Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرانلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، بهسازی تیمچه‌ها، سراها، دالان‌ها و بازارچه‌های مختلف بازار تبریز با عملیات مختلف ساماندهی توسط شهرداری تبریز و با مشارکت اصناف این بازار کهن آغاز شده است.

شهرداری منطقه ۸ تبریز در سال های اخیر عملیات سنگفرش و جداره سازی بازار را در اکثریت محورهای اصلی و فرعی آغاز کرده و هم اکنون شاهد پیشرفت مناسب پروژه های ساماندهی بازار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح کف سازی های بازار از ابتدای سال ۹۷ با کفسازی «سرای صاحب دیوان» و «بازار طلافروشان امیر» با مجموع متراژ یک هزارو ۲۰۰ متر مربع با همیاری اصناف و کسبه این مجموعه ها آغاز شد.

کف سازی «بازار بزازان» و «بازار دباغ خانه» با مجموع با متراژ دو هزار مترمربع از دیگر این اقدامات بود.

در این بین «بازار قیزبستی بازار» و مسیر چهار قبر و همچنین «سرای حاج حسین قدیم» نیز با مجموع دو هزارو ۲۶۰ متر مربع طی سال ۹۷ کف سازی شده است.

فاز دوم کف‌سازی بازار بزرگ تبریز هم اسفندماه سال ۹۷ با کف سازی «بازار صادقیه»، بازارهای «یمن دوزان»، «دلاله زن بزرگ»، «دبه خانه»، ورودی «مظفریه» و «بازار کلاهدوزان» با مجموع سه هزارو ۲۵۰ متر مربع به اتمام رسید.

ولی این عملیات نیمه کاره باقی نماند و با کف‌سازی «سرای میرزا مهدی» و محدوده بازار تبریز به متراژ یک هزارو ۱۸۵ متر مربع در سال در سال جاری نیز ادامه یافت.

فاز سوم کف سازی بازار بزرگ تبریز نیز با کف سازی سه هزارو ۳۴۰ متر مربع در «راسته بازار جدید»، «سرای جعفریه»، «دلاله زن کوچک» و «شریف العلما»، «تیمچه مجیدیه» و یخچال، «بازار شهیدی»، «معبر العلما»، «بازار صفی» تداوم یافت.

پروژه‌های کف‌سازی این بازار تاریخی با پیشرفت ۹۵ درصدی در «بازار سیگار فروشان» و پشت «بازار امیر» و همچین «بازار کفاشان»، «بازار صفی»، «دیک‌باشی» هم اکنون در حال انجام است.

متاسفانه در گذشته، کف‌سازی اکثر معابر بازار تبریز با آسفالت انجام شده است که این نوع کف سازی موجب انتقال رطوبت کف به ستونها، طاقها و آسیب زدن بر بافت آجری بازار می‌شد و با ارزش تاریخی این مجموعه عظیم همخوانی نداشت.

در کف سازی این بازار از سنگ اسپراخون استفاده شده است که با توجه به بومی بودن این نوع سنگ، دارای مقاومت بالایی در برابر سرما و گرما است و همخوانی خوبی با بافت تاریخی بازار دارد.

جداره سازی بازار تبریز بزودی آغاز می‌شود

با توجه به وضعیت نامناسب نمای بیرونی بازار تاریخی تبریز، طرح نهایی جداره سازی بلوار جمهوری اسلامی، طی روزهای آتی تهیه می‌شود.

عملیات جداره سازی سنتی بلوار جمهوری حدفاصل تقاطع دارایی تا میدان نماز با تکیه بر بافت و هویت تاریخی بازار تبریز به زودی اجرایی می‌شود.

مرمت بازار تبریز در دو سال گذشته با کف‌سازی و جداره‌سازی در این بافت تاریخی به منظور حذف زواید بصری و استفاده بهینه شهروندان و گردشگران انجام یافته است.

46

کد خبر 1340352

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند

استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار، لازم است عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جلسه دیدار خیرالله خادمی مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه راه‌آهن زاهدان - بیرجند - مشهد توسط رئیس جمهور کلنگ‌زنی شده و این پروژه در توسعه منطقه شرق کشور، نقش بسزایی دارد، لذا تسریع در روند اجرای آن مطالبه ما است.

وی افزود: افزایش تعداد ماشین‌آلات فعال در کارگاه‌ها و تقویت پیمانکاران، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم تکمیل نقشه‌های اجرایی کلیه قطعات راه آهن، گفت: با توجه به انجام مطالعات کل مسیر و آماده بودن طرح، تهیه نقشه‌های اجرایی باید هر چه سریع‌تر تکمیل و ارائه شود.

وی مدیریت زمان را در اجرای این پروژه مهم خواند و گفت: لازم است هم‌راستا با اجرای قطعات راه آهن در داخل استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی دو ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین نیز آغاز شود.

قناعت متذکر شد: این دو پروژه هم باید با استفاده از نیروی فنی متخصص و تزریق به موقع اعتبار با سرعت اجرا شود.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی کم قطعه ۱۷ راه آهن، تصریح کرد: لازم است این قطعه به پیمانکار جدیدی سپرده شود تا این کندی کار به سرعت جبران شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: انتظار می‌رود اسناد مناقصه عملیات روسازی و ریل‌گذاری کلیه قطعات هم به زودی تهیه شده و پیمانکاران این بخش نیز تعیین و مستقر شوند.

وی به روند اجرای کار در کل مسیر و به ویژه حدفاصل زاهدان تا نهبندان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مطالعات کل مسیر انجام شده، لازم است آن بخش مسیر که به پیمان نرفته به مناقصه گذاشته شود تا روند کار در استان سیستان و بلوچستان هم شتاب بگیرد.

قناعت با دعوت از معاون وزیر برای سفر به خراسان جنوبی و پایش شرایط کار به صورت میدانی، خاطر نشان کرد: مشکلات پیمانکاران در زمینه تأمین آب و سوخت به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به روند اجرای کار در پروژه‌های دوبانده‌سازی در استان گریزی زد و اظهار داشت: با توجه به برنامه زمان‌بندی این پروژه، انتظار است با ورود جدی وزارت راه و شهرسازی، باند دوم بیرجند- قاین تا هفته دولت امسال تکمیل شده و زیر بار ترافیک برود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای دوبانده‌سازی محور بیرجند-زاهدان هم تأمین منابع مالی در راستای تسریع در روند اجرای کار مطالبه استان است.

وی با اشاره به حضور سیدحسین میرشفیع نماینده ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان و طرح‌های ویژه در جلسه از وضعیت اجرای پروژه راه فراه به ماهیرود گفت.

قناعت با بیان اینکه این پروژه به طول ۱۱۷ کیلومتر با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در توسعه صادرات کشور و رونق بازارچه مرزی ماهیرود نقش بسزایی دارد.

وی تأمین منابع مالی، رفع مشکلات گمرکی و… را از مسائل مهم و مؤثر در روند اجرای کار خواند و همراهی شرکت توسعه و زیرساخت با اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی پروژه را خواستار شد.

در ادامه با بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده، نظر مساعد شرکت زیرساخت درخصوص رفع دغدغه‌های استان جلب شد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه که با حضور مدیران مربوطه در وزارت راه و شهرسازی، مشاورین و پیمانکاران پروژه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، در ابتدا گزارش جامعی درخصوص میزان پیشرفت فیزیکی و وضعیت موجود طرح اجرا شد و اقدامات خراسان جنوبی در زمینه رفع مشکلات و تسهیل شرایط پیمانکاران نیز تشریح شد.

کد خبر 751200

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود