Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه ایران گنجینه فرهنگ بشریت است، گفت: هرگونه اقدامی علیه فرهنگ و نمادهای فرهنگی ایران مصداق پرتاب سنگ به سوی خورشید است.

حجت الاسلام عباس دانشی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ مرکز فرهنگی ایران، اظهار کرد: به تعبیر شهید حاج قاسم سلیمانی، ترامپ کاسب و قمارباز است و بر همین اساس، مطمئنا قبل از مطرح کردن چنین تهدیداتی، گنج بی پایان انقلاب اسلامی که آن را شکست ناپذیر کرده، بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: همانطور که رئیس جمهور قبلی آمریکا و بسیاری از مقامات بلندپایه این کشور از اقتدار جمهوری اسلامی ایران متعجب بودند، ترامپ هم از عظمت ایران انگشت به دهان مانده است. تاکنون هیچ کدام از مقامات آمریکا نتوانسته‌اند مهر خاتمه‌ای بر پرونده جمهوری اسلامی ایران بزنند و در آینده نیز از تحقق چنین امری عاجز خواهند بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: ترامپ با همه حماقت خود خوب تشخیص داده است که این فرهنگ ایرانی و اسلامی ماست که در مدت ۴۱ سال گذشته انقلاب اسلامی ایران را شکست‌ناپذیر و آن را در همه صحنه‌ها پیروز میدان کرده است. او خیال می‌کند با نابودی و بمباران مراکز فرهنگی ایران می‌تواند دست ایران را خالی کند، غافل از اینکه مردم ایران با فرهنگی بزرگ شده‌اند که با هر شکست صدها پیروزی می‌سازند و از تجارب گذشته نهایت استفاده را می‌برند.

وی تصریح کرد: نابودی مراکز فرهنگی یک جنایت جنگی بزرگ است و پیشاپیش از طرف همه جهان محکوم و مورد سرزنش است. اگر آمریکا کوچک‌ترین حماقتی به خرج دهد، ضربه و سیلی محکمی از ایران خواهد خورد که تا ابد از خاطرش نخواهد رفت. ترامپ هرگز جرأت انجام چنین کاری را نخواهد داشت و هرکاری هم که انجام دهد، پرتاب سنگ به سوی خورشید است.

حجت‌الاسلام دانشی افزود: ایران همانند آمریکا در دوران معاصر و با تجاوز و نسل‌کشی سرخ پوستان به وجود نیامده است و تمدنی ۱۰ هزار ساله دارد. دنیا به خوبی می‌داند که ایران گنجینه فرهنگ بشریت است و اگر امروز ترامپ به دنبال عیاشی و تجارت است، در همان آمریکا دانشمندانی هستند که عمر خود را برای شناخت ایران صرف کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه همه سلایق و فرهنگ‌های دنیا در برابر فرهنگ ایرانی و اسلامی رنگ می‌بازند، خاطرنشان کرد: بسیاری از شخصیت‌ها و دانشمندان بزرگ جهان با حافظ و مولانای ما زندگی کرده‌اند و بعضا وصیت می‌کنند که پیکرشان در ایران دفن شود. به این جهت فرهنگ ایران برای همه دنیا ارزشمند است. فرهنگ ایران به عنوان کارگاه بزرگ تحقیق و پژوهش علمی جهان شناخته می‌شود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به ویژگی‌های بارز شخصیتی سردار شهید سپهبد قاسمی، اظهار کرد: سردار سلیمانی از بدو فعالیت‌های خود در سپاه کرمان و لشکر ۴۱ ثارالله، از لحاظ شخصیتی با همه نظامی‌ها و هم‌ردیف‌های خود متفاوت بود، که به اعتقاد من اخلاص و خضوع و فروتنی او چنین تفاوت‌هایی را ایجاد کرده بود. او همچنین اهل تقوا و پرهیزکاری بود و در مقابل خدا و مردم فروتنی بسیاری از خود نشان می‌داد.

وی افزود: اگرچه او یکی از فرماندهان نظامی بلندپایه کشور بود، اما زمانی که در میان بسیجیان حضور پیدا می‌کرد کوچک‌ترین تفاوتی با کمترین بسیجی لشکر نداشت و در عین اینکه بسیار شجاعانه عمل می کرد، انسانی بسیار عاطفی بود. مفهوم آیه «محمد رسول الله والذین معه أشداء علی الکفار رحماء بینهم» کاملا در وجود او تجلی یافته بود و با تمام وجود آن را در زندگی خود به کار می برد.

وی خاطرنشان کرد: سردار سلیمانی از آسمان و ملکوت نیامده بود، اما بسیار مردمی بود و از نفس خود کاملا مواظب می‌کرد. همچنین او به قدری در تقوا و پرهیزکاری پیش رفته بود که در نهایت شامل وعده الهی شد و پس از عمری رشادت به همرزمان شهیدش ملحق شد.

حجت الاسلام دانشی تاکید کرد: در مورد حاج قاسم سلیمانی هیچ پدیده شگفت‌انگیزی جز تقوا نیست و همین مهم سبب شده بود تا نقش عظیمی در تحولات کشور و منطقه داشته باشد و در میدان کارزار به اندازه صد مرد جنگی بدرخشد. شجاعت او تنها به زمانی که فرماندهی سپاه قدس را بر عهده داشت محدود نمی‌شد و در زمان‌های گذشته هم به عنوان فرمانده‌ای لایق و مقتدر، دستاوردهای بی نظیری از خود به جای گذاشته بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، ذوب در اسلام و ولایت بودن را یکی دیگر از شاخصه‌های اصلی سردار شهید سلیمانی دانست و تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی مصداق کاملی از این خصلت بود و چه در زمان امام خمینی(ره) و چه در زمان رهبری مقام معظم رهبری، مانند مالک‌اشتر و ابوذر در خدمت اسلام و ولایت بود و چیزی جز تبعیت محض از ولایت نمی‌شناخت. او اطاعت از ولایت را اوج شکوه و منزلت خود و جهان اسلام می‌دانست و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمی کرد.

وی به نقش عظیم شهادت حاج قاسم سلیمانی در وحدت و همبستگی بیش از پیش اقشار مردم علیه آمریکا و هم‌پیمانانش اشاره کرد و گفت: او یکی از عوامل وحدت ایران و جهان اسلام بود و به قدری در مسیر الهی مخلص بود که نه تنها شیعیان، بلکه مردم اهل سنت نیز از گذشته‌های دور او را به عنوان فرمانده‌ای شجاع و مقتدر می‌شناختند. وقتی که تعدادی از کارگزاران رژیم پهلوی او را ستایش می‌کنند و از دلاوری او می‌گویند، می‌توان به جایگاه با عظمت این شهید در میان مردم کشور و منطقه پی برد.

حجت الاسلام دانشی بیان کرد: سردار شهید سلیمانی نه تنها در جهان اسلام، بلکه در میان ملت‌های متخاصم با نظام سلطه نیز زمینه‌ساز وحدت شد و انگیزه جهاد و ایستادگی در برابر زورگویان را دوچندان کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها می خواهند چراغ پر فروغ قاسم سلیمانی‌ها خاموش بماند، افزود: دشمنان مایل هستند چهره اسلام را در سطح دنیا خراب کنند و با تربیت بن‌لادن‌ها و ابوبکر بغدادی‌ها، حقایق اسلام را در زیر چهره کریه آنان بپوشانند، در این صورت وقتی چهره‌ای انقلابی و کاریزماتیک مانند حاج قاسم سلیمانی از جهان اسلامی می‌درخشد، طبیعی است که آمریکایی‌ها احساس خطر کنند و از اینکه او به عنوان نمادی برای اسلام و مقاومت شود، بترسند.

وی با بیان اینکه آمریکا و هم پیمانانش بیش از هر چیزی از اسلام و قرآن می‌ترسند، اظهار کرد: دشمنان به خوبی می‌دانند که شخصیتی چون شهید سلیمانی می‌تواند به سطله حکومت داعش پایان دهد و نقشه‌های آنان را نیمه تمام باقی بگذارد. آمریکایی‌ها همانطور که نمی‌خواستند شخصیتی مانند امام خمینی(ره) در دنیای اسلام ظهور کند، از درخشش مقام معظم رهبری و امثال سردار سلیمانی نیز در جهان اسلام واهمه دارند و بشدت احساس خطر می‌کنند. همچنین آنها می‌دانند اگر اسلام میدانی پیدا کند و به رسانه‌های بین المللی دست یابد، قلب‌ها را تسخیر می‌کند و آن زمان دیگر مسلمانان جهان تنها دو میلیارد نخواهند بود، بلکه با جمعیتی هفت میلیاردی در برابر نظام سلطه ایستادگی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت، تصریح کرد: دشمنان ما هم اذعان کرده‌اند که این حضور نشان دهنده یک رفراندوم بزرگ بود و نمودی از میثاق دوباره ملت با رهبری داشت. حضور باشکوه مردم پاسخ کوبنده‌ای به دشمنی و فتنه‌انگیزی ۴۰ ساله دشمنان با انقلاب اسلامی ایران بود و به خوبی خلوص مردم در حراست و دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را نشان داد.

حجت الاسلام دانشی حضور گسترده مردم را به منزله میثاق و وحدت امت با نظام و رهبری دانست و گفت: امیدوارم مسئولان و مقامات کشور قدر این مردم را بدانند و از پتانسیل این انرژی متراکم و معنویت تولید شده نهایت استفاده را ببرند؛ چرا که این شکوه و معنویت می‌تواند سال‌ها کشور را بیمه کند. بسیاری از مردمی که روزهای گذشته به  کوچه و خیابان آمدند در الفبای زندگی خود دچار مشکل و سختی هستند، اما با معامله با خدا و با توجه به اهداف والای انقلاب اسلامی، به صحنه آمدند و شکوه و عظمت انقلاب را به رخ جهانیان کشیدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی تهدید ترامپ به حمله به مراکز فرهنگی ایران استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۲۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد

بدون شک تعاونی‌ها یکی از الگوهای مطلوب رشد تولید با مشارکت مردم هستند. با ایجاد هماهنگی در فرایندهای تولید و توزیع، تعاونی‌ها می‌توانند به بهره‌وری بیشتری در استفاده از منابع و کاهش هزینه‌ها کمک کنند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، رهبر انقلاب در دیدار کارگران با اشاره به وظایف مسئولان برای تحقق شعار سال 1403، «جهش تولید با مشارکت مردم» ایجاد تعاونی‌های تولید را یکی از اقدامات لازم در این زمینه دانستند: «ما گفتیم «جهش تولید با مشارکت مردم». «مشارکت مردم» چه جوری [حاصل] میشود؟ این سؤال است دیگر. حالا یک نفری فرض کنید که مایل است در جهش تولید شرکت کند؛ چه جوری شرکت کند؟ چه کسی باید به او یاد بدهد؟ حرف من این است. یکی از وظایف مهمّ مسئولین این است که بنشینند زمینه‌های حضور مردم و مشارکت مردم در تولید را، در کار تولیدی را تبیین کنند و زمینه‌ها را آماده کنند. حالا مثلاً یکی‌اش تعاون است، ایجاد شرکتهای تعاونی تولید.» 1403/02/05

رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در یادداشتی به قلم آقای رضا موسایی، کارشناس مسائل اقتصادی به بررسی نقش تعاونی‌های تولید در اقتصاد و تحقق مشارکت مردم در جهش تولید پرداخته است.

 از منظر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای انقلاب اسلامی، یک ساخت سیاسی سلطنتی را در هم شکست و مردم‌سالاری را جایگزین آن کرد؛ این انقلاب، یک نظام دست‌نشانده و ذلیل در مقابل قدرت‌ها را از میدان خارج کرد و یک نظام مستقل و متّکی به عزّت ملّی را جایگزین آن کرد.

بنابراین به دلیل چارچوب مردم‌محور نظام جمهوری اسلامی، حرکت و رشد اقتصادی این نظام نیز باید مردم‌محور باشد. رهبر انقلاب پیش‌تر بارها اهمیت «مشارکت مردم» در تولید و اقتصاد را یادآور شده بودند اما در شعار سال 1403 به‌طور ویژه بر جایگاه مردم در نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران تأکید شد.

بدون شک تعاونی‌ها یکی از الگوهای مطلوب رشد تولید با مشارکت مردم هستند. با ایجاد هماهنگی در فرایندهای تولید و توزیع، تعاونی‌ها می‌توانند به بهره‌وری بیشتری در استفاده از منابع و کاهش هزینه‌ها کمک کنند. رهبر انقلاب معتقدند تعاونی‌ها پدیده‌ی بسیار مطلوبی برای اقتصاد ایران هستند؛ سرمایه‌های خُرد را جمع می‌کنند، تک‌تکِ افراد را توانمند می‌کنند، اشتغالِ فراوان ایجاد می‌کنند؛ بعد اگر بشود این تعاونی‌ها را شبکه‌سازی کرد، در یک شبکه‌ای جمع کرد، یک مجموعه‌های عظیمی به وجود می‌آید.
 
 تعاونی‌ها در تجربه‌ی جهان
مهم‌ترین هدف سیاست‌های توسعه در کشورها، رشد تولید ناخالص داخلی است. به همین جهت هر نوع سیاست و اقدامی در چارچوب برنامه‌های توسعه اقتصادی، باید به رشد تولید بینجامد. به جهت همین نقش تعاونی‌ها در ایجاد رشد اقتصادی پایدار است که سهم شرکت‌های تعاونی و مخصوصاَ تعاونی‌های تولیدی در فرآیند توسعه اقتصادی اهمیت می‌یابد. در سال 1844 در شهر لنشکر رشدال انگلستان شرکت تعاونی رشدال بین 28 نفر انگلیسی تأسیس شد. هدف از تأسیس فروشگاه مواد غذایی و البسه، تهیه ساختمان برای کمک به اعضا شرکت، تهیه کار جهت اعضا بیکار و رفع سایر نیازها بود.

از نظر تعداد تعاونی‌ها، پنج کشور نخست به ترتیب عبارتند از: ایران، آمریکا، کانادا، استرالیا و انگلستان. ایران با حدود 100 هزار تعاونی و آمریکا با حدود 40 هزار تعاونی در صدر جدول قرار گرفته‌اند. مطابق آمارها 12درصد کل جمعیت جهان دست‌کم در یکی از سه میلیون تعاونی ثبت شده در جهان عضو هستند. این سه میلیون تعاونی، برای 10 درصد از جمعیت شاغلان جهان، فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند. گزارش اشتغال و تعاونی سال 2017 اتحادیه بین‌المللی تعاون، بر اساس آمارهای سال 2014 عنوان می‌کند که 300 میلیون نفر در تعاونی‌ها یا مرتبط با تعاونی‌ها در جهان مشغول به‌کار هستند و در مجموع چیزی حدود 1 میلیارد و سیصد میلیون نفر عضو و شاغل در بخش تعاونی وجود دارد.

از سوی دیگر، طبق گزارش اتحادیه بین‌المللی تعاون از سهم 300 تعاونی برتر جهان در گردش مالی سال 2018، به ترتیب بخش بیمه با 33.7 درصد، بخش کشاورزی با 33.3 درصد، بخش خدمات با 19.7 درصد، بخش مالی و بانکی با 8 درصد، بخش صنعت با 3 درصد و سایر بخش‌ها با کمتر از 2 درصد بیشترین گردش مالی تعاونی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.
 
 روح تعاونی‌ در کالبد قانون
در اقتصاد ایران تحقق سهم 25 درصدی تعاونی از اقتصاد و سهم 30 درصدی از منابع خصوصی‌سازی بنگاه‌های دولتی دغدغه اصلی برنامه‌ریزان در قانون برنامه پنجم و ششم توسعه بوده است. در ماده 124 قانون برنامه پنجم توسعه بر الگوی تعاونی تأکید شده است. مبتنی بر این ماده، دولت مکلف است سهم بخش تعاون از بازارهای پولی را از طریق تسهیل در صدور مجوز مؤسسات مالی و پولی و بانک‌های تعاونی به 15 درصد برساند. همچنین، سرمایه بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون به‌طور سالیانه باید از طریق اجرای بند «2» ماده 129 قانون اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی تقویت شود.

از سوی دیگر، در بند «د» اصل 44 قانون اساسی در دو جزء به تعاونی‌ها توجه شده است. بند 1-1 توانمندسازی تعاونی‌ها را مطرح کرده است و در بند 2-2 اختصاص %30 از درآمدهای حاصل از واگذاری، به تعاونی‌های فراگیر ملی در راستای فقرزدایی مورد توجه قرار گرفته است و در بند 2-4 اعطای تسهیلات برای تقویت تعاونی‌ها مورد ملاحظه بوده است.
 
 ارزیابی تحقق اهداف قانون
علی‌رغم همه تأکیدات قانونی و راهبردی برای افزایش سهم تعاونی‌ها در اقتصاد ایران به 25 درصد، مشاهده می‌گردد که تعاونی‌ها نتوانستند به‌خوبی در مسیر هدف خود حرکت کنند. ده درصد از اشتغال دنیا مربوط به بخش تعاون می‌شود. بخشی که در قوی‌ترین اقتصادهای دنیا حضور پررنگی را ایفا می‌کند. اما در ایران باوجود آنکه در سیاست‌های کلی اصل 44 رسیدن به سهم 25 درصدی تعاون در برنامه پنجم توسعه هدفگذاری‌ شد، همچنان سهم این بخش بین 5 تا 8 درصد برآورد می‌شود.

تعاونی‌های خدماتی با حدود هجده هزار، تعاونی‌های کشاورزی با تعداد تقریبی پانزده هزار و تعاونی‌های صنعتی با یازده هزار و تعاونی‌های مسکن با 10 هزار، بیشترین تعاونی‌های ایران را تشکیل می‌دهند. ایران با حدود یکصد هزار تعاونی ثبت شده، اولین کشور جهان در این رتبه است و آمریکا با حدود چهل هزار تعاونی ثبت شده در رتبه دوم قرار دارد. با این وجود، سهم بخش تعاون از ایجاد فرصت شغلی یک میلیون و 850 هزار فرصت شغلی است؛ یعنی 9 درصد از کل اشتغال کشور در اختیار بخش تعاون است. درحالی‌که طبق اسناد بالادستی ازجمله سند سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و نیز سند چشم‌انداز بیست ساله کشور، بخش تعاونی باید 25 درصد اقتصاد باشد که به معنای سهم 15 درصدی از اشتغال ایران است.
 
 چرا بخش تعاونی‌ عقب‌ماند؟
مبتنی بر آمار ارائه شده، 198 هزار تعاونی در کشور ثبت شده که 43 درصد آنها غیر‌فعال و راکد هستند. این آمار حاکی از آن است که مزیت‌های اقتصادی و اجتماعی تعاونی‌ها به درستی شناخته نشده و روند توسعه‌ی آن‌ها با برخی چالش‌ها مواجه است. مشکلات و آسیب‌های بخش تعاون اعم از مسائل حقوقی و قضایی، مسائل روابط انسانی، بودجه، کمرنگ شدن روح تعاون و حضور افراد غیرتعاونگر در لوای تعاونی، همگی برخاسته از دو محور کلی شامل مسائل قانونی و باورهای ذهنی نامولد درباره تعاونی‌ها است.

از دیگر مشکلات تعاونی‌ها، مسئله‌ی تأمین مالی است. این شرکت‌ها عموماً با آورده‌های ناچیز اعضا آغاز به کار می‌کنند. در شرایط فعلی، رشد یک شرکت بدون دسترسی به منابع تأمین مالی پایدار ممکن نیست. یکی از انتقادات صاحبان تعاونی‌ها، عدم اعتماد نظام بانکی به ایشان است. بنابراین ضروری است دولت به‌طور جدی به روش‌های تأمین مالی شرکت‌های تعاونی بیندیشد. یکی از راه‌ها می‌تواند آسان گرفتن به بانک‌ها در سیاست کنترل ترازنامه باشد؛ به‌شرط آنکه اعتبارات بانکی را به شرکت‌های تعاونی تخصیص دهند. استفاده از روش تأمین مالی جمعی نیز دیگر ابزاری است که می‌تواند در اختیار توسعه‌ی بخش تعاونی قرار گیرد.
 
 الزامات توسعه‌ی تعاون
باوجود تأکیدات گسترده در سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی و اهمیت تعاون در این نظام اقتصادی، متأسفانه هنوز فاصله‌ی بین آمار کمی تعاونی‌ها و کیفیت مطلوبشان فاصله بسیار است. بنابراین ضروری است برای پشتیبانی از تعاونی‌ها و مانع‌زدایی از رشد سهم بخش تعاونی در اقتصاد ملی تدابیری اندیشیده شود. یکی از اصلی‌ترین رشد بخش تعاونی، ایجاد و تقویت فرهنگ تعاون است. فرهنگ تعاون باید به‌عنوان یک تفکر و ارزش ملی در ذهن آحاد مردم جامعه نهادینه شود. از دیگر ضرورت‌های رشد بخش تعاونی، شناسایی و حمایت از تعاونی‌های پیشران -به‌مثابه لوکوموتیو کل بخش تعاونی- است.

همچنین ضروری است سیاست‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از توسعه‌ی تعاونی‌ها، در یک چارچوب واحد و یک بسته قانونی مشترک قرار گیرند. علاوه‌بر هم‌سویی قوانین و تعاونی‌ها، نیاز است دستگاه‌های اجرایی کشور -نظیر وزارت‌خانه‌های مرتبط- برای توسعه‌ی تعاونی‌های ذیل خود برنامه‌ی مشترک داشته باشند. این امر موجب جلوگیری از موازی‌کاری و افزایش ضریب موفقیت در تحقق اهداف خواهد شد.

منبع: KHAMENEI.IR

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است