Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تشییع پیکر مطهر سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دو روز گذشته در پایتخت انجام شد.

اخبار اجتماعی- بر اساس آمارها بالغ بر ۷ میلیون نفر در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی شرکت کردند که شهرداری تهران با برنامه ریزی‌های از پیش تعیین شده تلاش کرد تا بهترین خدمات را به شرکت کنندگان در این مراسم ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار تمام خدمات ارائه شده به شرکت کنندگان در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی، کمبود سرویس بهداشتی در طول مسیر (دانشگاه تهران تا میدان آزادی) از جمله مواردی بود که شرکت کنندگان در این مراسم را با مشکل مواجه کرد.

این در حالی است که در ماه‌های گذشته مدیریت شهری و اعضای شورای شهر نسبت به کمبود سرویس‌های بهداشتی به شهرداری تهران تذکراتی را ارائه کرده‌اند.

در کنار معاونت خدمات شهری شهرداری مناطق ۲۲ گانه پایتخت، سازمان زیبا سازی شهرداری تهران نیز یکی از متولیان تأمین و احداث سرویس بهداشتی در پایتخت است.

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در توضیح برخی انتقاد‌ها نسبت به نبود و یا کمبود سرویس بهداشتی در طول مسیر تشییع پیکر سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: ضرورت وجود سرویس‌های بهداشتی در فضای عمومی پایتخت موضوع جدی است که شورای شهر تهران همواره به آن توجه دارد و بودجه متناسب با نیاز شهر به سرویس بهداشتی را برای آن در نظر می‌گیرد که متاسفانه کمبود سرویس بهداشتی پایتخت در چنین مراسمی بیشتر به چشم می‌آید.

رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای شهر تهران تصریح کرد: شهرداران مناطق ۲۲ گانه پایتخت نیز باید بر اساس اولویت و نیاز کار تجهیز معابر به سرویس بهداشتی را انجام دهند و در کنار آن نیز سازمان زیباسازی شهرداری تهران می‌تواند گامی موثر در این مسیر بردارد.

صدراعظم نوری با اشاره به اینکه نیاز شهر تهران به چشمه‌های سرویس بهداشتی زیاد است، بیان کرد: بر اساس شکل فعالیت‌ها در پایتخت اقدام‌هایی انجام شده که تا به امروز برای تأمین سرویس‌های بهداشتی کافی نبوده است، از این رو باید تمهیدات لازم را در نظر بگیریم.

او تصریح کرد: نبود و یا کمبود سرویس بهداشتی در پایتخت در روز‌های مناسبتی بیشتر به چشم می‌آید.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به معبری مانند خیابان آزادی افزود: باید بررسی شود آیا می‌توان سرویس‌های سیار را در برخی از معابر مانند خیابان آزادی جای گذاری کرد و یا باید در اقدامی دیگر به دنبال احداث سرویس‌های بهداشتی ثابت باشیم.

صدراعظم نوری تصریح کرد: من موضوع را از شهرداری تهران پیگیری می‌کنم تا تأمین نیاز پایتخت به سرویس بهداشتی به حد مطلوب انجام شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاسم سلیمانی صدراعظم نوری شورای شهر بودجه سرویس های بهداشتی سلامت شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت

 شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

 افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است. 

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. 

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود. 

 گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه