Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، از نام‌گذاری بزرگترین مجتمع تحقیقاتی و تولیدی این واحد به نام سپهبد شهید قاسم سلیمانی خبر داد.

واحد عبدالهیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با ایکنا، ضمن تبریک و تسلیت به‌مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی، گفت: تکریم مجاهدت‌های خالصانه این شهید مقاومت، وظیفه همه آزادی‌خواهان جهان، آحاد امت اسلامی و هموطنان ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم تأسی مدیران در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی کشور، از سیره مجاهدانه سپهبد شهید سلیمانی در ابعاد امنیتی و نظامی، افزود: اکنون جمهوری اسلامی در همه عرصه‌ها نیازمند تفکر و نگاه جهادی قاسم‌ سلیمانی‌ها است.

عبدالهیان تصریح کرد: جهاد دانشگاهی مازندران در راستای نشر فرهنگ مجاهدانه و منش ولایی «سپهبد شهیدقاسم سلیمانی» و نیز گرامیداشت یاد و خاطره این شهید جبهه مقاومت اسلامی جهانی، بزرگترین مجتمع تحقیقاتی و تولیدی خود را که ۸۰ هکتار وسعت دارد و فعالیت‌های تولیدی و پژوهشی در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان در این مجتمع انجام می‌شود، به نام این شهید سرافراز مزین می‌کند.

وی افزود: در نظر داریم در آینده نزدیک با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و به دست فرزند خردسال شهید مدافع حرم علی عابدینی، که از دانشجویان دانشگاه علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران بود، اولین طرح نمونه نیمه صنعتی تولید جلبک که طرحی دانش‌بنیان و نتیجه سال‌ها تلاش و کاربست پژوهش‌ها و مطالعات جهادگران جهاد دانشگاهی بوده است را افتتاح کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با تأکید بر اینکه، حفظ سرمایه اجتماعی ارزشمندی که خون پاک شهید سپهبد سلیمانی به جامعه دمید، وظیفه همگانی است، اظهار کرد: شایسته است با احساس مسئولیت در قبال توسعه و پیشرفت همه‌جانبه کشورمان، از این سرمایه عظیمی که در پی شهادت آن بزرگمرد مقاومت و ایثار ایجاد شد، صیانت کنیم.

یادآور می‌شود، مجتمع تحقیقاتی تولیدی سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی جهاد دانشگاهی مازندران در منطقه چپکرود شهرستان جویبار واقع شده و با در اختیار داشتن عرصه ۸۰ هکتار زمین و آبندان، میزبان انجام فعالیت‌هایی نظیر گروه پژوهشی زیست فنآوری تولید و فرآوری ریز جلبک‌ها، آزمایشگاه تخصصی جلبک، طرح نمونه نیمه صنعتی تولید جلبک، طرح نمونه مطالعات و پرورش ماهی خاویاری، مطالعات پرورش و اسانس‌گیری گل نرگس، طرح نمونه مطالعات و اجرای گردشگری مزرعه و طرح نمونه بهینه‌سازی کشت برنج و تولید ماهیان گرمابی و ... است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: سردار سلیمانی ایکنا جهاد دانشگاهی مازندران مجتمع تحقیقاتی چپکرود جویبار نام گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد