Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام- وقتی کلنگ ورزشگاه ۱۵ هزارنفری ایلام سال ۱۳۸۵ به زمین زده شد، امید در دل جوانان این شهر برای توسعه فعالیت‌های ورزشی جوانه زد ولی حالا بعد از ۱۳ سال نه‌تنها پروژه‌ آن به بهره‌برداری نرسیده، بلکه این ورزشگاه نیمه‌کاره در حال فرسودن شدن است.

قدس آنلاین- گروه استان ها: بنا بر آمارهای اعلام‌شده ۲۷ درصد جمعیت ایلام در محدوده سنی جوان قرار دارند و تعداد ۳۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در این استان فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق بررسی‌ها، بیش از ۹۰ پروژه نیمه‌تمام بخش ورزش آن مثل ورزشگاه ۱۵ هزارنفری شهر ایلام چشم‌انتظار توجه ویژه مسئولان کشوری و استانی هستند.

حالا جوانان این استان که تنها دل‌خوشی‌شان برای نجات از بسیاری از معضلات اجتماعی ورزش است، به دلیل کمبود امکانات و زیرساخت‌های ورزشی، آن را دور از دسترس می‌بینند.

این پروژه سال ۱۳۹۲ افتتاح شد ولی به دلیل وجود نواقص زیاد نتوانست مورداستفاده قرار بگیرد و حالا سرنوشتش در هاله ابهام است. تاکنون مسئولان زیادی در همه رده‌ها اعم از وزیر، استاندار، مدیرکل و... از این پروژه بازدید کرده‌اند ولی قفل آن تاکنون باز نشده است.

 این پروژه ۴ دولت نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم را به چشم دیده ولی هنوز به بهره‌برداری نرسیده است. نکته جالب این است که این پروژه تاکنون ۳ بار نام عوض کرده است؛ از ورزشگاه ۱۵ هزارنفری تا ورزشگاه عدالت و حالا ورزشگاه الغدیر!

هرچند مدیرکل ورزش و جوانان  پیش‌ازاین از اختصاص ۶ میلیارد تومان از سوی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان برای بازسازی استادیوم ۱۵ هزارنفری ایلام خبر داد و گفت با تزریق اعتبار، این پروژه تا تیرماه ۹۸ به بهره‌برداری کامل می‌رسد اما باوجود پایان یافتن پائیز نیز هنوز خبری از اتمام این پروژه نیست.

پایان انتظارها

در همین حال استاندار لرستان بابیان اینکه این پروژه ۸۰ درصد پیشرفت داشته است بیان کرد: استادیوم ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد با تکمیل خدمات زیرساختی، تا هفته دولت سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

سید موسی خادمی در  جلسه بررسی مشکلات اجرای طرح استادیوم ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد گفت: ما به‌عنوان دستگاه‌های دولتی موظف هستیم زیرساخت‌ها را برای بهره‌برداری از پروژه‌ها آماده کنیم.
استاندار لرستان گفت:

 وی اظهار داشت:‌ فضای پروژه دهکده المپیک ۲۵۲ هکتار بوده که استادیوم ۱۵ هزارنفری آن در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار در دست احداث است و تمامی فضاهایی که یک ورزشگاه ۱۵ هزارنفری باید داشته باشد در این طرح اعمال‌شده است.

وی افزود: تاکنون حدود ۲۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده و ۲۵ میلیارد تومان نیز برای تکمیل و بهره‌برداری از آن نیاز است و دستگاه‌های خدمات رسان باید همکاری مطلوبی برای تأمین زیرساخت‌ها  و افتتاح مجموعه داشته باشند.

پایان کار در گرو تامین اعتبار

در حالی که استاندار لرستان از پایان و تکمیل این پروژه تا هفته دولت خبر می دهد اما معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲۵ میلیارد تومان برای تکمیل استادیوم ۱۵  هزار نفری خرم‌آباد نیاز است که در صورت تامین این رقم تا سال آینده افتتاح می شود.

محمدجعفر علیزاده روز سه شنبه در حاشیه بازدید از این استادیوم  افزود:‌ این طرح در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و با حجم بسیار سنگین فعالیت های عمرانی اجرا شده که کار اسکلت و ساختمان سازی آن به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه اکنون تجهیزات و روکاری طرح در دست اقدام است، ادامه داد: صندلی های استادیوم نیز خریداری شده که با انجام طرح نصب می شود.

وی بیان کرد: سه کار عمده شامل فضای سبز چمن، پیست تارتان و آسفالت برای مساحت بسیار زیاد پارکینگ ها  انجام نشده که فضای سبز باید در فصل مناسب صورت گیرد و پیست تارتان در مراحل بعدی اجرایی خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایلام ورزشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز

آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد، اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه ازادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه هاست، اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال‌ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

پوریافر هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد