Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد غضنفری عصر سه شنبه در سی و پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم درتالار امام جواد (ع) استانداری، با اشاره به نگرانی‌های موجود برای به سرانجام نرسیدن تسهیلات رونق تولید و تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه تا پایان سال جاری، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی استان صرفا تعهدها خود را به معرفی متقاضیان ختم نکنند و تا پرداخت نهایی تسهیلات، فرآیندهای شکلی و همچنین پیگیری ماهوی، محتوایی و اصلی موضوع را رصد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غضنفری بیان داشت: طبق آمار انتشار یافته، قم درحوزه تبصره ۱۸ جایگاه خوبی دارد، ولی ما فقط دنبال جایگاه نیستیم هر چند که این یک امتیاز برای استان است.

وی در ادامه کل رقم تخصیص یافته برای قم را چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: هنوز نتوانستیم بیش از یکهزار میلیارد ریال آن را جذب کنیم و این جای سئوال دارد.

غضنفری تاکید کرد: دبیرخانه کارگروه تسهیلات رونق تولید استان موانع جذب تسهیلات تبصره ۱۸ را احصا کند.

وی ادامه داد: در رابطه با تسهیلات رونق تولید نیز فاصله رقم سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال جذب شده تا ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال پیش بینی شده زیاد است‌.

وی گفت: تا پایان سال زمان چندانی نداریم، و یقینا این موضوع در کارنامه دستگاه‌ها و بانک‌ها مطرح خواهد شد.

غضنفری گفت: نباید جذب این اعتبار به پایان زمان مقرر موکول شود، از این رو عرصه را بر خود تنگ کنیم و تا فرصت باقی است، تعهدی که در اسناد مختلف برای دستگاه ها و بانک ها قید شده عملیاتی شود، و این در گرو ارتباط مستمر دستگاه ها، دبیرخانه کارگروه و بانک های عامل است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود منابع بانکی قم را قابل توجه دانست و گفت: از دو سال پیش روند رو به بهبود را شاهد بودیم و لازمه این امر، همکاری بانک ها بوده، ولی هنوز به ایده آل نرسیدیم.

معاون استاندار قم تصریح کرد: انتظار داریم، رقم پرداختی تسهیلات استان درحوزه تولید از ۵۰ درصد به ۸۰ درصد برسد، چون در این صورت شاهد رشد نرخ اشتغال استان نیز خواهیم بود.

وی یادآور شد: اشتغال پایدار ناشی از تولید است، و غیر از این، پرداخت منابع به راه‌های دیگر هیچ تاثیری در توسعه و تحول استان نخواهد داشت.

معاون استاندار قم تاکید کرد: جهت‌گیری بانک‌ها به این سمت باشد، و این موضوع در اسناد مختلف مانند سند سرمایه گذاری و اقتصاد مقاومتی و سایر اسنادی که در استان ملاک عمل ما قرار گرفته آمده‌است.

وی با بیان اینکه تعداد پرونده‌ها و درخواست‌های صورت گرفته برای دریافت تسهیلات که قابلیت عملیاتی شدن دارند، باید صراحتا به دبیرخانه فوق اعلام شود، بیان کرد: اگر پرونده ای به سرانجام نمی رسد، باید از حوزه بانکی جدا شود این اقدام به نفع بانک ها است‌ چون سهمی برای آنها مشخص شده و با عدم پرداخت آن جز عملکرد بانک ها به شمار می‌آید.

برچسب‌ها رونق تولید قم تسهیلات اشتغال استانداری قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید قم تسهیلات اشتغال استانداری قم رونق تولید قم تسهیلات اشتغال استانداری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: هیئت ویژه مرکب از چند دستگاه اجرایی ظرف مدت یک هفته آینده با هدف نظارت بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا آذربایجان‌غربی، رسول عطایی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای تأمین مسکن آذربایجان‌غربی با اشاره به تشکیل هیأت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن اظهار کرد: نمایندگان استانداری، راه و شهرسازی، بانک مسکن، بانک ملی به عنوان رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی در استان، اداره اقتصاد و دارایی و بنیاد مسکن در این هیأت ویژه حضور خواهند داشت.

وی افزود: بررسی عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن از مهمترین اهداف تشکیل هیأت ویژه نظارت است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: در بخش مسکن حمایتی بانک‌های عامل کمتر از ۳۰ درصد عملکرد در پرداخت دارند و این رقم باید ظرف ۲ ماه آن ده به بالای ۵۰ درصد برسد.

عطایی ادامه داد: بانک‌های عامل مکلف شدند نسبت به عقد قرارداد مشارکت مدنی برای طرح‌های دارای پروانه ساخت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: عملکرد بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات بانکی در طرح خود مالکی شهری ۲۹ درصد و در بخش روستایی نیز ۵۰ درصد است.

عطایی عنوان کرد: بانک‌های عامل باید ظرف ۲ ماه آینده نسبت به تعیین و تکلیف کل پرونده‌های ارجاع داده شده اقدام کنند و درصد مشارکت را به بالای ۶۰ درصد برسانند.

کد خبر 748499

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها