Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظامیان تروریست آمریکا در حال ترک پایگاه‌های خود در مناطق شیعه‌نشین هستند. این نظامیان به دیگر پایگاه‌های خود در منطقه‌های کردنشین و سنی‌نشین می‌روند.

منابع نظامی در گفتگو با ایندیپندنت عربی، تاکید کرده‌اند که این اقدام در راستای آغاز استراتژی جنگی در برابر گروه‌های نظامی شیعه و مقابله نظامی با آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتقال از دو پایگاه عمده در شمال و غرب بغداد آغاز شده و روز سه‌شنبه تقریبا این انتقال به پایان رسیده است.

روز دوشنبه نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که خبر از خروج نظامیان آمریکایی از عراق را می‌داد، نامه‌ای که فرمانده‌هان نظامی آمریکا آن را رد نکردند، ولی تاکید کردند که آمریکا به دنبال بازآرایش نیرو‌های خود در عراق است. محتوای این اظهار نظر را با تغییر مکان برخی از گروه‌های نظامی طی روز‌های اخیر می‌توان تفسیر کرد.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های آمریکایی همچنین پایگاه هوایی بلد در جنوب استان صلاح‌الدین را نیز تخلیه کرده‌اند. این پایگاه، ابتدای هفته مورد حمله راکتی چندین راکت کاتیوشا قرار گرفت، که البته تلفاتی برای نیرو‌های آمریکایی نداشت، ولی به خوبی به آن‌ها فهماند که حضورشان در عراق و پس از ترور سپهبد سلیمانی و هم‌رزمان شهید ایشان، دیگر تحمل نمی‌شود.

هم‌زمان با وحشت آمریکایی‌ها، ناتو و برخی دیگر از کشور‌های اروپایی مانند آلمان، خبر از خروج نظامیان خود از عراق را در آینده‌ای نزدیک دادند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نظامیان آمریکایی خروج از عراق خروج آمریکا از عراق عراق و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، آزادسازی خرمشهر در ۳ خرداد سال ۱۳۶۱ش از رخداد‌های مهمِ جنگ ایران و عراق است. این شهر پس از ۵۷۸ روز اشغال توسط ارتش حزب بعث عراق به‌دست نیرو‌ها و رزمندگان ایرانی آزاد شد. 
خرمشهر، اولین شهری بود که مورد تهاجم عراقی‌ها قرار گرفت. این شهر، علی‌رغم ۳۴ روز مقاومت و تلاش رزمندگان و مردم، سرانجام در ۴ آبان سال ۱۳۵۹ش، به اشغال ارتش بعثی عراق درآمد.
در فاصله ماه‌های مهر تا دی ۱۳۵۹ش، پس از سقوط خرمشهر، نزدیک به سه ماه عملیات‌هایی برای آزادسازی شهر از طرف ارتش، سپاه پاسداران و نیرو‌های مردمی انجام شد، اما نتیجه مؤفقیت‌آمیزی حاصل نشد.
 پس از ماه‌ها تصرف و اشغال شهر، در نهایت در طی عملیات گسترده‌ای با نام عملیات «بیت المقدس» که ۲۵ روز به طول انجامید و در چهار مرحله اجرا شد، شهر به محاصره کامل نیرو‌های ایرانی درآمد و پس از انهدام قوای عراقی و اسارت شماری از نیرو‌های آن، در ۳ خرداد سال۱۳۶۱ش خرمشهر به‌طور کامل آزاد شد و پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز مسجد جامع این شهر به اهتزاز درآمد.
به همین مناسبت تنی چند از فرماندهان عملیات بیت المقدس برای دانشجویان افسری این عملیات را تشریح کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سربازان زن صهیونیست به دلیل امتناع از حضور در جنگ در معرض بدرفتاری قرار دارند
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • نیرو‌های مسلح یمن: دو ناوشکن آمریکایی و دو کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • حمله توپخانه‌ای حزب‌الله به پایگاه نظامیان صهیونیست در «کفرشوبا»
  • دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت