Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرسول دریایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شایعات مطروحه در فضای مجازی در رابطه با واگذاری اراضی منطقه مقام به طرح پرورش میگو اظهار داشت: زمینی به مساحت ۳ هکتار در منطقه دو برکه بخش شیبکوه شهرستان بندرلنگه واقع شده است که صرفاً جهت احداث مرکز تولید مولد و لارو میگوی عاری از بیماری بوده و در فضای کنترل شده به صورت قانونی و با اخذ مجوزهای لازم از دستگاه‌های زیربط با رعایت حریم دریا، ساحل و با هماهنگی سازمان شیلات ایران از طریق امور اراضی واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به مشکلات واردات مولد، احداث مرکز تولید لارو میگو و اصلاح‌نژاد در استان ضروری بود

وی با ذکر این نکته که این مرکز اولین مرکز تولید لارو میگو و اصلاح نژاد و عاری از بیماری مولدین میگو در کشور است، عنوان کرد: که با توجه به تحریم‌های ظالمانه و وجود مشکل در واردات مولد از خارج و همچنین مشکلات بیماری، احداث آن یک ضرورت برای استان و پشتوانه صنعت پرورش میگوی کشور و استان است.

جانمایی بر اساس بررسی‌های علمی و فنی بوده است

معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان با بیان اینکه جانمایی صورت گرفته برای احداث این مرکز را بر اساس بررسی‌های علمی و فنی خواند و تصریح کرد: مجوزهای لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی ذی ربط همچون محیط زیست، دامپزشکی، منابع طبیعی و مسکن و شهرسازی صادر شده است.

دریایی تشریح کرد: این پروژه همچنین مصوبات کارگروه زیربنایی استان، شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و امور اراضی را اخذ کرده است و طراحی و فن آوری آن بر اساس دانش بومی و تخصص متخصصین داخلی در حال اجرا است.

معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان با بیان اینکه تولید لارو میگو با کیفیت و عاری از بیماری از محورهای اصلی و پشتوانه پرورش میگو است و واردات مولد نیز با چالش‌های زیادی مواجه بوده و هزینه‌های بالایی دارد تصریح کرد: بدون شک باید از این مرکز که پایلوت کشوری بوده و لازمه توسعه پایدار و تداوم رونق تولید است حمایت شود.

سالانه ۱۰۰ میلیون تن بچه‌میگو عاری از بیماری تولید می‌شود

معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان گفت: این مرکز سالیانه ۴۰ هزار قطعه مولد و ۱۰۰ میلیون بچه میگوی عاری از بیماری تولید می‌کند.

وی بابیان اینکه مراکز این چنینی باید از آلودگی‌ها بدور باشد اظهار کرد: در این مرکز تمام شرایط زیست محیطی و امنیت زیستی تولید بدلیل حساسیت و نوع فعالیت (تولید میگوی مولد و لارو عاری از بیماری) رعایت می‌شود.

پشتیبانی از ۱۷ مرکز تکثیر میگوی استان

دریایی ادامه داد: این مرکز باعث ایجاد اشتغال برای ۴۰ نفر بطور مستقیم شده است و می‌تواند بعنوان بخشی از پشتیبان تأمین مولد عاری از بیماری ۱۷ مرکز تکثیر میگوی استان با ظرفیت تولید ۵.۲ میلیارد بچه میگو و هشت‌هزار هکتار پرورش میگو در حال ساخت فعالیت کند و تولید ۴۰ هزار تن میگو به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار و اشتغال ۵۰۰۰ نفر بطور مستقیم و ده هزار نفر بطور غیر مستقیم باشدرا نتیجه دهد.

کد خبر 4819342

منبع: مهر

کلیدواژه: بندرلنگه هرمزگان سازمان شیلات ایران قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام شهادت خطبه های نماز جمعه قزوین شیراز بارش برف سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مشهد گرگان شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است

حجت الاسلام والمسلمین  حمیدی گفت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود:مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌ شود. 

حجت الاسلام حمیدی افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • خودداری از تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است