Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سرپرستان خانواری که تاکنون برای دریافت یارانه اقدام و ثبت نام نکرده‌اند و متقاضی دریافت بسته معیشتی هستند، برای پیگیری فرآیند برخورداری و ثبت درخواست در سایت hemayat.mcls.gov.ir تا ۲۴ دی ماه یعنی هفت روز دیگر فرصت دارند.

اختصاص و واریز بسته‌های کمک معیشتی برای جبران آسیب‌های ناشی از افزایش قیمت بنزین از آبان ماه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به این ترتیب این مبالغ حمایتی در نوبت اول و در روز ۲۷ آبان ماه برای ۲۰ میلیون نفر، در نوبت دوم و روز ۲۹ آبان برای ۲۰ میلیون دیگر و نوبت سوم در روز چهارشنبه ۲۹ آبان برای ۲۰ میلیون نفر سوم واریز شد. در مجموع بسته معیشتی برای ۶۰ میلیو ننفر در قالب ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار واریز شد.
ارزش ریالی بسته‌های معیشتی واریزی به حساب سرپرستان خانوار برای خانوارهای تک‌نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان است و به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه این مبالغ دهم هر ماه واریز خواهد شد.
دومین مرحله از کمک‌های معیشتی نیز ۱۰ دی‌ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد که با توجه به اضافه شدن ۴۱۹ هزار خانوار در این طرح، خانوارهای جدید مرحله‌های اول و دوم را باهم دریافت کردند و به این ترتیب بعد از ثبت درخواست‌های مربوط به مشمولیت دریافت کمک معیشتی، تعداد خانوارها در مرحله دوم به ۱۸ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۳۷۲ نفر افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، در اطلاعیه ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت رفاه آمده است که زمان ثبت درخواست دریافت بسته حمایت معیشتی برای افرادی که در لیست یارانه بگیران نقدی (۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان) نیستند و درخواست خود را در مهلت مقرر در کد دستوری #۶۳۶۹* ثبت کرده‌اند، از ساعت ۲۲ روز ۱۰ دی ماه آغاز شده است.
طی روزهای سوم الی بیستم آذر ماه، ۶۶۶ هزار و ۷۷۴ سرپرست خانواری که در لیست یارانه بگیران نبودند و خود را حائز دریافت بسته حمایت معیشتی می دانستند، اقدام به ثبت شماره ملی خود در کد دستوری #۶۳۶۹* کردند؛ این افراد می‌توانستند از ساعت ۲۲ روز سه شنبه۱۰ دی ماه با مراجعه به سایت  hemayat.mcls.gov.ir  نسبت به ثبت درخواست دریافت این بسته اقدام کنند.  
همچنین در این اطلاعیه آمده است که برای ثبت نام نیز سرپرست خانوار باید اطلاعات هویتی و شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کند.
بر این اساس مهلت ثبت درخواست در سایت، از ساعت ۲۲ روز دهم دی ماه به مدت ۱۴ روز (تا ۲۴ دی ماه) فراهم شد. پس از بررسی اولیه اطلاعات و تعیین وضعیت، نتیجه بررسی درخواست متقاضیان به شماره تلفن همراه ثبت شده در سامانه، پیامک خواهد شد.
به گزارش ایسنا، این در حالیست که ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی وزارت رفاه با اعلام اینکه تصمیم‌گیری در خصوص ارائه بسته حمایت معیشتی دولت به متقاضیان، نیازمند بررسی بیشتر (از طریق آزمون وسع) است، از اطلاع رسانی تخصیص یا عدم اختصاص بسته به این دسته از خانوارها با ارسال پیامک و ... طی روزهای آتی خبر داد. همچنین در آخرین اطلاعیه صادره، این ستاد تاکید کرده خانوارهایی که واجد شریط تشخیص داده شوند کمک حمایت معیشتی معوق آنها پرداخت می‌شود.
مراحل و نکات لازم برای ثبت‌نام بسته معیشتی به این شرح است:
۱- ابتدا برای ورود به سامانه رسیدگی به درخواست بسته حمایت معیشتی باید از شماره ملی سرپرست خانوار استفاده کنید. شماره ملی سرپرست را به‌صورت یک عدد ۱۰ رقمی بدون فاصله و خط تیره وارد کنید. مثال: ۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹
۲- برای ورود به سامانه لازم است از شماره حسابی که یارانه خانوار شما به آن واریز می‌شود استفاده کنید. این شماره حساب را به‌صورت یک عدد بدون فاصله، خط تیره، نقطه و حروف وارد کنید. محدودیتی در تعداد ارقام شماره حساب وجود ندارد، مثال: ۳۳۳۳۵۵۵۵
توجه کنید که شماره کارت با شماره حساب متفاوت است و امکان ورود به سامانه با شماره کارت واریزی یارانه وجود ندارد. همچنین در صورتی که شماره حساب خود را نمی‌دانید از بانکی که یارانه شما به آن واریز می‌شود نسبت به اخذ شماره حساب خود اقدام کنید.
نکته دیگر آنکه چنانچه تغییراتی برای ساختار خانوار خود ثبت کرده‌اید، اطلاعات مربوط به ماه گذشته خود را وارد کنید.
۳- برای ورود به سامانه لازم است علاوه بر شماره ملی سرپرست، شماره ملی یکی از اعضای خانوار خود را نیز وارد کنید. شماره ملی عضو خانوار را به‌صورت یک عدد ۱۰ رقمی بدون فاصله و خط تیره وارد کنید. مثال: ۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹
توجه کنید که چنانچه خانوار شما یک نفره است، گزینه «خانوار یک نفره» را انتخاب کنید. همچنین چنانچه تغییراتی برای ساختار خانوار خود ثبت کرده‌اید، اطلاعات مربوط به ماه گذشته خود را وارد کنید.
۴- تصویر امنیتی: این تصویر برای حفظ محرمانگی اطلاعات شما قرار داده شده است. لطفا عددی که در این تصویر نمایش داده شده است را در کادر وارد کنید.
سایر ملاحظات
- تنها از سامانه hemayat.mcls.gov.ir برای مشاهده وضعیت بسته حمایت معیشتی دولت استفاده کنید.
- چنانچه یارانه خانوار شما در سال ۹۴ یا بعد از آن قطع شده است، نیازی به ثبت نام جدید ندارید و جهت ورود به سامانه می‌توانید از تاریخ ۲۲ دی ماه ۹۸ مجدداً با شماره حسابی که قبلاً یارانه شما به آن واریز می‌شده است، مراجعه کنید.
- چنانچه تاکنون برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده‌اید یا از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ به بعد یارانه دریافت نکرده‌اید، بر روی دکمه «ثبت خانوار» کلیک کنید.
- در حفظ اطلاعات اقتصادی خانوار خود کوشا باشید.      

برای «ثبت خانوار» نیز باید به این نکات توجه کنید:

- ثبت نام بسته حمایت معیشتی، برای خانوارهایی که تاکنون برای دریافت یارانه ثبت نام نکرده اند امکانپذیر است. همچنین خانوارهایی که از اردیبهشت ۹۳ به بعد یارانه دریافت نکرده‌اند نیز می‌توانند اقدام به ثبت نام کنند.

- کارکنان نیروهای مسلح در این سامانه ثبت نام نکنند و امور مربوط به بسته حمایت معیشتی را کما فی السابق از نهاد مربوطه پیگیری کنند.

- لازم است که اطلاعات وارد شده مربوط به سرپرست خانوار باشد و ترجیحاً شماره تلفن همراه وارد شده نیز به نام سرپرست خانوار باشد.

پیش از ثبت اطلاعات، از صحت شماره تلفن همراه وارد شده اطمینان حاصل کنید، زیرا اطلاع رسانی‌های بعدی تنها از طریق شماره وارد شده صورت خواهد گرفت.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سبد حمایتی بسته حمایتی دولت سرپرستان خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد

اگر تا به حال سفر هوایی داشته‌اید، احتمالاً می‌دانید که در سفرهای هوایی، پیش از سوار شدن بر روی هواپیما، باید نکاتی را رعایت کنید تا به مشکل برنخورید. این مراحل بیشتر برای سفرهای هوایی بین‌المللی اهمیت دارند. در ادامه به تمام کارهایی که قبل از سوار شدن به هواپیما و در مراحل حضور در فرودگاه باید انجام دهید، اشاره می‌کنیم.

روز قبل از سفر

همانطور که می‌دانید، در سفرهای هوایی ممکن است زمان پرواز تاخیر داشته باشد. برای مثال، اگر بلیط هواپیما پته را خریداری کرده‌اید، می‌توانید مبداء و مقصد و نام فرودگاه را بر روی آن ببینید. برای اطمینان بیشتر، بهتر است روز قبل از سفر با چک کردن مشخصات فردی و زمان پرواز، خیال خود را راحت کنید. همچنین، با تماس با کارشناسان آژانس، از عدم تاخیر یا تغییر زمان پرواز مطمئن شوید.

حضور در فرودگاه

نکته قابل توجه اینکه، قبل از حضور در فرودگاه تهیه ارز مسافرتی برای سفر خارجی را فراموش نکنید چرا که در کاهش هزینه های سفر شما تاثیر شگرفی خواهد داشت. اما برای سفرهای داخلی، نیاز است که حداقل یک و نیم ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوید. این زمان برای پروازهای خارجی دو برابر می‌شود و بهتر است سه ساعت قبل از پرواز، برای طی کردن مراحل پرواز وارد فرودگاه شوید. هنگام ورود به فرودگاه، با یک سالن بزرگ که در هر گوشه گیت‌های مخصوص ایرلاین‌ها قرار دارد، روبرو می‌شوید. در این مرحله، ماموران امنیت فرودگاه یک بازرسی کلی از شما انجام می‌دهند که ممکن است کمی زمان شما را بگیرد.

گرفتن کارت پرواز یا check in

پس از ورود به ایرلاین مورد نظر، با چندین باجه مختلف روبه‌رو خواهید شد که باید با پرسش و پاسخ اطلاعات ایرلاین مربوطه را شناسایی کرده و در صف دریافت کارت پرواز قرار بگیرید. در این مرحله، هنگام نوبت شما، بازرسی مجددی بر روی چمدان‌ها و وسایل بار انجام می‌شود. در صورت مواجه شدن با اضافه بار یا بسته بندی نامناسب وسایل، باید از صف خارج شده و مشکل را حل کنید. اگر با اضافه بار روبه‌رو شدید، می‌توانید از باجه بانکی که در فرودگاه قرار دارد، جریمه اضافه بار را پرداخت کنید. همچنین، ایرلاین‌ها قسمتی را برای بسته بندی وسایل بار قرار داده اند که با مراجعه به این قسمت لوازم شما ایمن و محکم بسته بندی می شود تا در طول پرواز ضربه و خسارتی نبیند. نگران از دست دادن وقت نباشید، زیرا هنوز زمان کافی برای سوار شدن باقی‌مانده است. پس از رفع ایرادات، با چک کردن مدارک، کارت پرواز به شما تحویل داده می‌شود و وسایل شما به بخش بار هواپیما برده می‌شود.

سالن انتظار

پس از دریافت کارت پرواز، به محل انتظار پرواز هدایت می‌شوید. در سالن‌های پرواز، معمولاً کافه‌ها و فروشگاه‌هایی وجود دارند که می‌توانید برای رفع گرسنگی و گذراندن زمان در آن‌ها بنشینید و منتظر اعلام پرواز خود باشید. بهتر است زمان انتظار را در نزدیکی گیت پرواز سپری کنید تا بلافاصله پس از اعلام پرواز، جزء نخستین افراد در صف باشید و وقت اضافی را صرف انتظار در صف نکنید.

گیت خروجی پرواز

پس از اعلام شماره پرواز، باید گیت خروجی پرواز را شناسایی کرده و به سمت آن بروید. در این مرحله، آخرین بازرسی بدنی از شما صورت می‌گیرد تا مامور ایرلاین از عدم حمل وسایل ممنوعه پرواز در داخل کابین هواپیما اطمینان حاصل کند. سپس، کارت پرواز شما چک می‌شود و یک قسمت از آن جدا می‌شود. در نگهداری قسمت دیگر کارت پرواز دقت کنید، زیرا با استفاده از آن می‌توانید وسایل و چمدان‌های خود را در مقصد دریافت کنید.

ورود به کابین هواپیما

در آخرین مرحله، توسط اتوبوس‌هایی به هواپیما منتقل می‌شوید و توسط مهمانداران به کابین هواپیما هدایت می‌شوید. پس از قرار دادن وسایل همراه خود در محفظه بالای سر و نشستن روی صندلی، تنها کافیست منتظر فرود هواپیما در مقصد باشید و کاری برای انجام نخواهید داشت.

گرفتن کارت پرواز در سفرهای خارجی

در سفرهای خارجی، مراحل کمی بیشتر از سفرهای داخلی هستند. در مرحله گرفتن کارت پرواز، علاوه بر بلیط هواپیما و مدارک شناسایی، نیاز به ارائه پاسپورت و پرداخت عوارض خروج از کشور دارید. همچنین، برخی ایرلاین‌ها مقررات و جریمه‌های سنگینی را برای اضافه بار در نظر می‌گیرند، بنابراین بهتر است بیش از حد مجاز بار را با خود حمل نکنید. بیشتر مراحل با سفرهای داخلی یکسان است، اما باید از وسایل ممنوعه هر کشور آگاه باشید. قوانین و مقررات خاصی در هر کشور وجود دارد و ورود برخی لوازم به آنها ممنوع است، به عنوان مثال، فرودگاه دبی از ورود قرص‌های سرماخوردگی به کشور امارات جلوگیری می‌کند، بنابراین با مطالعه این موارد می‌توانید از بروز مشکلات در فرودگاه مقصد جلوگیری کنید.

جمع‌بندی

سفر هوایی سریع‌ترین و ایمن‌ترین نوع سفر است. به همین دلیل، مراحل بیشتر و با دقت بالاتری را برای سوار شدن هواپیما طی می‌کنید. در روزی که به پرواز می‌روید، بهتر است غذاهای چرب و حاوی کافئین را نخورید تا در طول انجام مراحل پیش از پرواز و حین پرواز از استرس و مشکلات معده جلوگیری کنید.

کد خبر 848100

دیگر خبرها

  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران