Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله رحمانی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش استان که با حضور مجتبی زینی وند، معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در استانداری برگزار شد اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی در بخش‌های مرکزی قزوین از چالش‌های جدی است که باید برای آن تدبیر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: فعالیت مدارس غیر دولتی کمک مؤثری به آموزش و پرورش است و در این راستا بخش مهمی از نیازهای آموزشی ما را تأمین کرده است اما استاندارد سازی فضاهای آموزشی از دغدغه هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: در بخش‌هایی از مسکن مهر و نیز مناطق برخوردار مانند پونک، ملاصدرا، سورتک و شهرک ولایت که از مناطق جدید است با کمبود فضای آموزشی مواجهیم که با کمک خیرین و بخش خصوصی باید آن را تأمین کنیم.

فعالیت ۱۷۶ مدرسه غیر دولتی غیر استاندارد در استان

رحمانی اظهار داشت: در استان قزوین ۲۵۲ مدرسه غیر دولتی در تعلیم و تربیت دانش موزان فعالیت می‌کند که ۱۷۶ مدرسه غیر ایمن و غیر استاندارد است و باید برای رفع مشکلات آنها اقدام کرد.

وی بیان کرد: با فعالیت خوب مدارس غیر دولتی در استان قزوین توانسته‌ایم گام‌های مؤثری در تأمین نیازها برداریم و در حال حاضر ۲۳ هزار نفر در این مدارس تحصیل می‌کنند.

رحمانی اجرای مصوبات شورای آموزش و پرورش را در کیفی سازی فعالیت‌های آموزشی مؤثر دانست و گفت: امسال ۴۹۱ مصوبه داشتیم که خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده ۷۵ درصد مصوبات شورای آموزش و پرورش استان قزوین اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۴۰ نفر در استان قزوین متقاضی احداث مدارس غیردولتی هستند که آمادگی دارند برای هر مدرسه یک میلیارد تومان سرمایه گذاری کنند که در صورت واگذاری زمین به قیمت مناسب می‌توانیم شاهد ساخت مدارس بیشتری در استان باشیم.

در این جلسه از ملیکا سادات توکلی، نابغه ۹ ساله قزوینی قهرمان نوزدهمین دوره مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی در کشور تایلند تجلیل شد.

کد خبر 4819795

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش قزوین شورای آموزش و پرورش قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام شهادت قزوین خطبه های نماز جمعه شیراز سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بارش برف شهرکرد مشهد گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد