Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا،نشست رسانه‌ای چهلمین سال مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی باغ فردوس، ظهر امروز (چهارشنبه ۱۸ دی) در موزه سینما برگزار شد.

کامران ملکی از فارغ‌التحصیل باغ فردوس در ابتدای این نشست گفت: باغ فردوس مرکزی نوستالژیک است و بسیاری از فیلمسازان یا فارغ‌التحصیل اینجا بودند یا مدرس. بعد از مرکز فیلمسازی، اینجا موزه سینما شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیأت موسس انجمن فارغ‌التحصیلان باغ فردوس قرار است درباره آن صحبت کنند.

رهبر قنبری  نیز درباره ایده تشکیل انجمن با اشاره به نقش همایون علیخانی درباره شکل‌گیری انجمن گفت: شهریور سال گذشته یک روز که گردهم آمده بودیم، نامه‌ای جمعی به معاونت سینمایی ارسال کردیم و خواستیم ما را در امر تشکیل انجمن کمک کنند و اولین همایش شکل گرفت و اولین انتخابات شکل گرفت. امیدوارم در انتخابات آتی که هفته بعد است، گروه‌های جوان‌تر جای ما را بگیرند.

وی گفت: دو شهید و  ۱۴ ایثارگر در میان فارغ‌التحصیلان باغ فردوس داریم. برای حضور ۲۶ نفر از اعضای ساکن شهرستان هم هماهنگی برای حضورشان انجام شده است.

علی خسروی کوهستانی درباره اهمیت و جایگاه مرکز آموزش اسلامی در تاریخ سینما توضیحاتی ارائه کرد و گفت: وقتی درباره سینما صحبت می‌کنیم، منظورمان سینمای تجربی نیست، سینما به عنوان یک پدیده فرهنگی مدنظر است که بعد از انقلاب با خلأ مواجه شده بود و نیاز به نیروی انسانی جدید داشت. به همین دلیل لزوم تأسیس یک مدرسه آموزش فیلمساز ی احساس شد. این در حالی است که با وجود جنگ تحمیلی، بهترین امکانات در اختیار این مرکز قرار گرفت.

وی افزود: آقایان اثنی عشر، مرادخانی، سیف‌الله داد و طالب‌زاده از جمله مدیران مدرسه فیلمسازی باغ فردوس هستند و ۱۲۴ استاد تا کنون در این مرکز به تدریس پرداخته‌اند.

سیاوش دولت سرایی درباره تاریخچه انجمن گفت: وقتی سال ۶۱ اولین جشنواره فیلم فجر کار خود را آغاز کرد، فقط ۵ فیلم ایرانی داشتیم و مابقی خارجی بودند. شاید بتوان مدرسه اسلامی آموزش فیلمسازی را اولین دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست که البته با سوء مدیریت، از امکانات آن استفاده صحیح انجام نگرفت. البته خروجی‌های این مدرسه، انجمن سینمای جوانان را شکل دادند

غلامرضا صیامی زاده هم درباره ارتباطات بین‌المللی انجمن برای عرضه فیلم‌های فارغ‌التحصیلان باغ فردوس گفت: به واسطه دفتری که در استانبول داریم، می‌توانیم فیلم‌های سینمایی را در ترکیه اکران کنیم و در وهله دوم هم فروش تلویزونی فیلم‌ها را هدف بگیریم. تولیدات مشترک با کشورهای همسایه از دیگر اولویت‌های ماست.

وی یادآور شد: در دهه هفتاد، یک دوره برای بسیج و یک دوره برای جوانان افغانستانی آموزش فیلمسازی  برگزار شده است.

همایون علیخانی دانش آموخته دوره اول مدرسه فیلمسازی باغ فردوس درباره ارتباطات انجمن با اعضا گفت: باغ فردوس ۲۷۰ خروجی داشت اما حضور مؤثری در بدنه سینما نداشت. الان هم این مرکز بدون داشتن تشکل قوی، برای رسیدن به اهداف مطلوب سینمایی موفق نخواهد بود. امیدوارم با تشکیل یک انجمن قوی این اتفاق رخ دهد.

وی گفت: انجمن مستقل است و از امسال به بعد، با دریافت حق عضویت تمامی هزینه‌ها توسط خود انجمن هزینه خواهد شد.

ارد عطارپور هم در ادامه این نشست درباره گرایش مستند در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی باغ فردوس گفت: اساتید در این مرکز به مستند توجه ویژه داشتند و این گرایش در میان فارغ‌التحصیلان غالب بود. مخصوصا که آن زمان که فیلم‌ها نگاتیو بود و به همین دلیل، دقت مضاعفی برای فیلمبرداری می‌طلبید.

وی افزود: نمی‌دانم با چند درصد از انرژی آن زمان اکنون گرد هم آمده‌ایم اما می‌دانم دانشجویان آن زمان، سهم‌خواهی نمی‌کردند و بدون چشمداشت به موقعیت‌های مالی و اجتماعی، در بخش آموزش فعال شدند و نسلی را تربیت کردند که اکنون در سینمای مستند جهان شناخته‌شده هستند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتخابات انقلاب بسیج دولت موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد

سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین مراسم سالگرد شهادت سرلشکر شهید سید محمد حجازی امروز در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی  برگزار شد.

در این مراسم سردار سرتیپ پاسدار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «محمد شیرازی» رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا، سردار سرتیپ پاسدار «محمدرضا فلاح‌زاده» جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «محسن رضایی» دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» فرمانده قرارگاه فرهنگی، اجتماعی بقیةالله (عج)، «مهدی فضائلی» عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی،  سردار دریادار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «محمدرضا نقدی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرلشکر «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی محمدی‌سیرت» مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار «حسین اشتری» مشاور عالی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سردار «قاسم قریشی» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرتیپ دوم «یدالله جوانی» معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری و خانواده شهید حجازی حضور داشتند.

تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی

گفتنی است سردار سید محمد حسین‌زاده حجازی از جمله فرماندهان سپاه بود که از همان ابتدای تأسیس سپاه، به عضویت آن درآمد.

او در دوران دفاع مقدس مسئولیت‌هایی نظیر ریاست ستاد سپاه منطقه دوم کشوری، جانشینی سپاه منطقه چهار کشور و جانشینی قرارگاه عملیاتی سلمان در جبهه میانی را داشت و پس از آن تا پایان دفاع مقدس به‌عنوان جانشین قرارگاه عملیاتی قدس سپاه مشغول به خدمت شد.

سردار حجازی فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ارشد مدیریت دولتی از دانشگاه تهران، دانش‌آموخته دکترای دانشکده عالی دفاع ملی در رشته مدیریت استراتژیک و عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) بود.

پس از پایان دفاع مقدس سردار حجازی معاون هماهنگ‌کننده نیروی مقاومت بسیج شد تا اینکه در سال 76 به فرماندهی این نیرو برگزیده شد و تا سال 86 نیز در این سمت باقی ماند. دوران 10ساله فرماندهی سردار حجازی در نیروی مقاومت بسیج یکی از بهترین دوران‌های این نیرو محسوب می‌شود.

پس از آن با حکم فرماندهی معظم کل قوا، رئیس ستاد مشترک و معاون هماهنگ‌کننده فرمانده‌کل سپاه شد و تا سال 87 در این سمت باقی ماند تا اینکه در سال 87 به سمت جانشین فرمانده‌کل سپاه برگزیده شد و همزمان جانشین فرمانده سپاه در قرارگاه ثارالله تهران نیز بود.

سردار حجازی در سال 88 به ستادکل نیروهای مسلح رفت و جایگزین سردار نقدی در معاونت آماد و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شد.

پس از آن سردار حجازی به فرماندهی سپاه لبنان منصوب شد و تا 1398 در این جایگاه خدمات ویژه‌ای در راستای تقویت جبهه مقاومت انجام داد. این شهید بزرگوار در جریان جنگ سوریه نیز کنار شهید سپهبد سلیمانی خدماتی تأثیرگذار را در راستای مبارزه با تروریسم تکفیری انجام داد.

نقش‌آفرینی در تقویت حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت از درخشان‌ترین نقاط کارنامه این شهید بزرگوار است که موجب شد طی سال‌های اخیر صهیونیستها برنامه ترور وی را در دستور کار خود داشته باشند.

پس از شهادت سردار سلیمانی و با پیشنهاد سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار حجازی در 30 دی ماه سال 98 با حکم سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه به‌عنوان جانشین نیروی قدس سپاه منصوب شد.

سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر در فروردین سال 1400 پس از یک دوره بیماری بر اثر جراحات ناشی از دفاع مقدس به شهادت رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • سپاه عهده‌دار پاسداری از انقلاب و دستاوردهای انقلاب اسلامی است
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز