Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، علی شیرکانی در شورای توسعه راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که عصر امروز، سه شنبه ۱۷ دی ماه در استانداری خوزستان با دو موضوع بررسی راهکارها و موانع موجود در اجرای طرح ۴۰ هزار خانوار روستایی فاقد پوشش بیمه اجتماعی در استان برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و ضایعه کشته و مجروح شدن هموطنان کرمانی در مراسم تشییع سردار سلیمانی، اظهار کرد: بیمه روستاییان و عشایر یکی از اقدامات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی و ماحصل دوران بلوغ این نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نظام بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که از اواخر سال ۸۳ و ابتدای سال ۸۴ آغاز شد، یکی از ابتکارات این است که در حد ترازهای کشورهای توسعه یافته جهانی صورت گرفته است.

شیرکانی با اشاره به اینکه امروز همه ما در دنیا به این نتیجه که روستاها از اهمیت زیادی برخوردار هستند رسیده‌ایم، تصریح کرد: دو ابر بحران تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی توسط روستاها قابل حل است. روستاها کانون تجمع فرصت هایی برای تنوع بخشی، حفظ محیط زیست، نگهداری از فرهنگ غنی ملی و... هستند.

وی با اشاره به اینکه توسعه روستاها از طریق توسعه فیزیکی و نرم افزاری قابل اجرا است، عنوان کرد: جمهوری اسلامی و دولت دوازدهم اقدامات خوبی در خصوص توسعه فیزیکی روستاها انجام داده اند، اما در توسعه نرم افزاری عقب هستیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد: توسعه نرم افزاری در سه مقوله هویت روستایی، شغل روستایی و بیمه روستایی تعریف می شود.

وی ادامه داد: یک روستایی باید به روستایی بودن خود افتخار کند و به آینده خود در روستا امیدوار باشد؛ همچنین در دولت دوازدهم به دلیل اهمیت مشاغل روستایی که ایجاد آن هزینه کمتری نسبت به مشاغل صنعتی دارد یک و نیم میلیارد یورو بابت اشتغال روستایی تخصیص داده است که موجب بروز اتفاقات خوبی در این زمینه شد، هر چند که خیلی بیشتر از این‌ها باید کار شود.

شیرکانی ادامه داد: به منظور توسعه بیمه پایدار روستایی باید در ترویج بیمه روستایی تلاش کرد، آنها باید امید داشته باشند که پس از بازنشستگی، آینده‌ای در روستا دارند، اما از آنجا که ما مشاغل و معاش روستایی را خوب عرضه و تامین نکرده‌ایم، با استقبال خوبی از طرف روستاییان مواجه نیستیم.

وی گفت: دولت نقش کارفرما را در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارد و دو برابر سهم یک روستایی را تقبل می کند.

 مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به ضریب پوششی پایین خوزستان در بیمه روستایی، خاطرنشان کرد: در برخی استانها حدود ۵۰ درصد از روستاییان تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و این رقم در خوزستان تنها ۱۲ درصد است که آن را در رتبه بیست و نهم در بین استان های کشور قرار می دهد.

وی با اشاره به اینکه یکی از محورهای توسعه یافتگی هر کشور میزان پوشش بیمه ای آن محسوب می شود، تاکید کرد: اگر می‌خواهیم روستایی را که به آن امکانات رفاهی داده ایم، خالی از سکنه  نبینیم، باید به توسعه نرم افزاری روستا اهمیت دهیم.

شیرکانی ضمن اشاره به انعقاد تفاهم نامه ای بین صندوق اجتماعی بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر و استانداری خوزستان، تصریح کرد: قرار بود براساس این تفاهم نامه ۴۰ هزار نفر به افراد تحت پوشش بیمه ای سطح یک صندوق روستایی اضافه شوند تا خوزستان به رتبه قابل قبولی در کشور برسد در حالیکه تا پایان آذرماه سال جاری تنها ۳۲ هزار نفر بیمه شده ی فعال در خوزستان وجود داشته است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: یک عزم جدی در استانداری خوزستان و دستگاه های مربوطه، جهاد کشاورزی و فرمانداران شهرستانها در خصوص افزایش افراد تحت پوشش بیمه صندوق روستایی نیاز است.

وی عنوان کرد: از آنجا که ما نمی توانیم هر امکاناتی که در شهر است را به روستا بیاوریم، صندوق‌های خُرد می‌توانند فاصله بین روستا و شهر را کاهش داده و از مهاجرت از روستا به شهر جلوگیری کنند؛ همچنین کسانی که مستمری بگیر این صندوق می شوند نباید به عنوان یک فرد توانمند محسوب شده و از پوشش کمیته امداد خارج شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعاون كار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، جمشید شایانفر مدیر کل بیمه گری و جذب منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و عشایر و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا ۵ درآمدی به صورت سیستمی و متمرکز به صورت رایگان به مدت یکسال تمدید می‌شود.
بیمه شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان جهت تمدید پوشش بیمه‌ای ندارند و در مراجعه به مراکز ارایه دهنده خدمت سلامت صرفا با ارایه کد ملی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری