Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بامداد روز چهارشنبه رسانه های خبری از حمله موشکی به پایگاه عین الأسد در استان الأنبار عراق که محل استقرار نیروهای نظامی آمریکا است، خبر دادند.

۴:۳۷ یک پایگاه دیگر آمریکا هدف قرار گرفت

خبرنگار صدای آمریکا در پنتاگون به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که پایگاه نظامی تاجی در شمال بغداد هم هدف شلیک پنج راکت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمالاً! این حمله از جانب نیروهای بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) صورت گرفته است.

۴:۳۴ واکنش سناتور رندپال: مدت ها پیش گفته بودم که سربازان آمریکا باید به کشور برگردند

«رند پال» سناتور آمریکایی در واکنش به حمله موشکی سنگین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاههای عین الاسد و اربیل در عراق که محل استقرار نیروهای نظامی آمریکا و ائتلاف است، اظهار داشت: «من امشب برای امنیت نیروهایمان در عراق دعا می کنم. من مدت ها پیش گفته بودم ترجیح ام این بوده که آنها (نیروهای آمریکایی) خیلی وقت پیش به کشور برگردند، اما این اقدام ایران اصلاً توجیه پذیر نیست. ما باید قبل از اینکه این کار منجر به جنگ بی پایان دیگری در خاورمیانه شود تشدید تنش را متوقف کنیم».

۴:۲۸ کاخ سفید: ترامپ امشب سخنرانی می کند

بنا بر اعلام کاخ سفید، ترامپ در مورد حمله امشب نطق تلویزیونی خواهد داشت.

۴:۲۱ اعلام وضعیت فوق العاده و آماده باش نظامی در سرتاسر فلسطین اشغالی

رسانه‌های صهیونیستی نوشته‌اند که در سرتاسر فلسطین اشغالی وضعیت فوق‌العاده و آماده‌باش برقرار است

۴:۱۹ پلوسی: دولت ترامپ باید به اقدامات تحریک آمیز بی مورد خود پایان دهد

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاههای نظامی آمریکا در عراق گفت: «ما در حال رصد شرایط هدف گرفته شدن نیروهای آمریکایی در عراق هستیم. ما باید از سلامت نیروهای خود مطمئن شویم. باید تحریکات بی مورد دولت ترامپ پایان یابد. از ایران می خواهیم به خشونت خود پایان دهد».

۴:۱۸ کنسولگری آمریکا در اربیل هدف قرار گرفت

شبکه تلویزیونی العالم به نقل از یک شبکه امریکایی از هدف قرار گرفتن کنسولگری آمریکا در شهر اربیل خبر داد

۴:۱۰ شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ آغاز شد

«مایک پمپئو» و «مارک اسپر» وزرای خارجه و جنگ آمریکا برای شرکت در نشست اضطراری شورای امنیت ملی به کاخ سفید رفتند.

۴:۰۹ یک فروند جنگنده آمریکا در عین الاسد طعمه حریق شد

خبرهای اولیه از آتش گرفتن دست کم یک فروند هواپیمای جنگی آمریکایی در عین الاسد حکایت دارد.

۳:۵۹ پایگاه‌های آمریکا در سوریه به حالت آماده باش درآمدند

۳:۵۴ پنتاگون انتقام سخت ایران را تأیید کرد

جان هافمن از سخنگویان وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: «ایران ده‌ها موشک بالستیک را به سمت نیروهای آمریکایی و ائتلاف در عراق از جمله پایگاه عین الاسد و اربیل شلیک کرده است.
آمریکا همچنان در حال ارزیابی خسارت وارد شده است».

پنتاگون همچنین اعلام کرد که «تمام اقدامات لازم را برای حمایت از سربازان آمریکایی و شرکا و هم پیمانان آمریکا در منطقه را بکار می گیریم».

۳:۴۶ شورای امنیت ملی آمریکا تشکیل جلسه داد

شبکه الجزیره گزارش داد که در پی حمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاه‌های آمریکا در عراق، دونالد ترامپ به منظور بررسی تحولات با شورای امنیت ملی آمریکا تشکیل جلسه داد.

۳:۴۵ منابع خبری از پرواز هواپیماهای آمریکایی از پایگاه اینجرلیک خبر می‌دهند

۳:۴۴ یک منبع نظامی آمریکا: پایگاه آمریکایی عین‌الاسد مجموعاً ۳۵ بار مورد اصابت قرار گرفت

۳:۴۳ شلیک موشک‌های سپاه به سوی پایگاه هوایی عین‌الاسد کماکان ادامه دارد

پس از فوج اول حملات سنگین موشکی نیروی هوافضای سپاه به سوی پایگاه هوایی عین‌الاسد محل اجتماع نیروهای ارتش تروریستی آمریکا در عراق طی عملیات شهید سلیمانی، خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که کماکان شلیک موشک‌های بالستیک به سوی این پایگاه ادامه دارد.

۳:۴۰ نانسی پلوسی در جریان حمله موشکی ایران به پایگاههای آمریکا قرار گرفت

سخنگوی دولت آمریکا اعلام کرد مایک پنس معاون رئیس‌جمهور آمریکا در یک تماس تلفنی نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را در جریان حمله موشکی امشب قرار داده است

۳:۴۱ بیانیه پنتاگون در مورد حمله موشکی ایران به پایگاههای آمریکا در عراق

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای رسماً حمله به پایگاه‌های عین‌الاسد و اربیل در عراق را تأیید کرد. در این بیانیه آمده است: «ایران روز هفتم ژانویه با بیش از ۱۲ موشک بالستیک به ارتش آمریکا و نیروهای ائتلاف در عراق حمله کرد. واضح است که این موشک‌ها از ایران شلیک شدند و دست‌کم دو پایگاه نظامی عراق (عین‌الاسد و اربیل) که میزبان پرسنل ارتش آمریکا و ائتلاف بودند را هدف قرار دادند. ما در حال انجام ارزیابی‌های اولیه برای تعیین خسارات هستیم. در روزهای گذشته و در واکنش به تهدیدها و اقدامات ایران، همه تدابیر مناسب برای حراست از پرسنل و شریکانمان را اتخاذ کرده‌ایم. این پایگاه‌ها به دلیل وجود نشانه‌هایی از قصد رژیم ایران برای حمله به منافع و نیروهای ما در حالت آماده‌باش قرار گرفته بودند».

۳:۳۴ موشک‌های موج دوم در عملیات انتقام به اهداف تعیین شده در مقر آمریکایی اصابت کرد

۳:۳۱ المیادین به نقل از خبرنگارش در بغداد از هدف قرار گرفتن یک مرکز نظامی آمریکا در نزدیکی فرودگاه اربیل خبر داد

۳:۱۴ ترامپ در جریان حمله موشکی به پایگاههای آمریکا قرار گرفت

استفانی گریشام سخنگوی کاخ سفید در واکنش به حملات سنگین موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پایگاههای آمریکا در عراق گفت: «ما از گزارش های حملات به مراکز آمریکا در عراق آگاهیم. رئیس جمهور در جریان قرار گرفته و از نزدیک اوضاع را زیر نظر دارد و درحال مشورت با تیم امنیت ملی است».

۲:۴۰ انتشار اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص حمله موشکی به مراکز نظامی آمریکا در عراق

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای از حمله موشکی سنگین ایران به مواضع نظامی آمریکا در عراق در پاسخ به ترور ناجوانمردانه سردار سپهبد قاسم سلیمانی را تأیید کرد.

۲:۳۰ بازتاب حمله موشکی به پایگاههای آمریکا در رسانه های خبری

خبرگزاری راشاتودی روسیه نیز از انتشار تصاویر ویدئویی از نخستین لحظات حمله تلافی جویانه ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عراق خبر داد.

فاکس نیوز نیز به نقل از مقامات پنتاگون اعلام کرد که «چندین مکان» مورد حمله موشکهای بالستیک و کروز ایران قرار گرفته است.

هنوز وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) این خبر را بطور رسمی تأیید نکرده است.

فاکس نیوز همچنین به نقل از یک مقام بلندپایه نظامی آمریکا در عراق نوشت: «تحت حمله موشکی ایران [قرار گرفتیم]. اینها یا موشکهای کروز یا موشکهای بالستیک کوتاه برد هستند. در سرتاسر کشور [عراق]».

۲:۱۰ منابع خبری از حمله موشکی سنگین به پایگاه عین الاسد در عراق خبر دادند

منابع خبری از حمله موشکی سنگین به پایگاه عین الاسد در عراق که میزبان نظامیان آمریکایی است، خبر داد.

برخی منابع خبری خارجی تعداد موشکهای شلیک شده را تا ۳۰ فروند اعلام کرده اند.

خبرنگار الحره به نقل از منابع میدانی گزارش داده حمله به عین‌الانبار، حمله‌ای هماهنگ بوده و از سکوهای پرتاب متعدد صورت گرفته است.

در همین حال، منابعی دیگر از شنیده شدن صدای انفجار مهیب در «اربیل» خبر داده‌اند. گفته می‌شود بالگردهای آمریکایی در حال پرواز بر فراز این شهر هستند.

عین الاسد در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» واقع شده است و در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

۱:۱۰ آژیرهای خطر در کنسولگری آمریکا در اربیل عراق به صدا درآمد

شبکه «الغد» از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در کنسولگری آمریکا در اربیل عراق خبر داد. این خبر هنوز به صورت رسمی تأییدنشده است.

شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود نوشت که فعال شدن آژیر خطر کنسولگری آمریکا، «آزمایشی» بوده است.

پیش از این هم برخی منابع در خبری تأییدنشده و غیررسمی از برخورد ۵ فروند راکت با پایگاه نظامی «التاجی» عراق خبر دادند.

در حال تکمیل...

کد خبر 4819901

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران ایالات متحده آمریکا عراق پایگاه نظامی عین الاسد ایالات متحده آمریکا عراق قاسم سلیمانی ایران سردار سلیمانی رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ لیبی حشد شعبی مایک پمپئو ترکیه روسیه سوریه عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

ضربه کاری بی‌سابقه‌ای که ایران با وجود اعلام قبلی به پایگاه نظامی نواتیم وارد کرد، به نتانیاهو فهماند که اگر جنگ واقعی آغاز شود، چیزی از امکانات نظامی اسرائیل نخواهد ماند. بنابراین او مجبور شد عقب‌نشینی کند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود به تحلیل روزنامه دنیای اقتصاد اشاره کرده که نوشته است: پس از گذشت دو هفته از حمله ترکیبی موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، و با انتشار ابعاد تازه‌ای از این حمله، می‌توان ادعا کرد کیفیت حمله بالستیکی ایران به این پایگاه راهبردی، حتی در تصمیم نتانیاهو در خودداری از حمله تلافی‌‌‌جویانه به ایران مؤثر بوده است. پایگاه هوائی نِواتیم متعلق به نیروی هوائی اسرائیل در 15 کیلومتری جنوب شرقی شهر بئرشبع در صحرای نقب قرار دارد. این پایگاه عظیم با سه باند با طول‌‌‌های مختلف پروازی میزبان جت‌‌‌های رادارگریز اف 35، هواپیماهای ترابری، هواپیماهای ‌تانکر و هواگردهای شناسایی و تشخیص الکترونیکی است.

پس از آنکه سخنگوی ارتش اسرائیل، حمله ایران به این پایگاه را کم‌اهمیت و جزئی اعلام کرد، این رسانه‌های آمریکایی بودند که از قول منابع آگاه اعلام کردند، ضربات موشکی ایران، «چیزی بیش از ضربات جزئی اعلام‌شده از سوی اسرائیل بوده است». ما اکنون می‌دانیم که یکی از باندها با صدمه جدی مواجه شده، یکی از هواپیماهای پهن‌پیکر اسرائیلی از نوع سی 130 (که البته این نوع هواپیماها کاربردهای شناسایی - الکترونیکی هم دارد) آسیب دیده و همچنین یک آشیانه اف 35 و یک انبار قطعات یدکی نیز منهدم شده‌اند. در ابتدا، تعداد موشک‌های برخورد کرده به پایگاه، 3 فروند، سپس 5 فروند و بعد 9 فروند اعلام شد. رسانه‌های غربی احتمالا با توافق مقامات پنتاگون با انتشار قطره‌ای اطلاعات قصد دارند تا یک نکته را به مقامات اسرائیل گوشزد کنند: «اگر آمریکا کمک نمی‌کرد چیزی از پایگاه نواتیم باقی نمی‌ماند».

اما چرا حمله به نواتیم، نتانیاهو را از پاسخ جدی باز داشت؟ از مجموع پرتابه‌های ایران، 120 فروند موشک بوده‌اند و رهگیری این نوع موشک‌ها به دلیل شیوه حرکت بسیار سخت است. اگرچه سایر موشک‌ها را هواپیماهای جنگی اسرائیل و متحدانش، سامانه گنبد آهنین یا حتی فلاخن داوود می‌توانند (با‌ درصد زیاد) از بین ببرند، اما این تجهیزات در برابر موشک بالستیک ناتوان از انهدام (و حتی رهگیری) هستند. موشک‌های بالستیک ایران (حتی انواع قدیمی‌تر) از لحظه پرتاب، ظرف دو دقیقه از جو خارج شده، 9 دقیقه خارج از جو به حرکت خود ادامه می‌دهند و در یک دقیقه آخر با سرعت 6تا 8 برابر صوت به سمت هدف حرکت می‌کنند. اسرائیل دربرابر این نوع موشک‌ها با محدودیت مواجه است. تنها سامانه ارو (پیکان) قادر به درگیری با این نوع موشک‌هاست؛ اما این سامانه به دلیل لانچرهای کم‌تعداد، با محدودیت تعداد موشک مواجه است. اطلاعات ارتش آمریکا نشان می‌دهد که اگر حمایت ناوشکن‌های آمریکایی مستقر در مدیترانه از «نواتیم» نبود، احتمالا بیش از 20 موشک به این پایگاه اصابت می‌کرد.

دوباره به شب 25 فروردین باز‌گردیم. اگر ایران حمله را از قبل اطلاع نمی‌داد، به‌جای موشک‌های قدیمی‌تر، از فتاح 2 یا خیبر‌شکن و خرمشهر استفاده می‌کرد و تعداد موشک‌ها را دو برابر می‌کرد، چه رخ می‌داد؟ اسرائیل تعدادی از بهترین دارایی‌های خود نظیر هواپیماهای شناسایی و پیش‌اخطار گلف استریم، سوخت‌رسان‌های 707 و از همه مهم‌تر بخشی از اف35‌ها را از دست می‌داد. پس قدرتی برای حمله متقابل به ایران نمی‌یافت. واقعیت این است که نیروی هوائی اسرائیل برای حملات کوتاه و پر‌تعداد تجهیز شده و برای حمله به کشوری در 1200 کیلومتری، تجهیزات کافی ندارد. اسرائیل تنها از 39 فروند اف 35 برخوردار است و نباید از یاد برد که سایر تجهیزاتش رادار‌گریز نیستند. این تعداد هواپیما برای یک حمله بزرگ کافی نیستند. اسرائیل مشکل کمبود سوخت‌رسان دارد و اگر 707‌های سوخت‌رسانش را که تنها 7 فروند هستند، از دست دهد، حتی قادر به یک حمله محدود به ایران نیز نیست. (به همین دلیل هم بخشی از آنها را به آلمان فرستاد تا از دسترس ایران دور باشد.)

حمله ایران به نواتیم به نتانیاهو نشان داد که هرگز بدون آمریکا حریف جدی برای ایران نیست. ایران بیش از 17پایگاه هوایی، صدها پایگاه موشکی با هزاران سیلوی پرتاب دارد و حمله به چنین اهدافی نیاز به هزاران بمب‌افکن و صدها ‌تانکر سوخت‌رسان دارد. اگر قرار باشد که ایران، سه پایگاه اصلی اسرائیل را زیر بارانی از موشک بالستیک بگیرد، در کمتر از یک هفته توان هوائی اسرائیل به کمتر از نصف کاهش می‌یابد.

به نظر می‌رسد گزارش فرماندهان ستاد مشترک ارتش اسرائیل (که اتفاقا در کابینه جنگ او نقش اساسی دارند) در ممانعت از حمله اسرائیل تاثیر جدی داشته است. سال‌ها قبل یک افسر ارشد سیا در دولت اوباما گفته بود که اسرائیلی‌ها مایلند تا آخرین سرباز آمریکایی با ایران بجنگند، آنها علاقه‌ای به درگیری طولانی نظامی با ایران ندارند. این عملیات به ایران نیز نشان داد که حمایت آمریکا از اسرائیل بی‌چون و چرا نیست و اگر ایران حتی به اسرائیل حمله‌ قانونی داشته باشد، حتی از نتانیاهو و کابینه جنگ‌طلب او نیز کاری ساخته نیست.

منبع: کیهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • زهر چشمی که ایران از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • جلسه شورای اداری باشت با دستور کار اجلاسیه شهدای این شهرستان
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد