Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مستندساز نگاه دغدغه‌مند جشنواره مردمی فیلم عمار را ویژگی مهم آن می‌داند.

به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، دهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، امروز آخرین روز اکران‌های خود را پشت سر می‌گذارد و فرداشب (جمعه بیستم دی‌ماه) با برگزاری آیین اختتامیه به ایستگاه پایانی خود خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به سیاق هرساله، تعدادی از برگزیدگان بخش‌های مختلف این جشنواره در مراسم افتتاحیه معرفی و از آنان تقدیر شد. یکی از این برگزیدگان، سید محمدعلی صدری‌نیا بود که با تهیه‌کنندگی مجموعه «مدیرمسئول» توانست در بخش برنامه‌های تلویزیونی، فانوس دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار را از هیئت داوران دریافت کند. این جایزه به علت «نوآوری در ساختار، پرداختن به موضوع روز، خط‌شکنی و شجاعت، کلیشه‌شکنی صحبت با مسئولان و مزیت اجرای مناسب» به صدری‌نیا اهدا شد.

وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره جشنواره فیلم عمار گفت:طبیعتاً پس از گذشت 10 سال و با توجه به مقایسه تعداد آثار دریافتی و تنوع حوزه‌ها و شاخه‌هایی که جشنواره به آنها ورود کرده است، پیشرفت خوبی را شاهد هستیم. از سوی دیگر جشنواره عمار در این سال‌ها فرم‌ها و دسته‌های مختلفی از تولیدات تصویری و محتوایی باکیفیت را به مخاطبان ارائه کرده است و از این نظر نمره قبولی می‌گیرد.

صدری‌نیا اظهار کرد: با این حال برای ارزیابی دقیق‌تر، در کنار این پیشرفت‌ها و نقاط مثبت باید ببینیم که آیا جشنواره عمار در مقاطع مختلف و هر چقدرکه جلوتر آمده، توانسته به رسالت‌ خودش متناسب با گذر زمان و ظرفیتی که در جبهه انقلاب اسلامی ایجاد شده، عمل کند یا نه؟ مثلاً 10 سال پیش شاید جشنواره عمار بیشتر مجالی بود برای ارائه و دیده شدن آثار حوزه مستند در جبهه انقلاب اسلامی؛ این رویداد بیشتر یک عامل محرک بود تا این آثار دیده شود، تقویت شود و ایجاد انگیزه کند تا افراد مختلف بیایند و اثر تولید کنند.

نقطه تمایز جشنواره عمار با سایر جشنواره‌های سینمایی، توجه به مسائل مهم کشور، منطقه و جهان است

وی عنوان کرد: البته جشنواره هنوز این کارکرد را دارد، اما افزون بر آن، باید از ظرفیت مستندسازان جبهه انقلاب بهینه‌تر، دقیق‌تر و درست‌تر استفاده شود.

صدری‌نیا تصریح کرد: به نظر من ویژگی مهم جشنواره مردمی فیلم عمار، نگاه دغدغه‌مندی است که بر آن حاکم است. در واقع این جشنواره بر اساس دغدغه و حلقه‌های مفقوده‌ای که در چرخه تولید آثار فرهنگی و هنری وجود داشت شکل گرفته است.

این برنامه‌ساز تلویزیون ادامه داد:در این چهار دهه، نهادهای فرهنگی هنری رسمی کشور باید کار خودشان را درست انجام می‌دادند و تولید آثار هنری تراز انقلاب اسلامی به صورت طبیعی اتفاق می‌افتاد؛ اما این اتفاق نیفتاد و جشنواره عمار آمد تا این خلأ را پر کند. یعنی به مسائل کشور نگاه دغدغه‌مند داشته باشد و بر اساس این نگاه دغدغه‌‌مند، در مسیر تولید آثار با‌کیفیت جهت‌دهی و سیاست‌گذاری کند.

 صدری‌نیا عنوان کرد: به نظر من نقطه تمایز جشنواره عمار با سایر جشنواره‌های سینمایی که در کشور وجود دارد همین توجه به مسائل مهم کشور، منطقه و جهان است.

این برنامه‌ساز تلویزیون بیان کرد: شاید یک از نقاط ضعف جشنواره عمار که باید بیشتر روی آن کار کرد این است که این نگاه دغدغه‌مند با یک سیاست‌گذاری واحد جلو نرفته و بیشتر سلیقه‌ای بوده است که این روند می‌تواند آسیب‌زا باشد.

وی در ارتباط با برنامه تلویزیونی «مدیرمسئول» هم گفت: برنامه‌های سیاسی تلویزیون و به ویژه برنامه‌هایی که مدیران و مسئولان طرف گفتگو هستند، معمولاً به سمت همان فضاهای کلیشه‌ای همیشگی می‌رود؛ یعنی گفتگوهایی که معمولاً در استودیو یا در دفتر کار آن مسئول اتفاق می‌افتد و صرفاً یک گفتگو است.این گفتگوها خیلی جدی و دقیق نیست و نمی‌تواند به شخصیت آن مسئول نزدیک شود و از طرف دیگر برای مخاطب هم جذابیت ندارد.

صدری‌نیا افزود: نگاه ما در برنامه «مدیرمسئول» این بود که فضای گفتگوی سیاسی در کشور را یک قدم جلوتر ببریم و از زاویه نزدیک تر و به شکل دقیق تری سراغ مسئولان برویم و به شخصیت، نحوه زندگی، الگوی تفکر و نظراتشان درباره مسائل و مشکلات کشور نزدیک شویم.

در «مدیرمسئول» از فضای گفتگوی همیشگی و استودیویی بیرون آمده و همراه با مهمان‌ها وسط یک اتفاق می رفتیم

تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی«مدیر مسئول» گفت: برای این کار باید از آن فضای گفتگوی همیشگی و استودیویی بیرون آمده و همراه با مهمان‌ها وسط یک اتفاق و رویداد می رفتیم. ما در این برنامه از چند ساعت تا یک روز کامل همراه مهمان‌ها هستیم؛ با آنها به دل جامعه می‌رویم تا در فضاهای رسمی و غیررسمی مختلف مشکلات را از نزدیک لمس کنند. به این ترتیب واکنش آنها به مشکلات کشور و طرز تفکرشان را می‌بینیم.

وی افزود: خدا را شکر، این نگاه و این ویژگی‌ها که بر مجموعه تلویزیونی «مدیرمسئول» حاکم بود باعث شده تا نظر مثبت هیئت داوران جشنواره مردمی فیلم عمار به آن جلب شده و از آن تقدیر شود.

انتهای پیام/4104/

منبع: آنا

کلیدواژه: فیلم مستند جشنواره فیلم عمار جشنواره مردمی فیلم عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مسئول ستاد قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران گفت: هدف آمریکا و دنیای صهیونیست، تک قطبی شدن جهان است تا دنیا را تحت سیطره خود قرار دهد.
سردار ابراهیم پور با تأکید بر ضرورت آگاه سازی خانواد‌ها به خصوص نسل کنونی جامعه افزود: اکنون تمام شبکه‌های جهان، تحت سیطره آمریکا و صهیونیست است و محور خانواده را نشانه گرفتند و محتوای سریال‌های آنها، حرام خوری است که متأسفانه بعضی سریال‌های ما هم، این فساد را عادی سازی می‌کنند.
مسئول ستاد قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران تصریح کرد: دشمن با ترور ۱۷ هزار شهید و ۸ سال جنگ تحمیلی با مشارکت ۲۶ کشور نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند به همین دلیل اقدامات دیگری، چون تحریم اقتصادی، فزهنگی و سیاسی با اهداف براندازی نظام پیش گرفتند.
سردار براهیم پور با اشاره به اینکه سردار سلیمانی تفکر مقاومت را در جهان ترویج کرد، افزود: انقلاب اسلامی نه سلطه پذیر و نه سلطه گربود و اکنون تفکر مقاومت فراگیر شده و نتیجه این تفکر شورش بیش از ۳۴۰ دانشگاه علیه یهود به خاطر نسل کشی در غزه شورش کردند.

دیگر خبرها

  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • نگاه استاد مطهری به آینده جمهوری اسلامی به روایت افروغ
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان