Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@11:51:39 GMT

پرونده کلاهبرداری سکه ثامن روی میز قاضی

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۲۶۱۹۲

پرونده کلاهبرداری سکه ثامن روی میز قاضی

صراط:

شرکت بازرگانی «آریو پرگاس آیلین» تحت عنوان سکه ثامن از سال ۹۵ بر سر زبان‌ها افتاد و از سال ۹۶ فعالیت رسمی خود که فروش طلای خام بود را آغاز کرد و سبب مشکلات بسیاری در بازار پولی و طلای کشور و سبب مالباخته شدن بیش از ۳ هزار نفر شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران شرکت سکه ثامن از اواسط سال ۹۶ و از شهرستان بناب کار خود را آغاز کرد و استارت کلاهبرداری‌های آن هم از همین زمان زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پرونده افراد به کمک حساب‌های اینترنتی و ورود به شبکه شتاب بانکی اقدام به خرید طلا کردند، اما پس از آن که فعالیت این شرکت در فضای مجازی با مشکل مواجه شد، کاربران بسیاری نسبت به از دسترس خارج شدن آن مشکوک شدند و از شرکت سکه ثامن شکایت کردند.

پس از بسته شدن شرکت ثامن و از دسترس خارج شدن آن، ابراهیم محمدولی رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران خبر از پلمب شدن شرکت سکه ثامن توسط اتحادیه طلا و جواهر داد و اعلام کرد که این موسسه اصلا مجوزی برای فعالیت خود نداشته است.

۴ روز پس از پلمب سکه ثامن، پلیس فتا طی نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی خواستار بازداشت مدیران سکه ثامن شد.

به گفته علی القاصی دادستان تهران، شکایت مالباختگان و سکه ثامن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است که در حال حاضر تنها ۱۰۰ میلیارد تومان آن وجود دارد.

مالباختگانی که در این پرونده حجم زیادی از سرمایه خود را از دست داده‌اند، پس از خبر پلمب شرکت ثامن مقابل دادسرا تجمع کردند، اما از آنجایی که در آن زمان مدیر شرکت ثامن متواری شده بود، امکان دسترسی به آن وجود نداشت.

فرهاد زاهدی‌فر مدیر سکه ثامن پس از پلمب شرکت سکه ثامن از طریق مرز دبی به دنبال فرار به کانادا بود که با همکاری ایران و پلیس اینترپل در مهر ماه ۹۷ دستگیر و به کشور بازگردانده شد.

صدور کیفرخواست برای چهار متهم در پرونده سکه ثامن

پس از دستگیری فرهاد زاهدی‌فر، رئیس پلیس فتای ناجا در نشست خبری خود از دستگیری ۸ متهم دیگری خبر داد که آن‌ها هم به نوعی در پرونده سکه ثامن نقش داشتند.

رسول کوهپایه‌زاده وکیل مالباختگان سکه ثامن در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تعداد متهمان پرونده سکه ثامن، اظهار کرد: برای ۴ متهم در پرونده سکه ثامن کیفرخواست صادر شده است.

وی ادامه داد: این پرونده به لحاظ تعداد افراد مالباخته، بزرگترین پرونده کلاهبرداری کشور به حساب می‌آید که حدود ۴ هزار مالباخته دارد.

وکیل مالباختگان سکه ثامن با اشاره به متهمان دستگیر شده در این پرونده، گفت: همسر متهم ردیف اول پرونده جلب دادرسی شد و به لحاظ عجز از تودیع وثیقه بازداشت است، علاوه بر همسر متهم خواهر او هم جزو متهمان پرونده به حساب می‌آید.

کوهپایه‌زاده تصریح کرد: در جلسه فردا کیفرخواست متهم ردیف اول قرآئت می‌شود.

قوه قضائیه به دنبال پرداخت ۳۰ میلیون به مالباختگان سکه ثامن

دستگاه قضا به دنبال دادخواهی و رسیدگی به وضعیت مالباختگان پرونده سکه ثامن است و به گفته سخنگوی قوه قضاییه بیش از ۶۰ میلیارد تومان مال از متهم ردیف اول شناسایی شده است.

قوه قضاییه به دنبال این است که حساب مالباختگان پرونده سکه ثامن را تا ۳۰ میلیون تومان تسویه کند و البته اولین جلسه رسیدگی به بزرگترین پرونده کلاهبرداری کشور به لحاظ تعداد مالباخته صبح فردا در شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری ۲ و به ریاست قاضی قاسمی برگزار می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پرونده کلاهبرداری سکه ثامن قاضی کلاهبرداری صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی اظهار کرد: در فروردین سال جاری، ۸۵۰۵ پرونده در حوزه‌های مختلف تشکیل شد که نسبت به سال گذشته ۴ درصد افزایش داشتیم.

وی افزود: سال جاری شاهد رشد ۷۷ درصدی برخورد و مقابله با پرونده‌های کلان و سازمان یافته اقتصادی هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در فروردین امسال، پلیس امنیت اقتصادی توانست ۵۲ مرحله عملیات در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز و جرایم اقتصادی سازمان یافته در کشور به انجام برساند.

سردار رحیمی با اشاره به تشکیل ۹۲۵ فقره پرونده برای مجرمان و مفسدان اقتصادی گفت: در مجموع از این تعداد پرونده، ۹۴۵ متهم اقتصادی دستگیر شدند، همچنین ۶۳۲ خودرو حامل کالای قاچاق توقیف شد.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع این عملیات‌ها، ۲۰ همت کالای قاچاق کشف و ضبط شد که بر اساس اعلام کارشناسان، نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۵۲۳ درصدی هستیم.

کد خبر 751155

دیگر خبرها

  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» برگزار شد
  • آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو برگزار شد/ تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم
  • تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم/به دنبال معرفی جایگزین گیاهی برای مواد مخدر بودم!
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان