Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو بین المللی چین، شیء جین پینگ رئیس جمهوری چین روز دوشنبه ۱۶ دی (۶ ژانویه) در پاسخ خود به نامه اتحادیه دانشگاه‌های جهان در مقابله با تغییرات اقلیمی ضمن تقدیر از توجه دانشجویان نسبت به آینده بشر نوشت انتظار دارد که دانشجویان از کره زمین به عنوان خانه مشترک بشر به خوبی حفاظت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه رئیس جمهوری چین به این شرح است:

نمایندگان اتحادیه دانشگاه‌های جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی:

بسیار خوشحالم که نامه شما را دریافت کردم و از ابراز توجه دانشجویان کشورهای مختلف به مسئله تغییرات اقلیمی که با آینده بشر ارتباطی نزدیک دارد تقدیر می‌کنم.

بیش از ۴۰ سال پیش، من سال‌ها در یک روستای کوچک در فلات غربی چین زندگی کردم که در آن موقع محیط آن به دلیل استخراج بیش از حد منابع به شدت آسیبی دیده بود و در نتیجه آن مردم روستا نیز بسیار فقیر شده بودند. من از آن موقع متوجه شدم که بشر و طبیعت یک جامعه مشترک را تشکیل می‌دهد و ضرر به طبیعت در آخر به خود بشر ضرر خواهد رساند. من معتقدم "کوه‌های سبز به مثابه کوه‌هایی از طلا و نقره هستند" و امیدوارم که چین نه تنها وضعیت محیط زیست خود را تقویت کند بلکه با انجام مسئولیت‌های بین‌المللی که برای مقابله با تغییرات اقلیمی بر عهده دارد بتواند به اتفاق کشورهای مختلف جهان، برای حفاظت از کره زمین به عنوان خانه مشترک همه انسان‌ها تلاش کنند.

شما دانشجویان دکتری دانشگاه‌های معروف جهان هستید. انتظار دارم شما در این زمینه تلاش کنید و از شما دعوت می‌کنم که با ادامه توجه به توسعه چین، پیشنهادهای خوبی را برای ما مطرح کنید.
 

شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین
۶ ژانویه سال ۲۰۲۰

در نشست سالانه مجمع اقتصادی جهان در ماه ژانویه سال ۲۰۱۹، دانشگاه چینگ هوا از دانشگاه‌های معروف جهان دعوت کرد که درباره وظایف تاریخی دانشگاه‌های برجسته در روند مقابله با تغییرات اقلیمی با یکدیگر رایزنی کنند. این پیشنهاد بازخوردی مثبت داشت. ماه مه همین سال اتحادیه دانشگاه‌های جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی در دانشگاه چینگ هوا به طور رسمی تأسیس شد. ۱۲ دانشگاه از ۹ کشور در ۶ قاره اعضای اولیه این اتحادیه را تشکیل دادند. این اقدام نوآورانه به ابتکار دانشگاه‌های چین و با همکاری دانشگاه‌های جهان به ساخت فرهنگ محیط زیست جهانی، تشکیل جامعه بشری با سرنوشت مشترک و رهبری همکاری جهانی در مقابله با تغییرات اقلیمی نقشی مؤثر خواهد داشت و مورد توجه و تقدیر گسترده جامعه جهانی قرار گرفته است.
 

کد خبر 4819456

منبع: مهر

کلیدواژه: چین رادیو بین المللی چین تغییرات اقلیمی قاسم سلیمانی قیمت دلار بانک مرکزی ایران قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی بورس محمد اسلامی لایحه بودجه سال 99 کل کشور قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی بورس تهران تولید نفت سازمان بورس و اوراق بهادار بازار سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سای تک دیلی،پروفسور «منوچهر شیرزایی» از دانشگاه ویرجینیا تک و دانشگاه آب، محیط زیست و سلامت سازمان ملل در آنتاریو و پرفسور «رابرت نیکولز» از مرکز تحقیقات تغییرات اقلیم تیندال در دانشگاه ایست آنگلیا بر اهمیت نتایج یک مقاله تحقیقاتی جدید که با نقشه برداری مداوم و دقیق از حرکات زمین در چین، داده‌های ماهواره‌ای تهیه می‌کند، تاکید کردند.

 این محققان ضمن آنکه اندازه گیری مداوم فرونشست را یک دستاورد بزرگ می‌دانند، استدلال می‌کنند این تنها آغازی برای یافتن راه حل است. پیش بینی فرونشست‌ها در آینده نیازمند مدل‌هایی است که همه عوامل محرک، از جمله فعالیت‌های انسانی و تغییرات اقلیم و چگونگی تغییر آنها با گذشت زمان را در نظر بگیرند.

پژوهشگران چینی در یک مقاله پژوهشی که نتایج آن در نشریه ساینس منتشر شده، ۸۲ شهر این کشور را با جمعیتی نزدیک به ۷۰۰ میلیون نفر مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان می‌دهد ۴۵ درصد از این مناطق شهری در حال فرو رفتن هستند، که ۱۶ درصد از آنها با سرعت ۱۰ میلی متر در سال یا بیشتر فرونشست دارند.

در سطح ملی چین، تقریبا ۲۷۰ میلیون نفر از ساکنان مناطق شهری تحت تاثیر قرار گرفته و نزدیک به ۷۰ میلیون نفر در سال فرونشست سریع ۱۰ میلی متری یا بیشتر را تجربه می‌کنند. جدی‌ترین شرایط در مناطق پکن و تیانجین مشاهده می‌شود.

به طور خاص، شهر‌های ساحلی مانند تیانجین تحت تاثیر قرار گرفته اند، زیرا زمین در حال فرونشست باعث تقویت تغییرات اقلیم و افزایش سطح دریا می‌شود. غرق شدن پدافند دریایی یکی از دلایلی است که طوفان کاترینا در سال ۲۰۰۵ ویرانی و تلفات زیادی در نیواورلئان از خود به جا گذاشت.

شانگهای (بزرگترین شهر چین)  در طول قرن گذشته تا ۳ متر فرونشست داشته است و امروز نیز به این پایین رفتن ادامه می‌دهد.

هنگامی که فرونشست با افزایش سطح دریا ترکیب شود، میزان سطح پایین‌تر از دریا در این شهر می‌تواند تا سال ۲۱۲۰ سه برابر شده و ۵۵ تا ۱۲۸ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار دهد.

رویدادی که اگر اقدام اجتماعی قابل قبولی برای آن صورت نگیرد، فاجعه به بار خواهد آورد.

نیکولز که در این مطالعه شرکت نداشت، اما تحقیقاتش بر افزایش سطح دریا، فرسایش سواحل و سیل و چگونگی سازگاری جوامع با این تغییرات متمرکز است، گفت: فرونشست، یکپارچگی ساختاری ساختمان‌ها و زیرساخت‌های حیاتی را به خطر می‌اندازد و اثرات تغییرات اقلیم را از نظر سیل تشدید می‌کند، به خصوص در شهر‌های ساحلی که این فرونشست، افزایش سطح آب دریا‌ها را بالا می‌آورد.

فرونشست زمین عمدتا ناشی از فعالیت‌های انسان در شهرهاست. برداشت آب‌های زیرزمینی که سطح ایستابی را پایین می‌آورد، همراه با زمین شناسی و وزن ساختمان ها، مهمترین عامل در فرونشست در نظر گرفته می‌شود.

با توقف برداشت آب‌های زیر زمینی  در دهه ۱۹۷۰ در اوزاکا و توکیو ژاپن، فرونشست شهر نیز متوقف شد یا به شدت کاهش یافت که نشان دهنده اثر مثبت این استراتژی است. یکی دیگر از عوامل فرونشست زمین، لرزش ترافیک و تونل زنی است، پکن سالانه ۴۵ میلی متر در نزدیکی مترو‌ها و بزرگراه‌ها فرو می‌رود. زمین، خود، حرکت طبیعی به سمت بالا یا پایین دارد، اما به طور کلی بسیار کوچکتر از تغییرات ناشی از فعالیت‌های انسانی است.ح

در حالی که فرونشست ناشی از فعالیت‌های انسانی پیش از این مطالعه در چین شناخته شده بود، پروفسور شیرزایی و نیکولز می‌گویند این نتایج جدید نیاز به واکنش ملی را تقویت می‌کند. این مشکل نه تنها در شهر‌های ساحلی چین بلکه در بسیاری از شهر‌های حساس سایر کشور‌ها نیز دیده می‌شود و یک مشکل گسترده در سراسر جهان است.

آنها از جامعه تحقیقاتی می‌خواهند که از اندازه گیری‌ها به درک مفاهیم و پاسخ‌های حمایتی برسند. اندازه گیری‌های ماهواره‌ای جدید داده‌های دقیق فرونشست را ارائه می‌دهند، اما روش‌های استفاده از این اطلاعات برای همکاری با برنامه ریزان شهری به منظور رسیدگی به این مشکلات نیاز به توسعه بسیار بیشتری دارد. شهر‌های ساحلی آسیب دیده در چین و سایر کشور‌ها به طور گسترده تری نیاز به توجه ویژه دارند.

پروفسور نیکولز گفت بسیاری از شهر‌ها و مناطق در سراسر جهان در حال توسعه استراتژی‌هایی برای مدیریت خطرات تغییرات اقلیم و افزایش سطح دریا هستند. ما باید از این تجربه درس بگیریم تا به خطر فرونشست که رایج‌تر از آنچه در حال حاضر شناخته شده است واکنش مطلوب نشان دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • رئیس‌جمهور کلمبیا: روابط خود با اسرائیل را قطع می‌کنیم
  • اولین‌نشست سری‌جلسات ایده‌پردازی برگزار می‌شود
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟