Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، عصر امروز چهارشنبه ۱۸ دی ماه، جلسه شورای هماهنگی مدیران کل حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور علی شیرکانی معاون وزیر و مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و همچنین ارسلان غمگین مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان و دیگر مدیران این حوزه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شیرکانی، در این جلسه اظهار کرد: یکی از فاکتورهای مهم در بررسی استان‌های موفق در جذب بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، هماهنگی، مطالبه‌گری، صمیمیت و انسجام اعضای شورای هماهنگی مدیران و مردم با یکدیگر است.

وی افزود: متاسفانه در استان های جنوبی کشور کمترین پوشش بیمه ای را داریم که نشان از عدم هماهنگی و انسجام بین آنها است، باید آینده نگر بود و آینده نگری را به مردم آموزش داد.

شیرکانی تصریح کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک صندوق خُرد است که آفتش افزایش نیروی انسانی، هزینه ها و پشتیبانی های مالی است. باید از دستگاه های دیگر و برون سپاری ها برای انجام کارها کمک گرفت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در خوزستان، ۲ هزار روستای خالی از سکنه وجود دارد، عنوان کرد: خوزستان ۶ هزار روستا دارد که تنها در ۴ هزار روستای آن حیات جریان دارد. ممکن است در این تعداد روستای خالی از سکنه همه امکانات رفاهی وجود داشته باشد، اما در آنها حیات جریان ندارد.

وی تاکید کرد: باید برای ایجاد حیات در روستاها شغل ایجاد کنیم تا فرد روستایی به جای مهاجرت به شهر به آینده امید پیدا کند و از دوران کهولت و پیری در روستا هراسی نداشته باشد.

مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان‌و عشایر کشور، بیان کرد: یکی از عواملی که می‌تواند در زنده ماندن روستا ها و ماندگاری روستاییان در آنجا مؤثر باشد، بیمه است. بیمه کمک خرجی است که یک روستایی می‌تواند زندگی خود را در دوران سالمندی بهتر اداره کند.

در ادامه جلسه هم اندیشی مدیران حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد تا قبل از پایان سال، همایشی به منظور آشنایی روستاییان با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، در شهر اندیکا که ۵۹۹ روستا دارد، برگزار شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۶۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر