Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@19:02:05 GMT

قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۲۷۳۳۹

سالانه دانشجویان بسیاری که علاقه‌مند به تحصیل در خارج از ایران هستند، برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های خارجی اقدام می‌کنند. سد کنکور در مقاطع مختلف، سطح علمی بالای دانشگاه‌های خارجی در کنار بورسیه‌های تحصیلی مسائلی هستند که دانشجویان را مجاب می نماید تا به ادامه تحصیل در خارج از کشور بیاندیشند. از طرفی انتخاب کشور مورد نظر برای ادامه تحصیل، رشته و دانشگاه، مسائل مهمی هستند که همواره سوال اصلی افراد علاقمند به تحصیل در خارج از کشور قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله قصد داریم شما را با مزایا و شرایط تحصیل در کشورهای استرالیا، ترکیه و چین آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

استرالیا یکی از محبوب ترین مقاصد تحصیلی برای علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور می باشد و افزایش چشمگیر سالانه تعداد دانشجویان بین المللی متقاضی ادامه تحصیل در استرالیا  بر این موضوع دلالت می کند. استرالیا دارای سومین جایگاه از لحاظ بیشترین تعداد دانشجویان خارجی می باشد که کیفیت بالای آموزش و نظام آموزشی، دانشگاه های مدرن و پیشرفته و مدارک بین المللی معتبر  این کشور را به مقصد شناخته شده‌ای برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی تبدیل کرده است. دانشگاه‌های استرالیا از شهرت جهانی برخوردارند. بعد از آمریکا و انگلستان، کشور استرالیا بیشترین تعداد دانشگاه هایی را دارد که جزء ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در رتبه‌بندی  QS قرار دارند.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی یا OECD (که ۳۵ کشور عضو آن هستند) آزمونی برای سنجش توانایی های دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در کشورهای عضو این سازمان برگزار کرد که نتیجه‌اش به تازگی منتشر شده است. در این رده بندی دانشجویان دانشگاه های استرالیا در رتبه چهارم قرار گرفتند. بر مبنای گزارش این سازمان جوانانی که از دانشگاه‌های استرالیا بیرون می‌آیند، تواناتر از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های مشهور آمریکا هستند. تحصیل در استرالیا  برای دانشجویان  حکم یک رزومه ی قوی خواهد داشت. فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا می توانند در کشورهای معتبر دنیا برای کار و تحصیلات اقدام کنند.

دانشجویان می‌توانند در دوران تحصیل خود به راحتی مشغول به کار پاره وقت شوند. دانشجویانی که ثبت‌نام کرده اند، می‌توانند از چندین فرصت مختلف بهره‌مند شوند. دانشجویان با در دست داشتن ویزای دانشجویی، مجازند تا ۲۰ ساعت در هفته در طی ترم مشغول به کار شوند؛ البته در زمان تعطیلی های بین ترم دانشجویان می‌توانند بصورت تمام وقت مشغول به کار شوند.

با توجه به قوانین اخیر ویزا در استرالیا، اگر دانشجویی به مدت دو سال مشغول تحصیل در استرالیا در  مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باشد، می‌تواند برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل (Post Study Work Visa) اقدام کند. این ویزا به دانشجویانی که فارغ التحصیل شده اند اجازه می­‌دهد به مدت ۲  یا ۴ سال در استرالیا اقامت داشته باشند. این مدت زمان اقامت با توجه مقطع تحصیلی دانشجو متفاوت می‌باشد.

تحصیل در ترکیه

امروزه ترکیه به عنوان یکی از کشورهای ایده آل جهت تحصیل دانشجویان بین المللی به خصوص ایرانی شناخته می‌شود. ترکیه از لحاظ اقتصادی در میان ۲۰ کشور صنعتی دنیا قرار دارد و این اقتصاد در سالهای اخیر با رشد چشمگیر صنعت توریسم به یکی از اقتصادهای پیشرو تبدیل شده است. تعداد دانشجویان بین المللی که تحصیل در ترکیه را انتخاب کرده اند هر ساله افزایش قابل توجهی داشته است که نشان می دهداین کشور به عنوان یک مقصد آموزشی عالی در بین دانشجویان بین المللی محبوب شده است. سیستم آموزشی دانشگاه‌ های ترکیه دارای سبکی مدرن است و کاملا منطبق بر استانداردهای سیستم آموزشی آمریکا می باشد که به این کشور اعتبار بین‌المللی بخشیده است. مدارک تحصیلی دانشجویان بین المللی که در دانشگاه‌های ترکیه تحصیل می‌کنند، در بسیاری از کشورهای اروپایی، آمریکا و جهان معتبر است.

از دلایل و انگیزه های تحصیل در ترکیه برای دانشجویان بین المللی می توان به تحصیل با هزینه ای نسبتا ارزان همراه با کیفیت آموزشی بالا اشاره کرد. هزینه تحصیل در ترکیه بسته به نوع دانشگاه، مقطع و رشته تحصیلی متغیر می باشد. دانشگاه های دولتی کم هزینه تر از دانشگاه های خصوصی هستند. همچنین امکان اخذ بورسیه تحصیلی ترکیه نیز وجود دارد که هزینه اسکان و اقامت، شهریه، بیمه درمانی و هزینه های مسافرت را پوشش می دهد. امکانات اقامتی، تغذیه و حمل و نقل، یکی از اساسی‌ترین نیازهای دانشجویان است که در سیستم پیشرفته ترکیه مد نظر قرار گرفته است. بسیاری از دانشگاه‌ها به دانشجویان خارجی خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دهند تا آنها بتوانند هرچه سریع‌تر با زندگی در ترکیه سازگار شوند.

اکثر دانشگاه‌های ترکیه در برنامه آراسموس پلاس (Erasmus+) شرکت کرده‌اند؛ این برنامه از مبادلات دانشجویان بین‌الملل پشتیبانی می‌کند که در برخی از دانشگاه ها می توان از ترم دوم به بعد به صورت دانشجوی انتقالی وارد دانشگاه های آمریکا شد و همچنین در تمامی رشته ها برای دانشجویان ممتاز امکان اخذ بورسیه تحصیلی توسط دانشگاه های آمریکایی و اروپایی وجود دارد.

تحصیل در چین

چین دارای دانشگاه های پیشرفته و مدرنی است که دلیل آن را می توان به رشد اقتصادی چین در چند دهه اخیر و سرمایه گذاری دولت برای دانشگاه ها دانست. دانشگاه های چین در فهرست بهترین و ارزانترین دانشگاه های جهان به حساب می آیند. مقرون به صرفه بودن هزینه تحصیل در چین و همچنین هزینه های زندگی در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان می تواند از دیگر دلایل استقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در چین باشد. شهریۀ دانشگاه‌‌‌‌‌های چین به‌ نسبت دیگر کشورها مانند آمریکا بسیار کمتر است. ارائه متنوع بورسیه های تحصیلی از طرف دانشگاه های مطرح و معتبر چین (مورد تایید وزارت علوم و بهداشت)، خصوصا که این بورسیه ها همراه با دریافت فاند هم می باشد تاثیر بسیار زیادی در جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در چین دارد. از طرفی زبان تدریس در دانشگاه‌‌‌‌‌های معتبر چین، انگلیسی است و این خود یکی از مهم‌ترین دلایل برای دانشجویان ‌‌‌‌‌بین‌المللی به‌ویژه ایرانی برای انتخاب چین به‌عنوان کشور مقصد برای تحصیل است.

کشور چین محل‌های اقامت مناسبی برای دانشجویان بین‌المللی در نظر می‌گیرد تا هم در کاهش هزینه‌های تحصیلی به آن‌ها کمک کرده باشد و هم آسایش آن‌ها برای تمرکز روی تحصیل و پژوهش فراهم باشد. دانشجویان در چین می‌توانند در خوابگاه‌های موجود در دانشگاه‌ها و هتل‌های دانشگاهی اقامت کنند. همچنین دانشجویان می‌توانند با کسب اجازه از دانشگاه خود، محل‌های اقامت خارج از دانشگاه را انتخاب کنند.

آیادانشجویان بین‌المللی می‌توانند در چین کار کنند؟در پاسخ باید گفت بله، می‌توانند. طبق سیاست‌گذاری‌های جدید دولت چین کار ضمن تحصیل در چین را به دانشجویان بین‌المللی داده شده است. دانشجویان بین‌المللی که قصد کار ضمن تحصیل در چین را دارند، باید از دو مرجع کسب اجازه نمایند و در صورت اجازه دانشگاه مورد نظر و مقامات اجرایی اداره امنیت عمومی می‌توانند به کار ضمن تحصیل در چین بپردازند.  شرایط کار و تحصیل در چین به این صورت است که اگر می‌خواهید شغل پاره‌وقتی داشته باشید به یک ویزای X (ویزای دانشجویی) نیاز دارید. ویزای دانشجویی یا X1 است یا X1. X2 مختص دانشجویان بین‌المللی است که برای دوره‌‌‌‌‌های تخصصی و کارهای میدانی به چین می‌آیند و X2 برای کسانی است که بیش از شش ماه در چین تحصیل می‌کنند. برای دانشجویانی صادر می‌شود که کمتر از شش ماه در چین مشغول به تحصیل خواهند بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در استرالیا، ترکیه و چین می توانید نظرات خود را در زیر همین مقاله وارد نمایید تا پاسخ سوالات شما داده شود و یا با موسسه سفیر ساعی در ارتباط باشید.

شماره تماس: ۸۸۱۹۱۵۴۵-۰۲۱

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیدان: ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه امروز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی در آنکارا گفت: ترکیه نیز به پرونده جاری (نسل‌کشی اشغالگران قدس) در دیوان بین‌ المللی دادگستری (ICJ) که توسط آفریقای جنوبی گشوده شده، خواهد پیوست.

وزیر امور خارجه ترکیه اظهار داشت: در دیدارهایی که در راستای سفرش به شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی انجام داد، برخی کشورها درباره پرونده نسل‌ کشی آفریقای جنوبی علیه (رژیم) اسرائیل اعلام کردند که آماده موضع‌ گیری در این زمینه هستند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون تنها کشورهای نیکاراگوئه و کلمبیا درباره این پرونده موضع ملموسی اتخاذ کرده‌اند، تصریح کرد: ما نیز امروز نتایج ارزیابی‌ های خود را به رئیس جمهورمان ارائه کردیم و مایلم برای اولین بار مطابق با تصمیم سیاسی اتخاذ شده در اینجا اعلام کنم. ما به عنوان کشور ترکیه تصمیم گرفتیم به پرونده‌ای که آفریقای جنوبی علیه (رژیم) اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری مطرح کرده است، بپیوندیم.

هاکان فیدان افزود: امیدواریم با این گام، روند پیش روی دیوان بین المللی دادگستری در مسیر درست پیش برود. همانطور که قبلا بیان کردم، کار ما روی این برنامه برای مدت بسیار طولانی ادامه دارد.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: پس از اتخاذ این تصمیم سیاسی توسط رئیس جمهور و پس از اعلام آن به تمام دنیا، کار حقوقی خود را تکمیل خواهیم کرد. در همین حال، ما به همکاری با همه کشورهای دوست و متحد ادامه خواهیم داد تا در مورد این موضوع چه کارهای بیشتری می‌ توان انجام داد و کدام کشورها می‌ توانند بیشتر مراجعه کنند.

کد خبر 6094525

دیگر خبرها

  • ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • فیدان: ترکیه به پرونده نسل‌کشی اسرائیل در غزه خواهد پیوست
  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمان درگلزار شهدای بین‌المللی شهر کرمان
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری