Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی ایران، همایش تجاری ایران و ویتنام با حضور محمدرضا کرباسی، معاون امور بین‌الملل اتاق ایران، «له کووک داون»، معاون وزیرکشاورزی و توسعه روستایی ویتنام، «نگوین مان هی ین»، سفیر ویتنام در تهران و سید مصطفی موسوی، رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ویتنام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش مبادلات تجاری دو کشور تا سقف دو میلیارد دلار از مهم‌ترین موضوع هایی بود که معاون امور بین‌الملل اتاق ایران و معاون وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام خواستار تحقق آن شدند.

کرباسی ضمن تأکید بر اینکه افزایش روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری در کنار روابط خوب سیاسی، خواسته مقام‌های دولتی ایران و ویتنام است، گفت: ویتنام با عضویت در آسه آن و ایران با عضویت دراکو و همچنین عضویت هر دو کشور در موافقت‌نامه اقتصادی اتحادیه اوراسیا می‌توانند در ورود یکدیگر به بازارهای موردنظر اثرگذار باشند؛ ضمن اینکه با امضای توافقنامه با اوراسیا، ظرفیت‌ها و فرصت‌های خوبی برای توسعه روابط میان ایران و ویتنام فراهم است.

معاون امور بین‌الملل اتاق ایران اعلام کرد: حجم روابط تجاری میان ایران و ویتنام در سال ۲۰۱۸ با ۳۰ درصد کاهش همراه بوده که لازم است راه‌های جدید همکاری میان دو کشور شناسایی و تسهیلات لازم برای توسعه تجارت با ایران را به تجار ویتنامی ارائه داد.

 سال ۲۰۱۷ حجم صادرات ایران به ویتنام ۳۶۴ میلیون دلار و حجم واردات از این کشور ۱۸۶ میلیون دلار بوده که  در سال ۲۰۱۸ میلادی با نوسان شدیدی همراه شد.

کرباسی، تهاتر کالا را ابزار مؤثری برای افزایش حجم روابط تجاری ایران و ویتنام دانست و گفت: تجار دو کشور به اطلاعات تجاری و اقتصادی و قوانین مربوطه دسترسی ندارند و لازم است میان اتاق‌های بازرگانی دو کشور تبادل اطلاعات انجام شود.

وی پیشنهاد داد که معاون وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام با مقام‌های عالی کشور متبوعش برای تسهیل صدور روادید، پرواز مستقیم و سرمایه‌گذاری مشترک هماهنگی تا این زمینه تسهیل شود.

این مقام مسوول در اتاق ایران، پیرامون علاقه‌مندی به توسعه همکاری در ایران گفت: بخش خصوصی، اتاق ایران و اتاق مشترک بازرگانی ایران و ویتنام در این زمینه تلاش می‌کنند.

«لو کووک دوان» معاون وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام با اشاره به سفر روسای جمهوری دو کشور به ایران و ویتنام گفت: واقعیت اینکه در سطح بالا اراده سیاسی لازم برای گسترش همکاری‌ها وجود دارد و باید در عمل موانع موجود برطرف شود تا حجم همکاری تجاری دو کشور به هدف دو میلیارد دلار برسد.

معاون وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام ظرفیت بازارهای خاورمیانه را یادآور شدو گفت: بازارهای خاورمیانه برای ویتنام جذابیت خاصی دارد؛ ویتنام دارای مرز مشترک با چین است که می‌تواند ورود کالای ایرانی را به بازارهای چین و کشورهای عضو آ. سه. آن فراهم کند.

وی معتقد است که با اقدام مشترک می‌توان شاهد رونق بیشتر تجارت میان ایران و ویتنام بود و همکاری ایران و ویتنام می‌تواند در گسترش روابط دو منطقه شرق و خاورمیانه اثرگذار باشد.

معاون وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام ضمن یادآوری سرمایه‌گذاری مشترک بین دو کشور گفت: سرمایه‌گذاری مشترک می‌تواند در نهایت دو طرف را به ثبات در زمینه همکاری اقتصادی برساند و برای هر دو کشور این مسئله اهمیت بالایی دارد.

بعد از پایان این نشست قرار شد، طرف ویتنامی با معاون جهاد کشاورزی ایران مذاکره کند؛ تهاتر محصولات کشاورزی از جمله موز، آناناس و نارگیل با سیب ایرانی از پیشنهاد بخش خصوصی برای مذاکره بود.

برچسب‌ها کشاورزی ویتنام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی ویتنام کشاورزی ویتنام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در دیدار با عبدالله جوپ، وزیر امور خارجه کشور مالی در خصوص آخرین وضعیت روند توسعه و گسترش روابط بین تهران و باماکو گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش ایسنا، امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از سفرش  به مالی و مذاکرات و توافق‌های صورت گرفته تاکید کرد ما از  پیشرفت روابط مثبت بین دو کشور خرسندیم.

وی با اشاره به نگاه ویژه مقامات عالی کشورمان‌ به توسعه همکاری با آفریقا و کمک به خودکفایی کشورهای آفریقایی در برخی عرصه‌ها بر آمادگی کشورمان برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک همکاری‌ها و توسعه روابط دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه مالی نیز با اشاره به موضع کشورش در ابراز همبستگی با کشورمان در پی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق  تاکید کرد: این اقدام تروریستی علیه کشور برادر و دوست ایران را محکوم و واکنش خوب و به جا و روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم.

وی بر تعهد، جدیت و اقدامات عملی مالی برای توسعه و تقویت روابط دو کشور تاکید کرد.

عبدالله جوپ برگزاری موفقیت آمیز نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران و دومین نشست ایران و آفریقا را تبریک گفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود