Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن صادقی در نشست کمیته بیمه و درمان خانه‌های کارگر  سراسر کشور، که در محل خانه کارگر غرب تهران برگزار شد، گفت: روح تفاهم نامه و اداره بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین اجتماعی باید ضمن حفظ حقوق بیمه‌شدگان، با قوانین و مقررات ناظر بر درمان سازمان انطباق داشته باشد.

وی افزود: یقیناً بودجه عملکردی بیمارستانها و پرداخت به میزان ارائه خدمات در ساختار راهنمای بالینی یکی از خواسته‌های جامعه کارگری بوده و هست؛ ولی اجرای این موضوع مهم که به کارایی و اثربخشی درمان منجر خواهد شد نباید موجب آزادی عمل در نحوه اداره بیمارستانها و مدیریت آنها گردد چراکه آزادی عمل در مدیریت سبب دستاویز شدن مراکز ملکی درمانی به منافع بخشی و گروهی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: حدود اختیارات مدیران بیمارستانی به شکل ساختاری که در طرح مذکور ارائه شد، نشان از نگرانی جدی در خصوص دخل و تصرف در خریدها، قراردادها و برون‌سپاری‌هایی است که سلیقه‌های فردی را ممکن می‌سازد و این شائبه را ایجاد می‌کند که سرنوشت چنین مدیریت‌هایی به سرنوشت برون‌سپاری مراکز درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی دچار شود. سرنوشتی که نتیجه‌ای جز افزایش هزینه و تقاضاهای القایی از ناحیه خدمت‌گیرنده و خدمت‌دهنده را به همراه نداشته است. 

رئیس کمیته بیمه و درمان خانه‌های کارگر سراسر کشور تصریح کرد: حوزه سلامت به دلیل وجود تعارض منافع دچار پیچیدگی‌های فزایندهای شده است و این در حالی است که کسانی برای آن سیاست‌گذاری می‌کنند که دقیقاً در آن ذینفع هستند و از این نظر باید هوشیار و مراقب بود که خللی در امر خدمت‌رسانی به خدمت‌گیرندگانی که پرداخت‌کننده نهایی هزینه‌ها هستند، وارد نشود.

وی افزود: کمیته بیمه و درمان علاقه‌مند است در خصوص تبعات احتمالی این طرح با طراحان در معاونت درمان سازمان به مذاکره بنشیند و از منظر کارشناسی نسبت به نقاط ضعف و قدرت آن گفتگو کند.

صادقی در پایان گفت: اعتقاد داریم هر طرحی قبل از رونمایی در حوزه بیمه و درمان می‌بایست ابتدا با نمایندگان جامعه هدف مورد ارزیابی و تبادل نظر قرار گیرد تا در زمان اجرا دچار مشکل و نقصان یا توقف نگردد.

 محور این نشست نحوه‌ی اداره مراکز درمانی و چالش‌های پیش رو بود که اعضای کمیته بیمه و درمان پیرامون آن به بحث و بررسی پرداختند. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۲۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین