Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران فولادین ذوب آمل در تماس با خبرنگار ایلنا، از تداوم عدم بازگشت به کار بیش از ۶۰۰ نفر از کارگران ابراز نگرانی کردند.

به گفته آنها؛ تعدادی از همکارانشان طی روزهای گذشته به کار بازگشته‌اند و اخیراً در بخش فراصنعت، زیر مجموعه هلدینگ فولادین ذوب آمل حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر مشغول به کار شده‌اند اما هنوز تماسی از سوی شرکت برای بازگشت به کار بیش از ۶۰۰ کارگر صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که تعدادی از کارگران شغل جدید یافته‌اند اما برخی هنوز بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

حسینقلی قوانلو (رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران) در این خصوص به ایلنا گفت: تاکنون از بین کارگران اخراجی فولادین ذوب آمل(فذا) ۷۲۰ نفر مجدداً مشغول به کار شده‌اند. فولادین ذوب آمل نزدیک به ۱۶۰۰ کارگر دارد که به علت مشکلاتی که با ایران خودرو در عقد قراردادها و فروش محصولات داشت، تعدادی را اخراج کرده بود. البته نزدیک به ۱۴۰۰ کارگر واقع در شهرک صنعتی آمل مشغول به کار بوده‌اند که بعد از گذشت دو ماه و نیم ۷۲۰ نفر مجدداً به کار بازگشتند.

وی افزود: خوشبختانه ایران‌خودرو توانسته تولیدات خود را از روزانه ۸۰۰ دستگاه به ۲ هزار دستگاه برساند و همین امر در بهبود برخی از مشکلات فولادین ذوب آمل موثر بوده است.

وی با بیان اینکه سفارشات ایران‌خودرو به فولادین ذوب آمل به دو برابر قبل رسیده است، گفت: ما امیدواریم اگر شرایط به همین منوال پیش برود تا پایان سال همه کارگران را به کار بازگردانیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است

ایتنا - گزارشی تکان‌دهنده از سازمان بین‌المللی کار، ابعاد هولناک بحران آب و هوا بر سلامت کارگران را آشکار می‌کند.
این گزارش با عنوان «تضمین ایمنی و سلامت در محل کار در شرایط آب و هوایی در حال تغییر» نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی برای ۷۰ درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می‌کند.

پیامدهای سلامتی تغییرات آب و هوایی می‌تواند شامل سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، اختلال عملکرد کلیه و شرایط سلامت روان کارگران باشد و مطالعات نشان می‌دهد این آسیب‌ها در کارگران بیش از سایر گروه‌های اجتماعی است.

سازمان بین المللی کار تخمین می‌زند که بیش از ۲.۴ میلیارد کارگر (از ۳.۴ میلیارد نیروی کار جهانی) در کار خود در معرض گرمای بیش از حد قرار می‌گیرند که برای سلامتی مضر است.

این گزارش افزود گرمای بیش از حد، آلودگی، بیماری‌های ناشی از آب آلوده و سموم دفع آفات، جان میلیون‌ها کارگر را تهدید می‌کند.

بر اساس این گزارش، سالانه بیش از ۱۸ هزار کارگر در اثر گرما جان خود را از دست می‌دهند.

سازمان بین المللی کار همچنین بیان کرد که بیش از ۱۹ هزار مرگ و میر ناشی از سرطان پوست در کارگران به دلیل قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش گزارش می‌شود.

بیش از ۸۷۰ میلیون کارگر در بخش کشاورزی، احتمالاً در معرض سموم دفع آفات هستند و سالانه بیش از سه میلیون نفر در اثر مسمومیت با آفت‌کش‌ها جان خود را از دست می‌دهند. همچنین ماهانه ۳ هزار نفر کارگر به دلیل بیماری‌های ناشی از انگل‌ها و بیماری‌های مربوط به آب آلوده جان خود را از دست می‌دهند که برخی از آن‌ها مسری است.

 

دیگر خبرها

  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟