Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر انتشارات شهید کاظمی گفت: تامین کاغذ با کمک تسهیلات دولتی تنها یک پنجم از نیاز انتشارات شهید کاظمی را تامین می‌کند و بقیه کاغذ مصرفی از طریق بازار آزاد تامین می‌شود، اکنون سه ماه است که سفارش کاغذ دولتی داده‌ام اما ترتیب اثر داده نشده است. تاریخ انتشار: 16:50 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۴۴۷۶ حمید خلیلی مدیر انتشارات شهید کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون کمبود زینک در بازار گفت: مشکلات اقتصادی و اتمام برخی مواد اولیه از جمله زینک که اخیرا زمزمه‌هایی از آن به گوش می‌رسد شرایط را برای ادامه فعالیت و تولید کتاب در انتشاراتی‌ها بسیار دشوار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات شهید کاظمی  اینجا کلیک کنید وی پیرامون مشکلات پیش روی تولید کتاب ابراز کرد: افزایش قیمت مواد اولیه مشکلات فراوانی پیش روی ناشران قرار داده، در انتشارات شهید کاظمی تعداد زیادی کتاب آماده چاپ وجود دارد که به لحاظ محتوایی ارزشمند هستند و نویسندگان توانمند و  ارزشی اقدام به نوشتن این کتاب‌ها کرده‌اند، اما به دلیل کمبود مواد اولیه با مشکل چاپ مواجه هستیم و دیگر قادر به تولید کتاب نیستیم.

خلیلی میزان تامین کاغذ با کمک تسهیلات دولتی را مورد بررسی قرار داد و اظهار کرد: تامین کاغذ با کمک تسهیلات دولتی تنها یک پنجم از نیاز انتشارات شهید کاظمی را تامین می‌کند و بقیه کاغذ مصرفی از طریق بازار آزاد تامین می‌شود بدین ترتیب برای تولید کتاب با محدودیت های بسیای روبرو هستیم، اکنون سه ماه است که سفارش کاغذ دولتی داده‌ام اما ترتیب اثر داده نشده است. 

وی به نحوه توزیع زینک اشاره کرد و افزود: «انتشارات شهید کاظمی» تا کنون هیچگونه تسهیلاتی برای زینک دریافت نکرده، البته در این مورد صحبت‌هایی شده بود اما تسهیلاتی ارائه نشده و اکنون که زمزمه‌هایی از اتمام زینک دولتی در بازار مطرح شده است امکان افزایش قیمت این کالا قوت یافته و این امر سبب خواهد شد بسیاری از انتشاراتی‌ها به کار خود خاتمه دهند.
خلیلی عدم تمایل جامعه به مطالعه را عاملی تاثیرگذار بر فعالیت انتشاراتی‌ها دانست و بیان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه کتاب و از طرفی افزایش قیمت کتاب باعث شده حتی کتاب‌هایی که تولید می‌شوند پس از انتشار در بازار تا ماه‌ها بازگشت مالی نداشته باشند این امر به خاطر عدم استقبال مردم از کتاب و کتاب‌خوانی و نشات گرفته از افزایش قیمت کتاب است.

وی به تفاوت‌های موجود بین ناشران دولتی و خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: ناشران دولتی امکانات بهتری را در اختیار دارند آن‌ها علاوه بر بودجه دولتی از امکانات و کمک‌های بیشتری برخوردار هستند در حالی که ناشران خصوصی با حداقل امکانات تلاش دارند تا بهترین عملکرد را داشته باشند، اما فشار‌های اقتصادی راه را برای ادامه فعالیت آنان بسته است. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا انتشارات شهید کاظمی اخبار ادبیات قیمت کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است