Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجم بالای شلیک موشک‌های بالستیک به سوی پایگاه عین‌الأسد و غلبه این موشک‌ها بر سامانه‌های دفاع هوایی این پایگاه از جمله نکات بارز عملیات «شهید سلیمانی» به شمار می‌رود.

گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس: عملیات «شهید سلیمانی» و حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه عین‌الأسد بامداد امروز و دقیقا در همان ساعتی که نیروهای ارتش تروریستی آمریکا سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمانش را به شهادت رسانده بودند،‌ انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** مختصات هدف

آنچه را می‌توان بعنوان نکات بارز این عملیات برشمرد، حجم بالای آتش و شلیک تعداد بالای موشک‌های بالستیک نقطه‌زن به سوی پایگاه عین‌الأسد بود به طوریکه به گفته یک مقام آگاه در سازمان اطلاعات سپاه ۱۵ موشک به ۲۰ نقطه حساس این پایگاه اصابت کرده است. با توجه به شواهد و تصاویر هنگام شلیک موشک‌های بالستیک نیروی هوافضای سپاه به سمت این پایگاه به احتمال می‌رود که موشک‌ها از نوع فاتح-۳۱۳ و قیام بوده باشند که در این صورت بیش از ۸ تن مواد منفجره روی نیروهای آمریکایی فرود آمده است و به همین دلیل چند هدف حیاتی تنها با یک موشک منهدم شده.

** تابویی که شکسته شد

گرچه ایالات متحده آمریکا در طول ۴۰ سال گذشته همواره در تقابل و رویارویی با کشورمان قرار داشته و در موارد متعددی با سیلی‌های دردناکی مواجه شده است که آخرین نمونه آن سرنگونی پهپاد ۲۰۰ میلیون دلاری آن بود، اما این نخستین بار است که در این رویارویی چهل ساله، جمهوری اسلامی ایران به وسیله موشک‌های بالستیک نقطه‌زن خود یک پایگاه آمریکایی را مورد اصابت قرار می‌دهد. اما نکته قابل توجه این است که پیش از این آخرین سابقه رویارویی یک دولت با ایالات متحده آمریکا به بیش از ۷۰ سال پیش یعنی دسامبر ۱۹۴۱ میلادی برمی‌‌گردد. در آن زمان جنگنده‌های ژاپنی به پایگاه دریایی ایالات متحده در پرل هاربر حمله‌ای سریع را انجام دادند که به «حمله پرل هاربر» معروف است.

آنچه در عملیات شهید سلیمانی انجام شد، باز شدن باب واکنش سخت در رویارویی مستقیم با آمریکا است و این پیام را به سردمداران کاخ سفید منتقل می‌کند که اگر بزنند، قطعا می‌خورند.

** غلبه موشک‌های ایرانی بر آمریکایی

پایگاه عین‌الأسد مهمترین مقر و محل نیروهای آمریکایی و ائتلاف در عراق است؛ از این رو از سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته به منظور مقابله با انواع پرتابه‌های هوایی برخوردار است.

نگاهی به استحکامات پدافندی در این پایگاه نشان می‌دهد که ۱۵ موشک‌ بالستیک نیروی هوافضای سپاه توانسته‌اند سد دفاع هوایی عین‌الأسد را بشکنند و بر روی اهداف فرود آیند.


چیدمان استحکامات دفاعی پایگاه عین‌الأسد شامل سامانه پدافندی پاتریوت

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید قاسم سلیمانی موشک آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل

یک مقام امنیتی نیجر روز جمعه گفت نظامیان آمریکایی در پی استقرار نیروهای روس در پایگاهی که نیروهای ایالات متحده در آن قرار دارند، آمادگی رزمی خود را افزایش داده‌اند.

به گزارش ایسنا، یک مقام آمریکایی روز پنج‌شنبه گفت که نیروهای روسیه در نیجر در پایگاه نظامیان آمریکا مستقر شده‌اند؛ اما تقسیم نیروها به نحوی است که آن‌ها به سربازان آمریکا دسترسی ندارند.

این مقام آمریکایی گفت: «روس‌ها در مجموعه‌ای مجزا مستقر هستند و به نیروها و تجهیزات آمریکایی دسترسی ندارند. ما به نظارت بر این وضعیت ادامه داده و تمامی اقدامات لازم و پیشگیرانه را برای تضمین امنیت نیروها، تجهیزات و تاسیسات آمریکایی به کار می‌گیریم.»

یک مقام نیجر در این رابطه گفت که نیروهای آمریکایی در پی استقرار نیروهای روس در این پایگاه آمادگی رزم خود را افزایش داده‌اند.

وی عنوان کرد که نیروهای آمریکایی با کلاه‌خود و جلیقه ضدگلوله در پایگاه حرکت می‌کنند و به شدت نگران هستند.

در دوازدهم آوریل اعلام شد متخصصین نظامی روسیه به نیجر رفتند تا در مبارزه با تروریسم به نیروهای نظامی این کشور تعلیم دهند.  

پس از کودتا در این کشور واقع در منطقه ساحل آفریقا، حاکمان جدید آن به‌سرعت گام‌هایی برای قطع روابط نظامی با کشورهای غربی، به‌ویژه فرانسه و آمریکا برداشته و به روسیه نزدیک‌تر شده‌اند.

شورای نظامی حاکم بر نیجر حضور آمریکا را «غیرقانونی» اعلام کرد و عملیات‌های پنتاگون در این کشور را مورد انتقاد قرار داد.

فصل حضور نظامی آمریکا در نیجر به پایان رسیده است و نیروهای نظامی روسیه وارد نیجر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • عملیات ضدصهیونیستی القسام در خارج از فلسطین
  • فرود آمدن جالب هواپیمای جنگی بر روی برج العرب دبی + فیلم
  • (ویدئو) اصابت موشک بالستیک روسیه به شهر اودسا
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی