی ریاست جمهوری می‌توانند از تسهیلات این بانک بهره‌مند شوند.‌

وی بیان کرد: سال گذشته، ۱۱۰ میلیارد تومان از درخواست‌های متقاضیان در سایت بهین یاب از طریق این بانک پرداخت شده است.

سرپرست بانک صنعت و معدن استان سمنان اضافه کرد: در سال جاری و تاکنون بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش رونق تولید و ۱۶۰ میلیارد تومان ویژه بند (الف) تسهیلات پرداخت شده است.‌

شاهی ادامه داد: تسهیلات موردنیاز پنج طرح بزرگ استان سمنان شامل ذوب‌آهن آرمان آسیا، کلران، سفید گچ برگ، طب پلاستیک، معدنی املاح توسط بانک صنعت و معدن استان سمنان پرداخت شده است.

وی بیان کرد: ریسک اعتباری بانک صنعت و معدن در استان سمنان، پنج درصد است؛ یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار علاوه بر تسهیلات استانی از محل تسهیلات ارزی تهران برای پروژه‌های استان اختصاص یافته است.

در نشست هم‌اندیشی مدیران بانک صنعت و معدن استان با معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان، گزارشی از فعالیت‌های بانک صنعت و معدن در استان سمنان، بررسی مشکلات چند واحد تولیدی و صنعتی، بررسی راهکارهای مساعدت به واحدهای تولیدی و صنعتی و تصمیم‌گیری در خصوص چند پروژه و مجموعه مشکل‌دار استان که در تملک بانک صنعت و معدن است، بررسی شد.

انتهای پیام/2249/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش استان سمنان صنعت تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه

مهدی صادقپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در استان قزوین اظهار کرد: یک هزار و ۴۳۳ گروه جهادی در استان قزوین به مردم استان در حوزه‌های مختلف درمانی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی خدمات ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تلاش بسیج سازندگی ارائه خدمت در حوزه‌های مختلف و بر اساس سند اعتلای بسیج است، اضافه کرد: ارائه خدمات در حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی از دیگر خدماتی است که توسط سازمان بسیج سازندگی ارائه می‌شود.

مسؤول بسیج سازندگی استان قزوین عنوان کرد: گروه‌های جهادی نیازمند حمایت و همراهی دولت هستند و بدون شک با حمایت از آنها می‌توان شاهد جهش خدمت رسانی و محرومیت زدایی در استان بود.

تعهد بسیج سازندگی در حوزه اشتغالزایی در سال گذشته ۱۵۰۰ نفر بود اما با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم برای ۱۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کنیم.

وی از اجرای طرح‌های محرومیت زدایی به ویژه آبرسانی به روستاها در استان قزوین توسط این سازمان اشاره کرد و گفت: ۵ مجتمع آبرسانی برای ۹۶ روستا با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال در استان قزوین ساخته شد.

صادقپور بیان کرد: سه مجتمع آبرسانی چوقور، قاقازان و الموت در استان نیز آماده بهره برداری است و در صورت حمایت می‌توانیم به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.

وی با اشاره به فعالیت بسیج در حوزه کمک به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ۲ کامیون کمک‌های نقدی و غیر نقدی به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جمع آوری و ارسال شد.

این مسؤول با بیان اینکه ۳۹۹ صندوق قرض الحسنه در استان قزوین با حمایت این سازمان فعالیت می‌کند، تاکید کرد: بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات در استان قزوین با رقمی بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی محرومیت زدایی را یکی از اولویت‌های سازمان بسیج سازندگی دانست، عنوان کرد: ۶۹۱ منزل برای محرومین کمیته امداد و بهزیستی تعمیر و بازسازی شده است.

صادقپور از احداث ۶ پل در استان قزوین خبر داد و اظهار کرد: هفت راه روستایی در استان قزوین نیز با کمک جهادگران بسیج سازندگی آسفالت شد.

وی تاکید کرد: بهسازی ۲۶ قنات و ۲۰ کیلومتر لوله انتقالل آب در کنار ساخت ۱۱ استخر کشاورزی از دیگر اقداماتی بوده که توسط بسیج سازندگی در سال گذشته عملیاتی شده است.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در پایان یادآور شد: در سال گذشته ۵۰۳ هزار بذر و اصله نهال برای مبارزه با ایجاد بیابان در بویین زهرا و آبیک کاشته شد.

کد خبر 6094954

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن