Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، مهدی حسینی یزدی رئیس انجمن وارد کنندگان کود و سم در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی تهران با اشاره به اینکه ۴.۵ میلیون کشاورز حدود ۲۰ میلیون خانوار را پوشش می‌دهند، اظهار کرد: یک چهارم جمعیت ایران را کشاورزان تشکیل می‌دهند که بدین ترتیب می‌توان گفت کشاورزان ما بزرگترین تولیدکنندگان قوت مردم و تأمین کنندگان غذا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: وظیفه دولت مردان آن است که بهترین نهاده‌های کشاورزی را در اختیار کشاورزان و بهره برداران قرار دهند.

رئیس انجمن وارد کنندگان کود و سم ادامه داد: چند برابر ارزی که برای واردات و تأمین این نهاده‌ها به کار می‌رود، برگشت ارز از تولید و صادرات محصولات کشاورزی خواهد بود و به جرأت می‌توان گفت که کشاورزان ما کمکی برای تأمین منابع مالی کشور هستند.

حسینی یزدی شعار هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی را حرکت به سمت دانش جهانی اعلام کرد و گفت: آمار نشان می‌دهد در مورد خرید بذر‌های کشاورزان، کشاورز با ارز آزاد، بذر خوب و هیبرید خریداری می‌کند چرا که باور ما آن است که بذر باکیفیت برای تولید کننده سودآوری خواهد داشت.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت آفت کش‌ها، گفت: آفت کش‌های اروپایی و نسل جدید وارد کشور می‌شوند و کشاورزان به سهولت بهای خرید آن را می‌پردازند، ضمن آنکه در ارتباط با کود که در تمامی گلخانه‌ها و تولیدات اصلی ما استفاده می‌شود، کشاورزان با ارز نیمایی آماده خرید هستند.

او مشکل برگشت ارز را از جمله چالش‌های وارد کنندگان و تأمین کنندگان سم، بذر و کود اعلام کرد.

رئیس انجمن وارد کنندگان کود و سم ادامه داد: با توجه به قوانینی که سازمان حمایت از مصرف کننده از سال‌های قبل در مورد قیمت گذاری داشته، وارد کنندگان کود، سم و بذر را همچون وارد کنندگان شکلات و لوازم آرایش می‌بیند و مشکل ما این است که ۱۲ تا ۱۵ درصد منافعی که در نظر گرفته شده با پرداخت مالیات و سایر عوارض برای هیچ بازرگانی صرفه اقتصادی ندارد به طوری که سرمایه گذاری در بانک منافعش برای وارد کننده بیشتر است.

به گفته حسینی یزدی اعتراض واردکنندگان بر آن است که بخش فنی در حساب‌ها لحاظ نمی‌شود و فعالیت‌های فنی، کارشناسان، آزمایش‌های مزرعه، ثبت سموم و کود‌ها در سمینار‌ها دیده نمی‌شود که این امر از جمله چالش‌های ما به شمار می‌رود.

این مقام مسئول با بیان اینکه تمامی مبنای حساب و قیمت برابر با سال ۹۵ است، گفت: این در حالی است که به سبب تحریم‌ها مجبوریم از برای واردات اجناس کشور‌ها هزینه‌های زیادی را پرداخت کنیم که متأسفانه این مخارج دیده نمی‌شود.

او افزود: چرخش مالی کود و سم یک دوره در سال است یعنی اگر تاجر تمامی سرمایه خود را در این کار بگذارد و بخواهد بنابر قانون سازمان حمایت از مصرف کننده ۱۵ درصدسود  ببرد، درآمد وی از سود سپرده بانکی کمتر است.

رئیس انجمن وارد کنندگان کود و سم در پایان تصریح کرد: با توجه به بحران‌های زیادی از قبیل سرمازدگی، آفات، کمبود آب و ... که به آن دچار هستیم تمامی این موارد منجر به صدمه دیدن تجار وارد کننده خواهد شد که این موضوع در هیچ کجا دیده نمی‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید رسول میرخلفی، دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان گفت: در طرح نهضت ملی مسکن نیز تاکنون برای افزون بر هشت هزار پرونده تسهیلات مصوب پرداخت شده است.

میرخلفی گفت: ۵۱.۸ همت منابع مالی استان قم طی سال گذشته در مجموع به ۲۱۱ هزار فقره پرونده معرفی شده به بانک‌ها پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، منابع بانکی استان قم ۲۰ درصد رشد داشته و بیست و یکمین استان کشور از نظر سهم منابع مالی بوده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان ادامه داد: همچنین استان قم با رشد ۴۱ درصدی مصارف منابع مالی در سال گذشته در رتبه دوم کشور قرار گرفته که یک موفقیت قابل‌توجه برای این استان است.

میرخلفی با اشاره به بهبود وضعیت و نسبت بین منابع و مصارف بانکی خاطرنشان کرد: نسبت بین منابع و مصارف منابع مالی استان هم اینک به ۸۳ درصد رسیده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان قم اظهار داشت: ۷۹ همت مجموع منابع مالی قم در بین ۲۱ بانک فعال در این استان بوده است.

وی عنوان کرد: ۹ همت تسهیلات قرض‌الحسنه تکلیفی نیز سال گذشته برای ۱۲۱ هزار پرونده پرداخت شده که بخش مهمی از آن در حوزه ازدواج، فرزندآوری و خوداشتغالی بوده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...