Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در نشست مشترک وزیر گردشگری و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای با اشاره به تأسیس چند مراکز آموزش هتلداری در چهار نقطه کشور، در خصوص تدوین استاندارد‌های آموزش مهارت برای ارتقای صنعت گردشگری تأکید شد. تاریخ انتشار: 22:24 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۴۵۴۰

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان؛ علی اوسط هاشمی، رئیس این سازمان و علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیرامون زمینه‌های همکاری دوجانبه با توجه به اهمیت صنعت گردشگری و ظرفیت‌های ایران و توان اشتغال‌زایی و تولید ثروت و نقش مهارت در این مسیر دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، مونسان، ضمن تأکید بر همکاری دو دستگاه گفت: «در حوزه گردشگری، نیاز اساسی به آموزش‌های مهارتی و همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور داریم.»

مونسان افزود: «برای تأسیس چندین مراکز آموزش هتلداری به‌صورت منطقه‌ای در چهار نقطه کشور به همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیاز داریم.»

او گفت: «در صورت ایجاد ظرفیت‌های مطلوب، ضرورت آموزش مهارت را در آیین‌نامه اعطای ستاره‌ها به هتل‌ها لحاظ خواهیم کرد.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با تأکید بر نیاز جدی به دوره‌های آموزشی مجازی و ارتقای تألیفات در حوزه گردشگری گفت: «منابع درسی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور روان و کاربردی هستند و باید در ترم‌های جدید گردشگری (بوم گردی) که نیاز به آموزش‌های مهارتی دارند، گنجانده شوند.»

مونسان افزود: «می‌توان از فضا‌های مازاد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان هتل اسکول استفاده کرد.»

همچنین علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، تشکیل کارگروه تخصصی گردشگری و هتلداری برای بازنگری و تدوین استاندارد‌ها و منابع آموزشی مشترک در راستای ارتقای صنعت گردشگری کشور را ضروری دانست.

هاشمی با تأکید بر ارتقای سطح مهارت مربیان در طرح کاربینی با تهیه پودمان آموزشی مشترک با میراث فرهنگی، گفت: «از طریق تقویت «هتلینگ» مرکز تربیت مربی و مأمورسرا‌های استانی این سازمان می‌توان برای کارآموزی مربیان و استفاده از مراکز به عنوان مراکز آموزش هتلداری (hotel school) فرضی استفاده کرد.»

او افزود: «در صورت درخواست، پروانه تأسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای به هتل‌های ستاره دار و مراکز گردشگری از سوی این سازمان اعطا می‌شود.»

هاشمی در ادامه گفت: «از مدیران هتل‌ها و مراکز تفریحی به عنوان آزمونگر استفاده خواهیم کرد.»

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور همچنین از فعالیت ۱۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در مشاغل مرتبط با گردشگری خبر داد.

بیشتر بخوانید: آمار ورود گردشگر اروپایی به کشور بسیار کاهش یافته/ جزئیات کارت سفر به هموطنان هفته آینده اعلام می‌شود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مونسان هتلداری هتل میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان