Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران: مجید تخت روانچی در پی اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این نامه را به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت ارسال کرد.

وی در این نامه با اشاره به این اقدام تروریستی آمده است؛ این نامه برای توجه به اظهارات تحریک آمیز دیگر ایالات متحده در تهدید به استفاده از نیروی نظامی، بیشتر علیه جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ایران در سازمان ملل متحد، پیام‌های توئیتری ترامپ مبنی بر آمادگی این کشور در حمله به اهداف دیگر در ایران را نمونه‌ای از این اظهارات تحریک آمیز دانست.

تخت روانچی با اشاره به انتقاد‌های صورت گرفته به پیام ترامپ برای هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران از جمله اماکن فرهنگی که مصداق جنایت جنگی است، ادامه داد: وی پس از آن نیز در ۵ ژانویه سال ۲۰۲۰ اظهار "ما اجازه نداریم سایت فرهنگی آن‌ها را هدف قرار دهیم؟ اینگونه نمی‌شود. " در همان روز، او دوباره با جدیت تهدید کرد که "آمریکا به سرعت و به طور کامل به ایران حمله خواهد کرد".

وی تاکید کرد: در تنها در سه روز، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اظهارات بسیار تحریک آمیز و خشن، پنج بار تهدید کرده است که علیه یکی از بنیانگذاران سازمان ملل متحد، اقدام نظامی خواهد کرد. تکرار عمومی چنین اظهارات تحریک آمیز و تهدید‌های غیرقانونی بدون شک یک فراخوانی آشکار برای بی قانونی، هرج و مرج و بی نظمی در سطح بین المللی است.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: چنین تهدید‌های بی وقفه رئیس جمهوری آمریکا بدون تردید نقض فاحش ضوابط عرفی حقوق بین الملل و همچنین اصول بسیار اساسی مندرج در منشور ملل متحد به ویژه ماده ۲ آن است را که به وضوح تهدید یا استفاده از زور را منع می‌کند.

تخت روانچی خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت آتش افروزی این اظهارات و تهدیدات و همچنین پیامد‌های گسترده و منفی حمله ماجراجویانه ایالات متحده بر صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی، کاملاً روشن است که این کشور مسئولیت تمام عواقب را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: تهدید برای هدف قرار دادن اماکن فرهنگی ایرانی به طور قطع نقض آشکار هنجار‌ها و اصول اساسی حقوق بین الملل است و هرگونه حمله علیه این سایت‌ها جنایتی جنگی خواهد بود. علاوه بر این، باید در نظر داشت که "آسیب رساندن به دارایی‌های فرهنگی متعلق به هر قوم به معنای آسیب رساندن به میراث فرهنگی همه بشریت است".

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: همچنین اعزام سربازان بیشتر و "تجهیزات جدید زیبا" به این منطقه بی ثبات، در واقع وضعیت پیچیده فعلی را پیچیده‌تر می‌کند.

تخت روانچی با تاکید بر اینکه موارد گفته شده تنها گوشه‌ای از سیاست‌های خصمانه، اقدامات غیرقانونی و همچنین تهدیدات و توطئه‌های ایالات متحده علیه ایران در طول ۴۰ سال گذشته است، خاطرنشان کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ نیست، اما به طور جدی نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی بیشتر علیه خود هشدار می‌دهد. ایران مصمم است تا به شدت از مردم خود حمایت کند و به شدت از اقتدار و تمامیت ارضی خود دفاع و منافع ملی خود را به طور کامل تامین کند.

وی تصریح کرد: بر این اساس، ایران مطابق با حقوق بین الملل و در استفاده از حق ذاتی در دفاع از خود، تمام اقدامات متناسب لازم را در برابر هرگونه تهدید یا استفاده از زور اتخاذ خواهد کرد. این مطابق با حق ذاتی ایران طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل است و ایران در صورت لزوم از اجرای آن دریغ نخواهد کرد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: سیاست‌های غیرمسئولانه و اقدامات غیرقانونی ایالات متحده نه تنها مبانی نظام و نظم بین المللی را به خطر می‌اندازد بلکه تهدیدی واقعی برای صلح و امنیت بین المللی به شمار می‌رود. جامعه بین الملل نباید این شرایط را چشم پوشی یا تحمل کند و باید از ایالات متحده بخواهد تا اقدامات غیرقانونی و بی ثبات کننده خود را در منطقه‌ای بی ثبات، چون خاورمیانه به ویژه با عقب نشینی همه نیرو‌های خود از منطقه پایان دهد.

تخت روانچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تهدید‌های غیرقانونی و سیاست‌های مداوم آمریکا را به سخت‌ترین وجه ممکن محکوم کند و همچنین آن را در قبال همه اقدامات غلط و اعمال غیرقانونی خود در حالی که آن را وادار به رعایت اصول و قوانین حقوق بین الملل پاسخگو نگهدارد.

منبع: فردا

کلیدواژه: تخت روانچی تهدید های آمریکا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش ایسنا، سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • فهرست «ایران متحد» برای انتخابات دور دوم مجلس منتشر شد
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق