Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@00:23:11 GMT

مردی که هیچگاه پشت میز دیده نشد...

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۱۸۰۶۲

مردی که هیچگاه پشت میز دیده نشد...

ایسنا/بوشهر رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد: سردار سلیمانی شخصی بود که هیچگاه پشت میز دیده نشد و همیشه در جبهه‌ها و بیابان‌های برون‌مرزی برای حفظ کشور و تامین امنیت و آرامش مردم منطقه در حال مبارزه و مجاهدت بود.

علی احمدی‌زاده با تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی گفت: واقعا ایران یک در گرانبها و یکی از ستون‌های خود را از دست داد، هرچه از شهید سلیمانی بگوییم کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتن از ایشان سخت است و از دست دادن ایشان باورکردنی نیست.

وی ضمن محکوم خواندن اقدام تروریستی ارتش آمریکا، افزود: سردار سلیمانی شخصی بود که هیچگاه پشت میز دیده نشد و همیشه در جبهه‌ها و بیابان‌های برون مرزی برای حفظ کشور و نظام و تامین امنیت و آرامش مردم منطقه در حال مبارزه و مجاهدت بود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی بوشهر، این مسئول تصریح کرد: حضور میلیونی مردم در مراسمات تشییع و بزرگداشت شهید سپهبد سلیمانی در خوزستان، مشهد، قم، تهران، کرمان و سایر استان‌ها و شهرهای کشور ایران و همچنین ابراز همدردی مسلمانان جهان مایه افتخار جهان اسلام است، جمعیت بی‌نظیری که تنها به دلیل وحدت و عشق و علاقه به نظام و به خونخواهی سردار دل‌ها حضور یافته‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با بیان اینکه روح مطهر حاج قاسم سلیمانی در آغوش ارواح طیبه شهدا آرام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: هرچه داریم از ایشان و رشادت‌های شهدای امنیت است که باید قدردان این ازخودگذشتگی ها و ایثار خالصانه باشیم. ان‌شالله بتوانیم راه ایشان را ادامه داده و به تاسی از این سردار بزرگ و پرافتخار در مسیر حق و حقیقت گام برداریم.

احمدی زاده با اشاره به پیام رهبری و ادامه راه خط جبهه مقاومت ادامه داد: حاج قاسم کوه به کوه و بیابان به بیابان و کشور به کشور به دنبال شهادت بود تا عاقبت صبح آدینه و در پی اقدام ناجوانمردانه ترور توسط نیروهای ارتش آمریکا به لقاءالله و سیدالشهدا پیوست و آسمانی شد.

وی تاکید کرد: شهادت سردار سلیمانی عزیز خط بطلانی بر ظلم استعمار و گردنکشی‌ها و پایان تجاوزات استکبار جهانی در سطح منطقه خواهد بود. با اتکال به حق تعالی و رهنمون‌های مقام معظم رهبری راه مقاومت ادامه دارد و تمام مسلمانان جهان به خونخواهی این چهره بین‌المللی مقاومت برمی‌خیزند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید سلیمانی پیام رهبری جهاددانشگاهی استان بوشهر ارتش آمریکا كرمان مقام معظم رهبری خوزستان شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۸۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم

تین نیوز

نازی های آلمان در بسیاری از موارد از صنایع پیشرفته گرفته تا پزشکی و تولید ادوات نظامی پیشرفته، در دوران خود سرآمد بودند. اگرچه حزب نازی و رهبر مقتدر آن یعنی آدولف هیتلر امروزه به واسطه اقدامات نظامی و تولید تسلیحات پیشرفته مشهرو هستند، اما جالب است بدانید که موضوع حمل و نقل، یکی از موارد کلیدی در اندیشه هیتلر محسوب میشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری ریل نیوز؛ هیتلر در دوران حکومت خود، به دنبال ساخت شبکه ای ریلی برای اتصال چهار گوشه جهان (پس از تسخیر کامل) بود تا از این طریق بتواند قدرتی افسانه ای برای رایش سوم تولید نماید. به همین دلیل، وی به دنبال اتصال ریلی لیسبون به مسکو بود. البته طرح مفهومی قطار مد نظر هیتلر بسیار با نمونه های مشابه خود در جهان متفاوت بود. به عنوان مثال، عرض خط این مسیر ۶ متر در نظر گرفته شده بود که قطار بتواند از امکاناتی عجیب همچون سالن سینما، سوئیت های مجلل و حتی استخر و سونا برخوردار باشد.

همچنین این قطار قرار بود به نوعی سیستم دفاع ضد هوایی نیز مجهز بود. اگرچه شاید این نکته به ذهن خطور کند که ساخت چنین قطاری تنها در حد رویا بود؛ اما حقیقت امر این است که بر اساس اسناد تاریخی به جا مانده از آن دوران، نازی ها دقیقا در آخرین مراحل تولید و ساخت این نوع خط و ناوگان قرار داشته و فاصله چندانی با عملیاتی سازی آن نداشتنند.

قطار هیتلر قرار بود در فاز نخست، شهرهای مهم آلمان یعنی هامبورگ، برلین، نورمبرگ، مونیخ و لینز را به یکدیگر متصل ساخته و سپس، به نقاط دیگر اروپا نیز کشیده شود. به عنوان مثال، نقضه اتصال ریلی آلمان به روستوف روسیه و پاریس، کراکوف لهستان و کی یف اوکراین نیز در اسناد به جا مانده از آن دوران مشاهده می شود. حتی کریدوری ریلی نیز در نقشه ها به چشم می خورد که از استانبول تا هامبورگ کشیده شده و به عنوان کریدور شمال – جنوب آلمان شناخته میشد. این کریدور در مسیر خود همچنین از شهرهایی چون بوداپست، مین و بلگراد نیز عبور می کرد. حتی برنامه اتصال مونیخ به شهرهای رم و مادرید نیز در نقشه این مسیر دیده می شود. اما نقشه کریدور مد نظر هیتلر، در حقیقت مقیاسی جهانی داشته و قرار بود بعدها به هند و ولادیووستوک شوروی سابق نیز متصل شود که فاصله بسیار معناداری با آلمان داشتند.

در پروژه قطار مد نظر هیتلر، ۴۱ شرکت آلمانی مشارکت داشتند. طرح های ارائه شده از سوی این شرکت ها شامل انواع لکوموتیوها از نوع بخار گرفته تا برقی و حتی گازسوز نیز به چشم می خورد. نکته قابل تامل اینجاست که قدرت لکوموتیوهای طراحی شده توسط تمامی این شرکت ها قدرتی معادل ۱۵ هزار الی ۲۴ هزار اسب بخار داشتند. نهایتا قرار بر این شد تا لکوموتیو قطارهای مسافری از نوع برقی ساخته شده و لکوموتیوهای باری نیز از سیستم دیزل هیدرولیک بهره ببرند که هر دو نوع، در زمان خود شگفت انگیز به نظر می رسیدند.

طرح تایید شده برای ساخت قطارهای مسافری نهایتا مجهز به نوعی لکوموتیو شد که دارای هشت اکسل بوده و طول و عرض آن نیز به ترتیب، ۴۲ و ۶ متر بود. ارتفاع این لوکوموتیو نیز به هشت متر می رسید که البته دلیل آن، ارتفاع مشابه برای سالن های مسافری دو طبقه تعبیه شده برای این قطار بود.

از دیگر ویژگی های این قطار می توان به وجود سالن سینما با ظرفیت ۱۹۶ نفر اشاره کرد که واقعا شبیه به یک رویا به نظر می رسد. طول این قطار نیز به ۵۰۰ متر می رسید که قابیلت حمل ۲ هزار الی ۴ هزار مسافر را دار بودند. نکته جالب توجه دیگر در خصوص قطار نازی ها، طراحی سرعت سیر ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برای آن بود که معادل سرعت قطارهای سریع السیر امروزی تولید شده در کشورهای توسعه یافته جهان است.

حجم ویدیو: 29.09M | مدت زمان ویدیو: 00:12:07 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های انتخابیه سمیرم و لنجان برگزار می‌شود
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • (عکس) اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در سمیرم و لنجان ۲۱اردیبهشت برگزار می‌شود